Προς το περιεχόμενο

COSMOTE - ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΡΟΛΛΑ ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από χτες το μεσημέρι σε Αττική (περιοχή Γέρακα) η Cosmote έχει ΜΕΓΑΛΟ θέμα με τις γραμμές internet.

Συγκεκριμένα, σε 100Mbps γραμμή VDSL η σύνδεση έπεσε ξαφνικά στα ..... 15Mbps (ούτε καν 24αρα) δηλαδή περίπου στο 1/10 της ονομαστικής ταχύτητας, όταν η γραμμή μου ΣΤΑΘΕΡΑ έδινε 100+ όλες τις ώρες !!!!!

Ούτε επανεκίνηση ούτε βγάλσιμο από την πρίζα βοήθησε....

WTF ΡΕ COSMOTE ?!?!?!?!

Παίρνω σήμερα το πρωί στο 13888 αναζητώντας τεχνική εξυπηρέτηση και - όσες φορές και να πήρα - μου λέει "ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ" και αντί να μου δίνει τη δυνατότητα να με καλέσουν αυτοί (όπως το κάνουν σταθερά εδώ και κάποια χρόνια), μου βγάζει μήνυμα "παρακαλώ καλέστε αργότερα" .....

Κάτι βρωμάει εκεί στην Κηφισίας και σίγουρα όχι τα σκουπίδια στους κάδους στη γωνία...

Μου λανσάρουν και καινοτόμο υπηρεσία "Cosmote NEO", μη χέσω....

Έχει μήπως και κάποιος άλλος πρόβλημα. χτες - σήμερα, με τη γραμμή του ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου φαινεται παραλογο με το ποταμι που εριξε χθες παντου?

Ενταξει να εχουμε λιγη κατανοηση και εμεις καπου.Σα να λες οτι αργησε το ντελιβερι χθες και να παιρνεις τηλ στο σουβλατζιδικο.

Υπομονη.

• Like 5

Για βλάβες παίρνουμε το 13788 που υπάρχει ειδικά για τον σκοπό αυτό, με μικρή καθυστέρηση. Το 13888 είναι για γενική τηλεφωνική εξυπηρέτηση όλων των θεμάτων πάσης φύσεως και αιτίας, εξού και η μεγάλη αναμονή.

• Like 3

8 ώρες πριν, Dantε είπε

Σου φαινεται παραλογο με το ποταμι που εριξε χθες παντου?

Ενταξει να εχουμε λιγη κατανοηση και εμεις καπου.Σα να λες οτι αργησε το ντελιβερι χθες και να παιρνεις τηλ στο σουβλατζιδικο.

Υπομονη.

Παράλογο δεν είναι φίλε μου να υπάρχει πρόβλημα λόγω κακοκαιρίας, παράλογο είναι να την πληρώνει ολόκληρη η Ελλάδα για πρόβλημα στην Αττική και να μην μπορείς να δηλώσεις βλάβη. 

Αν το δικό μου ντελιβερι αργήσει ενώ εδώ που μένω είναι σαν καλοκαίρι, επειδή βρέχει στην Αθήνα, θα του το δώσω πίσω. :) 

Αλλά τι να συζητάμε, εδώ δεν κάνουν τα νορμάλ σε φυσιολογικές συνθήκες, θα ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις?? 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπαθούσα κι εγώ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ και δεν έβγαζα άκρη... στο 13888 μου έκλειναν το τηλέφωνο "παρακαλώ καλέστε αργότερα" !!!! Χρόνια συνδρομητής τους, λίγο να καθυστερήσεις την πληρωμή, σου κόβουν τις εξερχόμενες μέχρι να πληρώσεις...

Τελικά  μετά από αναμονή 55΄ (καλοσύνη τους που με άφησαν αυτή τη φορά να περιμένω) απάντησαν στο 13788. Και δυστυχώς, τζάμπα ο κόπος... απλά, μετά από αρκετές επανεκκινήσεις δικές τους, διεπίστωσαν ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο... το ρούτερ από 100 πιάνει, επισήμως πλέον, μόλις 15.... Διαβάζω σε fora ότι με τις βροχές έπαθαν αντίστοιχα θέματα ένα σωρό ρούτερς !!!

Ευτυχώς είχα ένα καινούργιο δικό μου (συμβατό με ΟΤΕ) και το κούμπωσα και ξαναπήρα την ταχύτητά μου πίσω !!! Τρέμω βέβαια την επόμενη κακοκαιρία.....

Επεξ/σία από nickvog

Και εμένα έπεσε η ταχύτητα στο 1/10 απο εχθές. Επίσης το σταθερό δε λειτουργεί.

Αλλά έχω και ενα router της Vodafone. Βάζοντας το πάνω, την ίδια ταχύτητα βγάζει, 1/10 της κανονικής.

Κάτι άλλο συμβαίνει. Δεν μπορώ να μιλήσω με υπάλληλο 2 ημέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...