Προς το περιεχόμενο

StyleXP vs WindowsBlinds

kogos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το windowblinds ποτέ δε το συμπάθησα γιατί με όλα αυτά τα extra εφέ έχω την εντύπωση ότι επιβαρύνει το σύστημα. Αντίθετα το StyleXP χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή των XP (έχει βέβαια πιο απλά themes). Αν είναι να βάλεις StyleXP, καλύτερα να μη το βάλεις καθόλου και να περάσεις το uxtheme-patch. Την ίδια δουλειά κάνει...

Δημοσ.

Εγώ πάντως και με τα δύο αντιμετώπισα πρόβλημα με ελληνικές γραμματοσειρές (έχω ελληνικά XP) ειδικά στα themes - visual styles που μου άρεσαν περισσότερο. Γι' αυτό και τα έβγαλα και τα δύο. Ίσως μια πιο καινούρια έκδοση...

Δημοσ.

Το ότι το StyleXP είναι ελαφρύτερο των WindowBlinds είναι μεγάλο λάθος.

Η νέα έκδοση 4 των WindowBlinds χρησιμοποιεί δική της μηχανή, πολύ πιο ελαφριά από την υπηρεσία themes των Windows που χρησιμοποιεί το Style XP. Υπάρχουν skins για WindowBlinds που δεν υπερβαίνουν σε απαίτηση μνήμης (μαζί με τη μηχανή) το 1 MB.

Όσον αφορά το πρόβλημα με τα ελληνικά, δυστυχώς θα πρέπει να επεξεργάζεται κανείς το κάθε skin ώστε να υποστηρίζει και ελληνικές γραμματοσειρές.

Μία ακόμη ψήφος, λοιπόν, στα WindowBlinds. Βέβαια, μπορείτε πάντοτε να δοκιμάσετε και τη δωρεάν λύση για skins: να βάλετε ένα "πειραγμένο" αρχείο που να ξεκλειδώνει το skinning των Windows XP. Ουσιαστικά δε διαφέρει από το StyleXP...

Δημοσ.
Το ότι το StyleXP είναι ελαφρύτερο των WindowBlinds είναι μεγάλο λάθος.

.........Βέβαια' date=' μπορείτε πάντοτε να δοκιμάσετε και τη δωρεάν λύση για skins: να βάλετε ένα "πειραγμένο" αρχείο που να ξεκλειδώνει το skinning των Windows XP. Ουσιαστικά δε διαφέρει από το StyleXP......[/quote']

αυτό το ''πειραγμένο'' που το βρίσκουμε;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...