Dionisakos4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Link : https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/ Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Dionisakos4 5 6
DrFreeman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Το δοκίμασε κανείς; Λογικά πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση σε προωθητική για 180 ημέρες.
Starback Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Το δοκίμασε κανείς; Λογικά πρέπει να είναι η τελευταία έκδοση σε προωθητική για 180 ημέρες. Ναι, ουσιαστικά σε μεταφέρει σε γερμανική σελίδα της Bitdefender που σου δίνει 180 ημέρες δώρο. Ισχύει και για πελάτες που έχουν ήδη λογαριασμό (όπως εγώ). 3
xristosp59 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Το link για να μην βάζετε τα στοιχεία σας στην σελίδα χωρίς λόγο https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/ 2
txcellas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Για 1 εξάμηνο τη βγάλαμε καθαρή. Ευχαριστώ ts
koooleeek Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Είσαι παικτούρα TS. Από το link του @xristosp59 μπήκα. Έκανα σύνδεση με τους κωδικούς που είχα από τότε που είχαν δώσει δώρο ένα έτος και όλα κομπλέ.
Archontas77 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μια ερωτηση οποιος ξερει: Σε ηδη υπαρχουσα συνδρομη, επεκτεινει το χρονο χρησης?Στη δικη μου, δε φαινεται να προσθετει καποιο εξτρα χρονο παντως!
buuren Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 θα αντεξει ενα celeroni? ειναι ακομα βαρυ το bf?
Guerriero4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά προσοχή, έχει χαλάσει το bitdefender, έχει αρχίσει περίεργες τακτικές. 1. Αν έχεις malwarebytes, σε αναγκάζει να το απεγκαταστήσεις, ακόμα και την δωρεάν έκδοση που δεν τρέχει συνέχεια. 2. Προωθεί πολύ έντονα το VPN που σου πασάρει και όταν το κάνεις uninstall, μετά από κάποιες ημέρες το κάνει εγκατάσταση ξανά χωρίς να ζητήσει έγκριση! Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό το λέμε malware στο χωριό μου όχι antivirus! Έχω άδεια αλλά μόλις λήξει ψάχνω για κανένα της προκοπής, γιατί τώρα που τα άρχισε αυτά, δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία. 4 3
andreas1gr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, txcellas είπε Για 1 εξάμηνο τη βγάλαμε καθαρή. Όταν με 10,5 ευρώ αγοράζεις Kaspersky Internet Security για 3 συσκευές και για 2 χρόνια, δεν κατάλαβα ποτέ αυτό το σκεπτικό… Mόνο αν έχει κάποιος άκρατη τσιγκουνιά....! 5
morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Όταν με 10,5 ευρώ αγοράζεις Kaspersky Internet Security για 3 συσκευές και για 2 χρόνια, δεν κατάλαβα ποτέ αυτό το σκεπτικό… Mόνο αν έχει κάποιος άκρατη τσιγκουνιά....! Εχεις μηπως λινκ για αυτο που αναφερεις; 1
DrFreeman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 40 minutes ago, Guerriero4 said: Παιδιά προσοχή, έχει χαλάσει το bitdefender, έχει αρχίσει περίεργες τακτικές. 1. Αν έχεις malwarebytes, σε αναγκάζει να το απεγκαταστήσεις, ακόμα και την δωρεάν έκδοση που δεν τρέχει συνέχεια. 2. Προωθεί πολύ έντονα το VPN που σου πασάρει και όταν το κάνεις uninstall, μετά από κάποιες ημέρες το κάνει εγκατάσταση ξανά χωρίς να ζητήσει έγκριση! Δεν ξέρω τι λέτε αλλά αυτό το λέμε malware στο χωριό μου όχι antivirus! Έχω άδεια αλλά μόλις λήξει ψάχνω για κανένα της προκοπής, γιατί τώρα που τα άρχισε αυτά, δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία. Δε με βλέπω να φεύγω από το NOD με τίποτα... 1
txcellas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Όταν με 10,5 ευρώ αγοράζεις Kaspersky Internet Security για 3 συσκευές και για 2 χρόνια, δεν κατάλαβα ποτέ αυτό το σκεπτικό… Mόνο αν έχει κάποιος άκρατη τσιγκουνιά....! Kaspersky Internet Security??????? Oχι ευχαριστω, επιλεγω το τσαμπε και εσυ πληρωσε το Kaspersky με το 1,75 (10,5/3 συσκευες/ 2 χρονια) το χρονο μιας και εισαι απλας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα