eykairiakiassal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Εχω αυτη την μητρικη gigabyte ga-p55-ud3l και Intel Core i3 δεν βρισκω bluetooth τι πρεπει να κανω ειναι θεμα drivers της μητρικης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να παρεις ενα bluetooth dongle. Περιμενες να εχει η μητρικη πανω της? Επισης, η μητρικη που δειχνεις εινια socket lga 1159 και ο επεξεργαστης socket lga 1200, οποτε σε καποιο απο τα 2 εκανες λαθος. Ας πουμε οτι εκανες στον επεξεργαστη και οτι εχεις i3 1ης γενιας απο 10ης που δειχνεις. Τελος, το προβλημα σου δεν εχει καμια σχεση με τα windows. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από jim_p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eykairiakiassal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eykairiakiassal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 1:21 ΜΜ, jim_p είπε Να παρεις ενα bluetooth dongle. Περιμενες να εχει η μητρικη πανω της? Επισης, η μητρικη που δειχνεις εινια socket lga 1159 και ο επεξεργαστης socket lga 1200, οποτε σε καποιο απο τα 2 εκανες λαθος. Ας πουμε οτι εκανες στον επεξεργαστη και οτι εχεις i3 1ης γενιας απο 10ης που δειχνεις. Τελος, το προβλημα σου δεν εχει καμια σχεση με τα windows. Αυτο εχω Intel(R) Core(TM) i3 CPU 550 @ 3.20GHz 3.19 GHz και μητρική gigabyte ga-p55-ud3l Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Αρα i3 πρωτης γενιας οπως ειπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι ευχαριστημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα