Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι ψεκ και οι τεχνιφοβικοί 50άρηδες κατέλαβαν και το insomnia; Δεν μας έμεινε ούτε ένα ασφαλές λιμάνι σε αυτή την χώρα.

• Like 4
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Kατι ασχετο: Υπαρχει τροπος να περασουμε την Athenacard στο google pay και να χρησιμοποιουμε το κινητο αντι για την καρτα?

Όχι αλλά κάπου διάβασα ότι το κυνηγάνε

• Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, asmilon said:

Backup δεν κανεις;

Cloud backup? I don't know this word.

Υπάρχει κόσμος που ακόμα αποθηκεύει τους τηλεφωνικούς αριθμούς αποκλειστικά στη sim.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, michael92 είπε

Το θέμα είναι τι γίνεται αν μείνεις από μπαταρία; Η αυτονομία των smartphones δεν έχει βελτιωθεί αρκετά ώστε να είναι 100% αξιόπιστο κάτι τέτοιο. 

Τι τι θα γίνει? Θα του ζητήσεις να φορτίσεις πέντε δέκα λεπτά…? Θα προτιμούσες να ξέχναγες τα οποιαδήποτε χαρτιά στο σπίτι?

8 λεπτά πριν, anamartitos13 είπε

Αυτή την φωτογραφία κρατησε την να θυμάσαι πως αν γίνουν όλα πλαστικα και ψηφιακά πολλοί από εμας θα ζησουν έτσι οπως την φωτογραφια .... υπερβολικός δεν είμαι ουτε και εσύ γιατί προς αυτή την κατεύθυνση παμε της φωτο 

Ο άνθρωπος από την φύση του είναι φοβικό ον ειδικά σε ότι είναι καινούριο…

ευτυχώς για το είδος μας κάποιοι το ξεπερνούν και έτσι μπορούμε να εξελισσόμαστε…

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnbond είπε

Ευκολία μεν αλλά όλα στο κινητό; Κανείς δε βλέπει πια ότι αυτό είναι προβληματικό;

Τουλάχιστον κάποτε εμάς τους παλαιότερους μας λέγανε οι γονείς μας να μην περνάμε πολλές ώρες στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή. Τώρα πλέον έχει ξεχαστεί αυτό, και είναι οκ να τα κάνουν όλα οι νέοι μπροστά από μια οθόνη;

Πόσες ώρες περνάτε άραγε μπροστά σε οθόνη τη μέρα; 10; 15; 20;

Πες τα πια. Οι σημερινοί νέοι είναι κολλημένοι στα κινητά τους, δε μιλάνε μεταξύ τους.

Oh, wait...

spacer.png

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, petasis είπε

Εγώ νομίζω ότι είναι εξίσου προβληματικό να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τους κινδύνους. Τα κινητά δεν είναι ασφαλή, τα παρακαλουθούν οι πάροχοι των λειτουργικών. Και αρκετοί ακόμα. Είναι ανασφαλές μέσο εξ ορισμού.

Ναι και τα μικροτσίπ στο εμβόλιο να προσέχουμε για να μην μας παρακολουθούν... έλεος ρε σοβαρευτείτε λίγο.

• Like 9
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Ναι και τα μικροτσίπ στο εμβόλιο να προσέχουμε για να μην μας παρακολουθούν... 

Ναι και επίσης νομίζει ότι η γη είναι τετράγωνη.

14 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

έλεος ρε σοβαρευτείτε λίγο.

Εσείς πότε θα σοβαρευτείτε με τα strawman arguments;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Αυτό είναι το πιο προβλεπέ πάσο που έχω δεί. Το ελληνικό μπαμπάτσικο πάσο είναι (που είχα και εγώ μάλιστα) αυτό που βγαίνει η φωτογραφία απο κάμερα λάπτοπ σε κακό φωτισμό. Και ο ελεγκτής στα ΜΜΜ σε κοιτάει με μισό μάτι . Ανάλογα με την περιοχή της Ελλάδας που θα σπουδάσεις θα σου σκάσει και κανα " μωρ εσύ σε δώ? " 

Αυτο που ολοι απο αθηνα και καλα εχετε την εντυπωση οτι ολη η υπολοιπη ελλαδα ζει πισω απο τον ηλιο να το κοιταξετε.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Το αιώνιος φοιτητής, θα αναγράφεται;

Οι φοιτητές που μπαίνουν τώρα δεν διαγράφονται μόλις υπερβούν το ν+2?

