Insanity1312 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, αντιμετωπιζω προβληματα εδω και μηνες, τουλαχιστον 3-4 με την 24αρα συνδεση μου.. ξεκινησε με αποσυνδεσεις καθε 5 λεπτα, δεν το ειχα αναφερει γιατι δεν δουλευα απο το σπιτι και το ανεφερα μετα απο 2 μηνες που συνεβαινε, ηρθε τεχνικος το ειδε, το φτιαξανε μετα απο 1 μηνα, ξαναρχισε τις αποσυνδεσεις ξαναηρθε τεχνικος το φτιαξε μετα απο 1 βδομαδα και τωρα εχω θεμα γιατι χωρις να κατεβαζω τιποτα στο ιντερνετ το ping πηγαινει πανω απο 400++ εκει απο τα 60-70 που επιανε συνηθως. Θελω να ακυρωσω το συμβολαιο χωρις καμια επιβαρυνση λογω ολης αυτης της καταστασης. Υπαρχει τροπος; γνωριζει κανεις;
tsirides Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, ηρθαν τσεκάραν την γραμμη μου, το καφάο τους, την γραμμη μέσα στο σπίτι ηταν όλα "άψογα". Το μόνο που μου ειπαν και το βλέπω και εγώ σήμερα με το καινούργιο router που μου εστειλαν ότι τα CRC Errors και τα FEC Errors ανεβαίνουν συνέχεια. Τα FEC δε, όταν φτάνουν στα 50 - 60k μηδενίζονται. Εν τέλει αυτη η κατάσταση κρατάει τώρα μια βδομάδα, και αυτή την στιγμή ειμαι και δουλευώ με tether. Γιατί δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι γίνεται. Παρεπιπτόντως έχω Wind και "δανείζονται" από το καφάο της Vodafone. Όποτε έχω μια βδομάδα έχουν έρθει τεχνικοί απο OTE, Vodafone, Wind και κανένας τους δεν κάνει τίποτα παρά να μετράνε την γραμμή. Θα τα ξηλώσω όλα και θα πάρω Inalan μου φαίνεται.
johnmegarythmos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 το θεμα τις καλωδιωσης του σπιτιου το εχετε ελενξει; διοτι εμενα απο εκει ειχα προβληματα αλλα με τον οτε και τα ελυσα και ησυχασα!! , βασικο βαζουμε το ρουτερ στην πρωτη μπριζα στο σπιτι και το ελενχουμε και καλυτερα η μπριζα να αποσυνδεθει και ειναι μονη της χωρις τις συνδεσεις στις αλλες μπριζες του σπιτιου και βαζεις ενα ασυρματο στις θυρες phone 1 και βλεπεις πως παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα