Προς το περιεχόμενο

με τη να συνδεθω με του γειτονα το wifi

maverik13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι ο τιτλος ειναι οτι  ναναι

καλημερα . μου εδωσε ο γειτονας τον κωδικο του στο wifi και το κακο ειναι οτι στο δωματιο που εχω τον υπολογιστη δεν ποιανει full σημα απλα ΄΄αχνοφενετε΄΄

τη χρειαζομαι να αγορασω για να βοηθισω το σημα να φτασει στο δωματιο μου ? νομιζω καποιο wifi repeater extender αλλα δεν ειμαι σιγουρος τη ακριβως ψαχνω. η αποσταση στα σπιτια νομιζω ειναι στα 6 με 7 μετρα με τοιχο προφανως .

να προσθεσω μηπως υπαρχει κατι να εχει και καποια κεραία και να συνδεετε με καλώδιο στο pc ?

Επεξ/σία από maverik13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, xsterg είπε

repeater πχ tp link

εχεις να μου προτηνεις καποιο? λογικα κατι απο αυτα εδω https://www.skroutz.gr/c/2593/wifi-repeater/f/610547_1225144/Dual-Band-2-4-5GHz-Wi-Fi-5.html?o=wifi+repeater

εχω βαλει επιλογη dual band kai wifi 5 δεν ξερω τη ακριβως κανουν . αλλα το θεμα ειναι οτι υπαρχει καποια αποσταση μεταξυ μας . με το κινητο ποιανει με βια μια γραμμη γιαυτο αναφερα ποσα μετρα ειναι αποσταση

ολα αυτα ειναι οκ. εγω χρησιμοποιω αυτα: 

https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa854re-300mbps-universal-wifi-range-extender-p-PER.612717

https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wireless-n-range-extender-p-PER.612508

θα πρεπει να εχεις καποιο μινιμουμ σηματος για να συνδεθεις σωστα. υπαρχει εφαρμογη που την κατεβαζεις και κανεις ολες τις ρυθμισεις απλα και ευκολα. βρες ενα σημειο οπου θα εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο σημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xsterg είπε

ολα αυτα ειναι οκ. εγω χρησιμοποιω αυτα: 

https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa854re-300mbps-universal-wifi-range-extender-p-PER.612717

https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa850re-300mbps-universal-wireless-n-range-extender-p-PER.612508

θα πρεπει να εχεις καποιο μινιμουμ σηματος για να συνδεθεις σωστα. υπαρχει εφαρμογη που την κατεβαζεις και κανεις ολες τις ρυθμισεις απλα και ευκολα. βρες ενα σημειο οπου θα εχεις οσο το δυνατον περισσοτερο σημα. 

δεν ειναι απο αυτα που πρεπει να πας στο σπιτι του γειτονα και να το συνδεσεις στην πριζα του. το θεμα ειναι εδω ειναι ικανα αυτα τα 2 να φτασουν το σημειο αποστασης?

Επεξ/σία από maverik13

δεν καταλαβα τι εννοεις. αν η αποσταση ειναι μικρη και δεν παρεμβαλονται πολλοι τοιχοι δεν θα εχεις προβλημα. για τι αποσταση μιλαμε? ποσα εμποδια υπαρχουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, xsterg είπε

δεν καταλαβα τι εννοεις. αν η αποσταση ειναι μικρη και δεν παρεμβαλονται πολλοι τοιχοι δεν θα εχεις προβλημα. για τι αποσταση μιλαμε? ποσα εμποδια υπαρχουν?

το εγραψα στο αρχικο ποστ . η αποσταση στα σπιτια νομιζω ειναι στα 6 με 7 μετρα με τοιχο προφανως .

Επεξ/σία από maverik13

με αυτην την αποσταση δεν θα εχεις προβλημα. εγω εχω το repeater σε 7-10 μετρα αποσταση με δυο ενδιαμεσους τοιχους (ο ενας με κολωνα μεσα) και το σημα που λαμβανει το repeater ειναι στην μεση περιπου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, xsterg είπε

με αυτην την αποσταση δεν θα εχεις προβλημα. εγω εχω το repeater σε 7-10 μετρα αποσταση με δυο ενδιαμεσους τοιχους (ο ενας με κολωνα μεσα) και το σημα που λαμβανει το repeater ειναι στην μεση περιπου. 

θελω να βαλω κατι στο παραθυρο μου και να κοιταει εκει κατω για να παρω το σημα.απλα οπως ξαναειπα το θεμα ειναι οτι με το κινητο ισα που εχω στο παραθυρο μια γραμη στο wifi

Επεξ/σία από maverik13

Πόσο μου αρέσουν οι γείτονες που δίνουν έτσι τους κωδικούς για το WiFi της σύνδεσης τους σε άλλους γείτονες ελπίζω να ξέρει ότι αν εσύ κάνεις κάτι το παράνομο (ποινικό αδίκημα) αυτόν θα τραβάνε στα δικαστήρια και στην αστυνομία.

Επίσης όλη αυτή η κινητικότητα για να ενισχύσεις το δανεικό σήμα WiFi θα μπορούσες να βάλεις δική σου σύνδεση με το διαδίκτυο και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Πόσο μου αρέσουν οι γείτονες που δίνουν έτσι τους κωδικούς για το WiFi της σύνδεσης τους σε άλλους γείτονες ελπίζω να ξέρει ότι αν εσύ κάνεις κάτι το παράνομο (ποινικό αδίκημα) αυτόν θα τραβάνε στα δικαστήρια και στην αστυνομία.

Επίσης όλη αυτή η κινητικότητα για να ενισχύσεις το δανεικό σήμα WiFi θα μπορούσες να βάλεις δική σου σύνδεση με το διαδίκτυο και να μην έχεις ανάγκη κανέναν.

καταρχας ο γειτονας μου ειναι 2ος ξαδερος μου αρα καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει θεμα . 2ον το θελω για 10 μερες που θα μεινω εδω αρα δεν γινετε να βαλω συνδεση για 2 χρονια. .τωρα να μου πεις αμα παιζεις λιγο Lol Και valorant λογικα ειναι ποινικο αδικημα

Επεξ/σία από maverik13

σε αυτην την αποσταση που ειπες στην αρχη επρεπε να παιζει. εκτος και εαν δεν το εκτιμησες σωστα. τωρα εαν δεν μπορεις να κανεις κατι και μπορεις πετα καλωδιο utp. εαν δεν μπορεις και αυτο φερε καποιον σχετικο η παρε ενα πακετο data στο κινητο σου για 10 ημερες που λες. 

φιλε το προβλημα σου ειναι απλο. η κατι δεν εχεις εκτιμησει  σωστα η κατι δεν μας λες σωστα. 

16 λεπτά πριν, maverik13 είπε

καταρχας ο γειτονας μου ειναι 2ος ξαδερος μου αρα καταλαβενεις οτι δεν υπαρχει θεμα . 2ον το θελω για 10 μερες που θα μεινω εδω αρα δεν γινετε να βαλω συνδεση για 2 χρονια. .τωρα να μου πεις αμα παιζεις λιγο Lol Και valorant λογικα ειναι ποινικο αδικημα

τώρα τα λες σωστά και φυσικά πολύ καλά κάνεις.

αλλά έτσι όπως τα έγραψες στην αρχή...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ikorolis είπε

τώρα τα λες σωστά και φυσικά πολύ καλά κάνεις.

αλλά έτσι όπως τα έγραψες στην αρχή...

χααχαχαχαχαχ ξεκολα ρε συ ειπαμε . στο χωριο ειμαι και δεν παλευετε χωρις ιντερνετ εγω μια 10αρα τηλεοραση και βαρεθικα να βλεπω οτι παπαρα παιζει . γιαυτο θελω λιγο σημα δεν αντεχω αλλο .χαααχαχαχααχαχαχχααχαχχαχαχαχχαχχ

4 λεπτά πριν, xsterg είπε

σε αυτην την αποσταση που ειπες στην αρχη επρεπε να παιζει. εκτος και εαν δεν το εκτιμησες σωστα. τωρα εαν δεν μπορεις να κανεις κατι και μπορεις πετα καλωδιο utp. εαν δεν μπορεις και αυτο φερε καποιον σχετικο η παρε ενα πακετο data στο κινητο σου για 10 ημερες που λες. 

φιλε το προβλημα σου ειναι απλο. η κατι δεν εχεις εκτιμησει  σωστα η κατι δεν μας λες σωστα. 

τη να μην λεω σωστα ??  2 λυσεις βρισκω  πατεκο data η καπποιο καλο repeater οπως μου ειπες και εσυ

Επεξ/σία από maverik13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...