Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε,χρειαζομαι την σοφια σας σε αυτο που θελω να κανω,μπορω να βγαλω ταυτοχρονα ηχο και απο της δυο εξοδους? HDMI + 3.5 εξοδο? 3,5 απο την μητρικη που παει σε ενα 2.1 ηχεια και HDMI απο την καρτα γραφικων που παει στην TV.Ευχαριστω

Επεξ/σία από sixfeetunder
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

3,5 απο την μητρικη που παει σε ενα 2.1 ηχεια και HDMI απο την καρτα γραφικων που παει στην TV.

Θα γίνεται ταυτόχρονα αναπαραγωγή από τα ηχεία και από τη TV;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Θα γίνεται ταυτόχρονα αναπαραγωγή από τα ηχεία και από τη TV;

Ναι,μπορω ανεξαρτητα μεσω του πινακα ελενχου αλλα θελω ταυτοχρονα

Δημοσ.

ηχεια απλα 2,1 τιποτα ιδιαιτερο και τηλεοραση μια arieli. Πριν το ειχα εστελνα στη τηλεοραση μεσω HDMI σαν διαμεσολαβητη και απο την εξοδο 3,5 εχει η τηλεοραση εστελνα και στα 2,1 και σε ενα στερεοφωνικο μεσω ενος καρφιου 3,5 που εβγαζε δυο εξοδους 3,5.Ομως τωρα θελω να στελνω και αναλογικα στα 2,1 αλλα και ψηφιακα μεσω HDMI

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

εστελνα στη τηλεοραση μεσω HDMI σαν διαμεσολαβητη και απο την εξοδο 3,5 εχει η τηλεοραση εστελνα και στα 2,1 και σε ενα στερεοφωνικο μεσω ενος καρφιου 3,5 που εβγαζε δυο εξοδους 3,5.

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ...

Πάντως ταυτόχρονα δεν νομίζω να μπορούν να παίξουν όπως σκέφτεστε.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Confused 1
Δημοσ.

η αλλη λυση ειναι να βγαλω κατ ευθεια απο τη μητρικη με το καρφι 3,5 που βγαζει 2 εξοδους αλλα φοβαμαι μην φορτωθει πολυ και  καψω καμια καρτα ηχου η ακομα χειροτερα καμια  μητρικη

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

η αλλη λυση ειναι να βγαλω κατ ευθεια απο τη μητρικη με το καρφι 3,5 που βγαζει 2 εξοδους αλλα φοβαμαι μην φορτωθει πολυ και  καψω καμια καρτα ηχου η ακομα χειροτερα καμια  μητρικη

Δεν καις τίποτα, απλά θα μοιράσει την ισχύ και στα 2 και θα έχουν πιο χαμηλό ήχο...

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε

Ναι,μπορω ανεξαρτητα μεσω του πινακα ελενχου αλλα θελω ταυτοχρονα

Ναι φιλε γινεται αυτο που ρωτας , μια χαρα παιζουν και τα 2 μαζι

Δημοσ.
10 ώρες πριν, triplex1 είπε

Ναι φιλε γινεται αυτο που ρωτας , μια χαρα παιζουν και τα 2 μαζι

Δηλαδη?γινετε ταυτοχρονα να βγαζει ηχο με HDMI και απο την αναλογικη 3,5 του υπολογιστη?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sixfeetunder είπε

Δηλαδη?γινετε ταυτοχρονα να βγαζει ηχο με HDMI και απο την αναλογικη 3,5 του υπολογιστη?

Ναι γινεται , το εχω κανει εγω

• Confused 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Ναι γινεται , το εχω κανει εγω

πως δηλαδη?απο το control panel της καρτας ηχου δεν καταφερα κατι,ουτε απο τους drivers της nvidia αλλα ουτε και απο τον windows 10x64 που εχω.Σαν παλια πολυ παλια θυμαμαι και εγω αλλα δεν ειμαι σιγουρος και ισως απο εποχη ΧΡ

Δημοσ.

Καλύτερα με 3,5 αντάπτορα και να πάει η μία άκρη στη μία συσκευή και η άλλη  στην άλλη με rca η 3,5jack. 

Για να παιζει η hdmi  στην τv ήχο και από την κάρτα ήχου  να δώσεις στα ηχεία πρέπει να οριστεί default συσκευή ήχου από τις ιδιότητες ήχου τον Windows και μέτα με το mixer στις ιδιότητες ήχου επιλέγεις την κάρτα ήχου  τις μητρικής. 

Έτσι το είχα δοκιμάσει εγώ ΑΛΛΆ η ποιότητα ήχου είναι χάλια και έχει και καθυστέρηση.. Δεν αξίζει.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...