georgito1991 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, εδώ και κάποιες λίγες μέρες έβαλα να πουλήσω το iPhone μου στο market place του facebook. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μία κοπέλα υποτίθεται από Ιταλία τάχαμου για να το αγοράσει, της λέω είμαι από Κύπρο δεν μπορώ να σου στείλω το κινητό Χωρίς να μου στείλεις πρώτα τα λεφτά, Και μου λέει OK κατευθείαν εννοείται ότι θα σου στείλω πρώτα τα λεφτά. Πιστεύω Σίγουρα ότι πρόκειται για απάτη , Το ερώτημα μου είναι αν της δώσω τον τραπεζικό μου Λογαριασμό τι μπορεί να κάνει ; Έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειος ούτε ευρώ δεν έχει μέσα, Μπορεί να κάνει κάποια άλλη ζημιά ;
koutsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, georgito1991 είπε Καλησπέρα, εδώ και κάποιες λίγες μέρες έβαλα να πουλήσω το iPhone μου στο market place του facebook. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μία κοπέλα υποτίθεται από Ιταλία τάχαμου για να το αγοράσει, της λέω είμαι από Κύπρο δεν μπορώ να σου στείλω το κινητό Χωρίς να μου στείλεις πρώτα τα λεφτά, Και μου λέει OK κατευθείαν εννοείται ότι θα σου στείλω πρώτα τα λεφτά. Πιστεύω Σίγουρα ότι πρόκειται για απάτη , Το ερώτημα μου είναι αν της δώσω τον τραπεζικό μου Λογαριασμό τι μπορεί να κάνει ; Έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειος ούτε ευρώ δεν έχει μέσα, Μπορεί να κάνει κάποια άλλη ζημιά ; Σίγουρα μυρίζει απάτη από μακριά. Σου είπε ότι θα κανει κατάθεση στο λογαριασμό σου; εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο και μετά μου έστειλε μια φωτογραφία από το κινητό ότι έβαλε τα λεφτά. επειδή δεν είχαν εμφανιστεί στο λογαριασμό μου φυσικα, ήθελε να στείλω το κινητο και μου έλεγε οτι θα φανούν αύριο. Φυσικά δεν το έστειλα ποτέ και εννοείται ότι τα λεφτά δεν μπήκαν ποτέ! Τζάμπα χρόνο θα χάσεις.. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από koutsis 1
dimitris_213 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ην ασχολείσαι καθόλου. Προφανώς απάτη είναι. Θα σου στείλει κάποιο αποδεικτικό ότι και καλά έβαλε τα λεφτά και τζιφος...... 2
roginsky12 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, georgito1991 είπε Καλησπέρα, εδώ και κάποιες λίγες μέρες έβαλα να πουλήσω το iPhone μου στο market place του facebook. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μία κοπέλα υποτίθεται από Ιταλία τάχαμου για να το αγοράσει, της λέω είμαι από Κύπρο δεν μπορώ να σου στείλω το κινητό Χωρίς να μου στείλεις πρώτα τα λεφτά, Και μου λέει OK κατευθείαν εννοείται ότι θα σου στείλω πρώτα τα λεφτά. Πιστεύω Σίγουρα ότι πρόκειται για απάτη , Το ερώτημα μου είναι αν της δώσω τον τραπεζικό μου Λογαριασμό τι μπορεί να κάνει ; Έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειος ούτε ευρώ δεν έχει μέσα, Μπορεί να κάνει κάποια άλλη ζημιά ; δωσε τον λογαριασμο...τιποτα δεν προκειται να συμβει. Αμα δεις τα χρηματα να εχουν μπει στον λογαριασμο σου και μπορουν να μεταφερθουν στην καρτα σου...τοτε εισαι ασφαλης 2
GATE123 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, georgito1991 είπε Καλησπέρα, εδώ και κάποιες λίγες μέρες έβαλα να πουλήσω το iPhone μου στο market place του facebook. Σήμερα το πρωί μου έστειλε μία κοπέλα υποτίθεται από Ιταλία τάχαμου για να το αγοράσει, της λέω είμαι από Κύπρο δεν μπορώ να σου στείλω το κινητό Χωρίς να μου στείλεις πρώτα τα λεφτά, Και μου λέει OK κατευθείαν εννοείται ότι θα σου στείλω πρώτα τα λεφτά. Πιστεύω Σίγουρα ότι πρόκειται για απάτη , Το ερώτημα μου είναι αν της δώσω τον τραπεζικό μου Λογαριασμό τι μπορεί να κάνει ; Έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειος ούτε ευρώ δεν έχει μέσα, Μπορεί να κάνει κάποια άλλη ζημιά ; Αν δώσεις μόνο το IBAN δεν μπορεί να κάνει κάτι. Μετά πας και βλέπεις αν έχουν μπει ή όχι. Εκτός εάν έχεις εφαρμογή. Ποτέ μα ποτέ αριθμό κάρτας και κωδικούς ή PIN.
SPY_oo7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 δωσε ενα ασχετο ιμπαν και ονομα και θα δεις τι θα γινει.
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Aν δεν το πουλας σε τρομερα εξευτελιστικη τιμη, αποκλειεται καποιος απο Ιταλια να ρισκαρει να αγορασει το κινητο σου. Για τους προφανεις λογους που δεν θα αγοραζες κι εσυ ενα μεταχειρο κινητο (πιθανα locked) απο καποιον Μιλανεζο. Ειναι απατη. Μην ασχοληθεις καν, πιθανοτατα δεν ειναι καν απο Ιταλια αλλα απο Νιγηρια (ψαξε για Nigerian Scams). Μην το σκεφτεσαι καν παρα μονο αν εχεις διαθεση να τρολλαρεις. 1
samsunglife Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δεν μπορεί να σου κάνει κακό δίνοντας ΜΌΝΟ το iban! Θα σου στείλει ένα ψεύτικο αποδεικτικό κατάθεσης και ίσως και το ποσό να είναι μεγαλύτερο από αυτό που ζητάς, δηλ αν το πουλάς πχ 500€ να σου στείλει ότι έβαλε κατά λάθος 600€ και να θέλει να της επιστρέψεις και τη διαφορά! Μην ασχολείσαι... 1
ELTASSOS1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Aμα θελεις δωσε τον δικο μου λογσμο και οταν ερθουν τα λεφτα κερνας ενα καφε...εισαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις