Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και παλι, σε εναν σταθερο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα: cpu ryzen 5 2600,  ram 16gb, μητρικη  asrock B450M PRO4 και στον ελεγχο αν ειναι συμβατος με τα windows 11 εκτος απο το ΤΡΜ 2.0 που το εφτιαξα μου βγαζει πως αυτος ο υπολογιστης πρεπει να υποστηριζει την ασφαλη εκκινηση κλπ και ειναι με κιτρινο , προσπαθησα να το φτιαξω και αυτο απο bios και απο αλλου αλλα δεν καταφερα τιποτα, μαλιστα σε καποια στιγμη απο τις πολλες επανεκκινησεις δεν μπορουσε να ξαναμπει στα windows και με usb αποκαταστασης τα εφτιαξα........ Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων........

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, k30taas είπε

Γεια σας και παλι, σε εναν σταθερο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα: cpu ryzen 5 2600,  ram 16gb, μητρικη  asrock B450M PRO4 και στον ελεγχο αν ειναι συμβατος με τα windows 11 εκτος απο το ΤΡΜ 2.0 που το εφτιαξα μου βγαζει πως αυτος ο υπολογιστης πρεπει να υποστηριζει την ασφαλη εκκινηση κλπ και ειναι με κιτρινο , προσπαθησα να το φτιαξω και αυτο απο bios και απο αλλου αλλα δεν καταφερα τιποτα, μαλιστα σε καποια στιγμη απο τις πολλες επανεκκινησεις δεν μπορουσε να ξαναμπει στα windows και με usb αποκαταστασης τα εφτιαξα........ Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα ειμαι ευγνωμων........

Νομίζω δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής , δεν γνωρίζω τον τρόπο για να τα βάλεις ακόμα και αν δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Νομίζω δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής , δεν γνωρίζω τον τρόπο για να τα βάλεις ακόμα και αν δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής.

οχι ο επεξεργαστης υποστηριζεται κανονικα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/10/2021 στις 10:57 ΜΜ, Nik1239 είπε

Για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, υποστηρίζεται ο επεξεργαστής, εδώ για Intel και εδώ για AMD.

Αν δεν υποστηρίζεται κάποιος επεξεργαστής ακολουθούμε αυτή τη μέθοδο και ''ανεσταίνουμε'' και δεινοσαύρους του 2004:

Spoiler

306763265_(8).png.71b246370590687266cf22f268c7842d.png

2032227007_(11).png.c03097272c23bbee862a2a6682933382.png

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα υποστηριζεται ο επεξεργαστη και η μητρικη

πρεπει να μετατρεψεις σε GPT τον C : από MBR (δηλαδη UEFI boot αντι για legacy boot)

Επεξ/σία από duffyduck
  • Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, duffyduck είπε

μια χαρα υποστηριζεται ο επεξεργαστη και η μητρικη

πρεπει να μετατρεψεις σε GPT τον C : από MBR (δηλαδη UEFI boot αντι για legacy boot)

Φιλε μου εισαι απαιχτος εκανα οτι λεει το βιντεο και ειναι ολα κομπλε για να βαλω τα 11...... Σε Ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι τα θες τα 11αρια? Τα εβαλα και μετα απο 2 μερες γυρισα πισω στα 10αρια κλαιγοντας. Ειναι δυνατον να εχουν αφεραισει το Thumpnails απο τους φακελους; Επισης οταν θες να κανεις μεταονομασια ενα φακελο-αρχειο πρεπει να πατησεις δεξι κλικ και περισσοτερες επιλογες. Ασε που στη γραμμη εργασιων, οταν εχεις πολλα παραθυρα απο τον Browser, δε σου εμφανιζει ξεχωριστα απλα στα στοιβαζει στο ενα εικονιδιο.

Sory αν δε σε βοηθησα καπου απλα  ενταξει εχω σκασει.

• Like 2
Δημοσ.

Ορισμενοι ειστε πολυ μπροστα , για την ακριβεια 4 χρονια οταν θ'αρχισουν να μην εχουν υποστηριξη τα 10αρια , περιμενω εκεινη τη μερα για να τα ξηλωσω ολα και να μεινω με τα linux που εχω

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ορισμενοι ειστε πολυ μπροστα , για την ακριβεια 4 χρονια οταν θ'αρχισουν να μην εχουν υποστηριξη τα 10αρια , περιμενω εκεινη τη μερα για να τα ξηλωσω ολα και να μεινω με τα linux που εχω

Aκριβως αυτο σκεφτομαι και γω. Μετα απο 4 χρονια ενδεχομενως να εχω τα win10 για offline use και games, και το Ubuntu / Linux Mint ή αλλο για online χρηση.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, triplex1 είπε

να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.....κακίες λινουξάδων.....  :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kthulhou είπε

να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.....κακίες λινουξάδων.....  :P

ετσι ακριβως πριν προλαβει να τη βαλει στη σουβλα :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...