Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, deadsoul είπε

Εσύ μάλλον θα μας τρελάνεις. Έχεις oneplus με color OS? Από πού παίρνεις τις αναβαθμίσεις εσύ γιατί στο δικό μου μια χαρά είμαι με το Oxygen

Στην επόμενη έκδοση συγχωνεύονται, δεν χρειάζεται να σε τρελάνω. Για αυτό γλυκοκοιτάζω και το Pixel 6 αλλά μόνο Γαλλία και Γερμανία...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Μακάρι το 8T μου να έπαιρνε τα updates που παίρνει αυτό το κινητό στα 1000 με 60hz οθόνη. Android 12 κάποτε του χρόνου λεει η 1+ flagship ενός χρόνου, συν το ότι από σχεδόν stock android τώρα με το ColorOS έχει γίνει...

Γιατι το coloros τι εχει? Εγω μια χαρα το βλεπω στο oppo μου. Ελαφρυ, χωρις bugs, γρηγορο και καθε μηνα παιρνει αναβαθμιση.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, apostolisk86 είπε

Νταξει παιδιά, με 4 κατοσταρικα άλλοι δίνουν galaxy a52s, είναι πολύ πιο πάνω τα χαρακτηριστικά του Oneplus. Στο κάτω κάτω ότι κι αν δώσει, κάποιος θα έχει παράπονο.

Το A52s έχει οθονάρα, είναι αδιάβροχο, αξιοπρεπέστατες κάμερες, αναβαθμίσεις μέχρι και Android 14 και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφάλειας. Το One UI είναι πλέπον μια χαρά, αν εξαιρέσεις το bloatware της Samsung.  Ο επεξεργαστής του δεν πετάει αλλά τρέχει τα πάντα μια χαρά και δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης ή throttling. Έχει και σέρβις στην Ελλάδα. Α, και το βρίσκεις πλέον με 360 και κάτω. Αν κάποιος θέλει ένα κινητό για να παίζει παιχνίδια με τοπ επιδόσεις ας πάρει το OnePlus 9RT, αν θέλει ένα κινητό που θα του κρατήσει 3-4 χρόνια και θα κάνει όλες τις δουλειές του χωρίς πρόβλημα και να παίζει κάνα χαλαρό παιχνιδάκι εγώ πλέον στο Α52s θα τα έδινα τα λεφτά μου και αυτό προτείνω σε φίλους που ψάχνουν κινητό 300-400 ευρώ.

Δημοσ.
Στις 16/10/2021 στις 3:21 ΜΜ, gippas είπε

Το A52s έχει οθονάρα, είναι αδιάβροχο, αξιοπρεπέστατες κάμερες, αναβαθμίσεις μέχρι και Android 14 και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφάλειας. Το One UI είναι πλέπον μια χαρά, αν εξαιρέσεις το bloatware της Samsung.  Ο επεξεργαστής του δεν πετάει αλλά τρέχει τα πάντα μια χαρά και δεν έχει θέματα υπερθέρμανσης ή throttling. Έχει και σέρβις στην Ελλάδα. Α, και το βρίσκεις πλέον με 360 και κάτω. Αν κάποιος θέλει ένα κινητό για να παίζει παιχνίδια με τοπ επιδόσεις ας πάρει το OnePlus 9RT, αν θέλει ένα κινητό που θα του κρατήσει 3-4 χρόνια και θα κάνει όλες τις δουλειές του χωρίς πρόβλημα και να παίζει κάνα χαλαρό παιχνιδάκι εγώ πλέον στο Α52s θα τα έδινα τα λεφτά μου και αυτό προτείνω σε φίλους που ψάχνουν κινητό 300-400 ευρώ.

Συμφωνώ σε όλα, ποτέ μου δεν χώνεψα τις κινέζικες εταιρίες έτσι κι αλλιώς (τα high-end specs με ανύπαρκτη υποστήριξη είναι μέρος της νοοτροπίας τους). Αλλά όπως και να έχει, δίνουν πολύ πράμα με χαμηλές τιμές.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...