Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με προσφατη αγορα προ μηνως tablet, εχεις δωρεαν τριμηνη προσβαση σε Apple Arcade Και θελω να ρωτησω τα εξης

-Καταρχας μπορεις να κανεις εγγραφη για ενεργοποιηση χωρις να δωσεις καρτα? Επειδη μεχρι στιγμης δε δηλωνω καρτα στο appleid, το χω για προχειρη χαλαρη χρηση και κατεβαζω μονο τις free εφαρμογες, και δε θελω να τους δωσω ακομα προσβαση στα προσωπικα στοιχεια της καρτας

-Η περιοδος ξεκινας απο την αγορα συσκευης, τη δημιουργια icloud account, Η τη μερα ενεργοποιησης του Arcade Κοματιου.

-Αφου λοιπον εισαι εντος του Arcade Περιβαλλοντος, αγοραζεις και τα παιχνιδια, η η προσβαση πλεον ειναι δωρεαν για οσο εισαι μελος της συνδρομης

Δημοσ.

Για την 3η ερώτηση σου μπορώ να σου πω σίγουρα ότι ναι, είναι όλα free και χωρίς να θέλουν εξτραδακια. Δοκίμασε αν μπορείς να πάρεις την προσφορά του κωτσοβουλου για 5 μήνες δοκιμαστικής χρήσης της υπηρεσίας https://redeem.apple.com/kotsovolos-arcade-5m?&utm 

• Like 2
Δημοσ.

Το ψαξα λιγο παραπανω και Τελικα ναι χρειαζεται. Γενικα φιλε μου αξιζει, εχεις βρει τιποτα καλο εσυ εκει μεσα

Δημοσ.

το έχω εγκαταλείψει το gaming εδώ και  χρονια, τωρα αν εχει κατι που αξιζει καταλαβαίνεις ότι είναι καθαρά υποκειμενικό, εγώ πχ έτσι από περιέργεια μου κίνησε το ενδιαφέρον να δοκιμάσω το nba2k κι ένα pinball που βρήκα, περασα λιγο την ωρα μου και μετά εφαγαν διαγραφή, εχω ακομα 1-2 μηνες απο την προσφορα που σου ανεβασα αλλά δεν προκειται να ασχοληθω παραπανω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...