Προς το περιεχόμενο

Νεα σύνδεση, που να καταληξω;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Προσφατα ηρθα στην Αθηνα (Αιγαλεω) και ψαχνομαι να βαλω ιντερνετ. κοιτάζοντας το http://fttxgr.eu/map για τις καμπινες, ειδα πως αριστερα απο το σπιτι μου στα 44 μετρα, εχει vdsl καμπινα η wind και επισης αλλες 3, 3 στενα απο πανω στα 200 / 400 μετρα. Του οτε vdsl δεν βλεπω τριγυρω καμια εντος 2.5 χλμ... το dslam του οτε ειναι στα 800 μετρα.
Ποια εταιρεία να επιλέξω εγώ τώρα; 100αρα σκεφτομαι που ειναι στα 30 ευρω για wind και αν βαλω οτε , μονο 50αρα. εσεις τι λετε; ειναι κανεις απο το αιγαλεω να μου πει την αποψη του και τις μετρησεις του;
Πιο πολύ με ενδιαφέρει να έχω χαμηλό ping στα games κατω του 65 που ειναι το κλασικο περιπου.. και το download ας είναι και 35 για την 50αρα ή 70 για την 100.. αν δεν μαξαρουν πχ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πριν ένα μήνα έβαλα wind 50αρα νεα σύνδεση με νέο αριθμό. 

Η καμπίνα της wind είναι 70 μέτρα από την οικοδομή και κλειδώνω 55mbps και 55mbps download. 

Έλεγα για 100αρα αλλά για την χρήση που κάνω δεν αξίζει για μένα και ας έχει μόνο 4 ευρώ διαφορά. 

Η νέα σύνδεση αφότου υπέγραψα συμβόλαιο έκανε μια εβδομάδα να ενεργοποιηθεί. 

Επεξ/σία από johnnyman

12 λεπτά πριν, Levs είπε

Ιδια περιοχη;

Όχι φίλε μου.εγω βρίσκομαι Θεσσαλονίκη συκιες αλλά λογικά αφού το καφαο είναι της wind και είναι τόσο κοντά στο σπίτι σου δεν θα έχεις κανένα θέμα. 

• Like 1

το κουφο ειναι οτι συνανταω τεχνικο της κοσμοτε πριν το μεσημερι, αφου εχω συμφωνησει με wind για το συμβολαιο και μου λεει εχει καφαο οτε εδω πισω απο το σπιτι σου..ειχε απο την πισω μερια... μου λεει την πιανεις φουλ αν βαλεις κοσμοτε.. τι bad timing ηταν χαχαχ..αλλα ειναι ακριβη η 100αρα της κοσμοτε. οποτε εμεινα wind 100

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...