Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Αν πρόκειται για τον E6600 δεν υπάρχει θέμα. Ούτε καν Bios update δεν θα χρειαστεί!

Ε λεω να βαλω αυτον μιας και ειναι πιο ευκολο να βρεθει. Οποτε κλεισαμε.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλεπω και διαβαζω καποια πραγματα και αναρωτιεμαι ωρες ωρες , ποιος σας ειπε οτι η συγκεκριμενη μητρικη παιρνει Quad , Μεχρι Core Duo εισαι φιλε μου και εχω στησει τετοιο μηχανημα πριν ολιγων μηνων με E8500 + ssd και απ'οτι ειδα οι μνημες σου ειναι στα 3gb  τις κανεις 4 και εισαι ωραιος , μια χαρα θα στεκεται για καθημερινη χρηση

Δημοσ.
6 ώρες πριν, triplex1 είπε

Βλεπω και διαβαζω καποια πραγματα και αναρωτιεμαι ωρες ωρες , ποιος σας ειπε οτι η συγκεκριμενη μητρικη παιρνει Quad , Μεχρι Core Duo εισαι φιλε μου και εχω στησει τετοιο μηχανημα πριν ολιγων μηνων με E8500 + ssd και απ'οτι ειδα οι μνημες σου ειναι στα 3gb  τις κανεις 4 και εισαι ωραιος , μια χαρα θα στεκεται για καθημερινη χρηση

Το διαρθώσαμε triplex το είπε και ο Τέρης... δυστυχώς το cpu support list έτσι που περιγράφεται είναι παραπλανητικό.

Πάντως ο Ε8500 που περιγράφεις επίσης δεν υποστηρίζεται, τουλάχιστων όχι στο rev 1.0...

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945PL-S3-rev-10/support#support-cpu

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ τα cpu support list δε τα εμπιστεύομαι. Υπάρχει περίπτωση να βάλεις cpu επάνω και να παίξει απλά να μην την γράφει το list. Ή να υπάρχει bios mod και να την κάνει να παίζει. Έβαλα σε hp έναν q6600 με custom bios και παίζει τέλεια. Βέβαια να πω την αλήθεια το cpu το είχα και απλά έκανα μεταμόσχευση, δεν αγόρασα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Alex-V είπε

Ε λεω να βαλω αυτον μιας και ειναι πιο ευκολο να βρεθει. Οποτε κλεισαμε.

Θα πληρώσεις κάποια χρήματα για να βάλεις «««καλύτερο»»» επεξεργαστή (με πολλά ««»» ), παραπάνω μνήμη (αργή DDR2) και ssd.
Και θα έχεις πάλι ένα αρχαίο σύστημα που θα μπορεί να λειτουργεί λίίίίίγο καλύτερα από ότι έχεις τώρα αλλά πάλι πολύ προβληματικό.

Με 70 ευρώ θα έχεις i3 που θα είναι τουλάχιστον 2c/4t , 4Gb DDR3 μνήμη ποιό γρήγορη και ένα σύστημα που είναι παλιό μεν αλλά πολύ ανώτερο από ότι έχεις τώρα και λειτουργεί πολύ καλύτερα σε καθημερινές εργασίες και ειδικά στο yt.
https://www.cosmodata.gr/product/359723/ipologistes-laptops/desktop-pc/refurbish-pc/pc-lenovo-thinkcentre-m81-sff-intel-core-i3-2is-genias-21xx-4gb-ram-250gb-hdd-dvd-windows-7-professional

O SSD θα αγορασεί ούτως ή άλλως και θα σου μείνει για το επόμενο σύστημα, όποτε έρθει αυτό.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, nickol-us είπε

Το διαρθώσαμε triplex το είπε και ο Τέρης... δυστυχώς το cpu support list έτσι που περιγράφεται είναι παραπλανητικό.

Πάντως ο Ε8500 που περιγράφεις επίσης δεν υποστηρίζεται, τουλάχιστων όχι στο rev 1.0...

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-945PL-S3-rev-10/support#support-cpu

ειχα βαλει ενα mod bios και τον ειδε σαν oc

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Alex-V είπε

Τα γνωστα (fb, utube κτλ κτλ)

Μην μπεις στα έξοδα τσάμπα , θα καταφέρεις οριακές βελτιώσεις.

To youtube , fb-videos σήμερα για να τρέξουν θέλουν σύγχρονο επεξεργασή και όχι δεκαπενταετίας. Κατα αρχάς το instruction set τους είναι παλιό και "λειψό" και αυτό ξεπερνιέται μόνο αν προσθέσεις και μια 1030/2GB ddr5.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Βάλε για αρχή ssd που έτσι κι αλλιώς δεν θα πάει χαμένος γιατί μπορεί να μπει σε νέο σύστημα στο μέλλον. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος και μπορείς με ελάχιστο κόστος (5 ευρώ) να πας στα 4 gb ram τότε πήγαινε. Η gpu που έχεις είναι μια χαρά για τη χρήση που θέλεις.

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα,

έχω υπολογιστή με σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά όπως είναι ο δικός σου:

1) Intel Core 2 6320 στα 1,86 GHz

2) Ram 4 Gb

3) Nvidia GeForce 7600GS

4) Maxtor 6L320S0

5) ΜΗΤΡΙΚΗ MSI MS-7236 2.2 και

6) Lubuntu 18.04.LTS 32 bit

Για την χρήση που θέλεις το μηχάνημα είσαι καλυμμένος.

Συμφωνώ απολύτως με την πρόταση του φίλου fotaras76

η οποία θα σε υπερκαλυψει,

χαιρετώ.

• Like 4
Δημοσ.

i3 2100 ,i5 2300, i3 3220 + μητρικη +  6, 8 μνημη, κ τρεχει τα παντα ολα ανετα

πιο ακριβο αλλα κερδιζεις πολλα σε βαθος χρονου, σηκωνει μνημη, βιντεο, καρτες ,προγραμματα κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...