murcielago580 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα σε ολους, αναζητω εναν μετατροπεα για να συνδεσω το παλιο βιντεο μεσω usb στο λαπτοπ για να μετατρεψω σε ψηφιακη μορφη τις παλιες κασσετες. Εχω χρησιμοποιησει αυτον εδω: https://www.skroutz.gr/s/4240151/Easy-CAP-USB-2-0-Video-Capture-Adapter.html?from=catspan αλλα εκανε παρα πολλα κολληματα κατα την εγγραφη δυστυχως. Εχει καποιος να προτεινει καποιον αξιοπρεπη? Σας ευχαριστω.
lector Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Τα κολληματα κατα την εγγραφη ισως προερχονται και απο το pc, οχι απο τον ανταπτορα. Ειναι αρκετα ισχυρο το pc σου για να σηκωσει mpeg καταγραφη; Ισως και θεμα μνημης ή σκληρου δισκου. Κατα τ'αλλα εχε υπ'οψιν οτι καποιοι απο αυτους τους ανταπτορες (δεν ξερω για τον συγκεκριμενο αλλα το εχω δει σε αλλους) ειναι ασυμβατοι με win 10, κι ας το γραφει στις προδιαγραφες. Ενας παλιοτερος που εχω εγω δε βγαζει καν εικονα σε win 10 (με μαμα drivers και εφαρμογη εννοειται) αλλα σε win 7 ή και XP δουλευει αψογα.
murcielago580 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 11:30 ΜΜ, lector είπε Τα κολληματα κατα την εγγραφη ισως προερχονται και απο το pc, οχι απο τον ανταπτορα. Ειναι αρκετα ισχυρο το pc σου για να σηκωσει mpeg καταγραφη; Ισως και θεμα μνημης ή σκληρου δισκου. Κατα τ'αλλα εχε υπ'οψιν οτι καποιοι απο αυτους τους ανταπτορες (δεν ξερω για τον συγκεκριμενο αλλα το εχω δει σε αλλους) ειναι ασυμβατοι με win 10, κι ας το γραφει στις προδιαγραφες. Ενας παλιοτερος που εχω εγω δε βγαζει καν εικονα σε win 10 (με μαμα drivers και εφαρμογη εννοειται) αλλα σε win 7 ή και XP δουλευει αψογα. Ναι είναι ryzen 7 4800 gtx 2060 16gb ram.δεν νομίζω να έχει θέμα. Windows 10 έχω. Οπότε?
lector Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, murcielago580 είπε Ναι είναι ryzen 7 4800 gtx 2060 16gb ram.δεν νομίζω να έχει θέμα. Windows 10 έχω. Οπότε? Μπακατελα δηλαδη 😂 οποτε ειτε ασυμβατοτητα με win 10 ειτε ελαττωματικος ανταπτορας. Στη θεση σου θα δοκιμαζα σε καποιο pc με win 7 και αν δεν εβγαζα ακρη μαλλον θα κοιταζα για αλλη συσκευη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα