Προς το περιεχόμενο

[SSD 1tb] Samsung 970 EVO Plus €109.45 @amazonDE [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jmirko15 είπε

Πωπω κατρακύλα η τιμή από πέρσι :P

Αν ειναι ειρωνικο (γιατι προσωπικα δε θεωρω "κατρακυλα" την πτωση): image.png.3d743bf1e1ef5f27aef2cae109886def.png

Πριν λιγες μερες εφτασε 6 ευρω παρακατω, κατα τα άλλα στο αμαζον η τιμη ειναι σε ιστορικο χαμηλο (ιδια πορεια τιμης βλεπω και στο σκρουτζ). Δεν το εψαξα πολυ παραπερα βεβαια, η αισθηση μου παρακολουθωντας γενικα τις τιμες των 1ΤΒ αυτου του ειδους ειναι οτι δεν εχουν πολυπεσει παρακατω (νομιζω καποια συγκεκριμενα μοντελα μεχρι γυρω στα 90€ αλλά ως εκει).

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έκανα την παραγγελία, αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν έχω δηλώσει τον ΑΦΜ στο amazon.  Την ακύρωσα σε 5 δευτερόλεπτα και την ξανακάνω για να μην πληρώσω τον ΦΠΑ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kirileman είπε

Έκανα την παραγγελία, αλλά μετά θυμήθηκα ότι δεν έχω δηλώσει τον ΑΦΜ στο amazon.  Την ακύρωσα σε 5 δευτερόλεπτα και την ξανακάνω για να μην πληρώσω τον ΦΠΑ.

Μολις το προσθεσα και εγω και λεει 1-4 εργασιμες. Ελπιζω να γινει γρηγορα. Για αποφορολογηση, γινεται και σε ιδιωτικο account ή θελει business? Σε προσφατη αγορα απο Κωτσο, μεσω ΑΦΜ αφαιρεθηκε αυτοματα ο ΦΠΑ

Επισης αν προσθεσω αυτο + κατι που δεν εχω αποφορολογηση, θα κανει μονο στο 1 προιον?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν την θεωρώ καλή έκπτωση μιας και ο WD SN750 1TB ήταν ήδη στα 99€ εδώ και μήνες. Θα περιμένω για Black Friday

Επεξ/σία από Hi--Tech
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Μολις το προσθεσα και εγω και λεει 1-4 εργασιμες. Ελπιζω να γινει γρηγορα. Για αποφορολογηση, γινεται και σε ιδιωτικο account ή θελει business? Σε προσφατη αγορα απο Κωτσο, μεσω ΑΦΜ αφαιρεθηκε αυτοματα ο ΦΠΑ

Επισης αν προσθεσω αυτο + κατι που δεν εχω αποφορολογηση, θα κανει μονο στο 1 προιον?

Απλός λογαριασμός είναι, 80,81 μου βγήκε με τα μεταφορικά, όσο αγόρασα χθες για το λάπτοπ τον 500άρη LOL.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kirileman είπε

Απλός λογαριασμός είναι, 80,81 μου βγήκε με τα μεταφορικά, όσο αγόρασα χθες για το λάπτοπ τον 500άρη LOL.

Α σου περαστηκε ήδη δηλαδή? Δεν μου ήρθε μαιλ ακόμα εμένα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ναι ναι, και εμένα. Απλά βγάζει την τελική τιμή στο τέλος 😂

Λάθος μου, νόμιζα ότι εννοούσες το email σχετικά με τον ΑΦΜ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...