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, petasis είπε

Εγώ νομίζω ότι είναι εξίσου προβληματικό να μην λαμβάνεις υπόψιν σου τους κινδύνους. Τα κινητά δεν είναι ασφαλή, τα παρακαλουθούν οι πάροχοι των λειτουργικών. Και αρκετοί ακόμα. Είναι ανασφαλές μέσο εξ ορισμού.

Φίλε μου, βρες μου μια ανθρώπινη κατασκευή που να είναι ασφαλή 100% και εγώ θα συμφωνήσω με εσένα…

Σε ένα τεχνολογικό site περιμένω να ακούσω πως θα κάνουνε καλύτερες, ασφαλέστερες και περισσότερο αξιοποιήσιμες τις συσκευές μας, όχι πως θα τις υποβιβάσουμε σε κινητά της δεκαετίας του 90…

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Φίλε μου, βρες μου μια ανθρώπινη κατασκευή που να είναι ασφαλή 100% και εγώ θα συμφωνήσω με εσένα…

Τι απόλυτη λογική είναι αυτή; Δηλαδή επειδή δε θα έβαζα π.χ τον κουβά της Amazon (Alexa) στο σπίτι μου, σημαίνει ότι πρέπει να πετάξω desktop/laptop/smartphones/PS4 στα σκουπίδια και να πάω στις σπηλιές (post που έκανες πιο πάνω); 

5 λεπτά πριν, AtiX είπε

Σε ένα τεχνολογικό site περιμένω να ακούσω πως θα κάνουνε καλύτερες, ασφαλέστερες και περισσότερο αξιοποιήσιμες τις συσκευές μας, όχι πως θα τις υποβιβάσουμε σε κινητά της δεκαετίας του 90…

Ήδη ανέφερα το θέμα της μπαταρίας, το οποίο το προσπέρασες με το αστείο «ζήτα του να το φορτίσεις για 5-10 λεπτά». Όταν μιλάμε για κρατικά έγγραφα είναι λογικό να υπάρχει μια παραπάνω ανησυχία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, michael92 είπε

Τι απόλυτη λογική είναι αυτή; Δηλαδή επειδή δε θα έβαζα π.χ τον κουβά της Amazon (Alexa) στο σπίτι μου, σημαίνει ότι πρέπει να πετάξω desktop/laptop/smartphones/PS4 στα σκουπίδια και να πάω στις σπηλιές (post που έκανες πιο πάνω); 

Μα δεν είναι απόλυτο να λες ότι δεν υπάρχει καμία ασφαλής συσκευή… δεν καταλαβαίνω γιατί ενίστασαι?

4 λεπτά πριν, michael92 είπε

Ήδη ανέφερα το θέμα της μπαταρίας, το οποίο το προσπέρασες με το αστείο «ζήτα του να το φορτίσεις για 5-10 λεπτά». Όταν μιλάμε για κρατικά έγγραφα είναι λογικό να υπάρχει μια παραπάνω ανησυχία.

Καταλαβαίνεις την διαφορά της δικαιολογίας από του λόγου?

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, CaratNaturelle είπε

Αυτο που ολοι απο αθηνα και καλα εχετε την εντυπωση οτι ολη η υπολοιπη ελλαδα ζει πισω απο τον ηλιο να το κοιταξετε.

Πλάκα κάνω φίλε και καλό θα ήταν να μην προφταίνει ς σε περιοχές αφού δεν σου είπα από πού είμαι . Εγώ πχ είμαι από τη Καρδίτσα γι'αυτό έκανα και το αστείο .  Τώρα εάν έχεις πρόβλημα συγκεκριμένα με την Αθήνα νομίζω δεν φταίω εγώ .

30 λεπτά πριν, Cosmic79 είπε

Ακριβώς ναι μέχρι να +2 είναι.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Cosmic79 είπε

Νομίζω ναι, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με την πανδημία. Οπωσδήποτε με τις παλιότερες παρατάσεις στην εφαρμογή του μέτρου θα πρέπει να υπάρχουν άτομα από το 1980 πχ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, michael92 είπε

Σε βρίσκω υπεραισιόδοξο.

Άσε εμένα.

Οι αγορές μια χαρά διαφωνούν μαζί σου.

Μαντεψε ποιος κερδίζει στο τέλος.

Επεξ/σία από skiabox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...