Rpanagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Γνωριζει κανεις ποια διαδικασια ακολουθουμε οταν γινει η μεταβιβαση στο ονομα του αγοραστη? Γιατι εχω κανει μεταβιβαση τα παντα στο ονομα μου αλλα οταν παω να δω τα τελη πχ λεει πως θα πρεπει να παω σε καποια ΔΟΥ με την αδεια κυκλοφοριας. Αυτο γιατι ? Μηπως επειδη δεν εχουν βγει ακομα?Και μολις βγουν να αλλαξει στο συστημα και να βγουν στο ονομα μου? Η θα πρεπει να κανω κατι αλλο? Σε αυτη την φαση σε ποιον θα ερθουν τα τελη? Να σημειωθει πως παντου φαινετε το ονομα και το αφμ μου(εχουν περαστει ολα σε εμενα)
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Αφου δεν έχουν βγει ακόμα τι ψάχνεις;Τον άλλο; μήνα που θα βγουν το ελέγχεις και αν υπάρχει πρόβλημα πας στην ΔΟΥ.
Rpanagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Αφου δεν έχουν βγει ακόμα τι ψάχνεις;Τον άλλο; μήνα που θα βγουν το ελέγχεις και αν υπάρχει πρόβλημα πας στην ΔΟΥ. Εχεις ενα δικιο αλλα δεν εχω ξανακανει μεταβιβαση γιαυτο .
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Γνωριζει κανεις ποια διαδικασια ακολουθουμε οταν γινει η μεταβιβαση στο ονομα του αγοραστη? Γιατι εχω κανει μεταβιβαση τα παντα στο ονομα μου αλλα οταν παω να δω τα τελη πχ λεει πως θα πρεπει να παω σε καποια ΔΟΥ με την αδεια κυκλοφοριας. Αυτο γιατι ? Μηπως επειδη δεν εχουν βγει ακομα?Και μολις βγουν να αλλαξει στο συστημα και να βγουν στο ονομα μου? Η θα πρεπει να κανω κατι αλλο? Σε αυτη την φαση σε ποιον θα ερθουν τα τελη? Να σημειωθει πως παντου φαινετε το ονομα και το αφμ μου(εχουν περαστει ολα σε εμενα) Αν όντως είναι στο όνομα σου όπως λες, τότε μόλις βγουν θα μπορέσεις να τα πληρώσεις με το δικό σου ΑΦΜ. Αλήθεια σου λέει αυτό ακριβώς που έγραψες, απλά να πας εφορία, ή μαζί με αυτό σου λέει πως το αφμ που έβαλες δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης? Αν λέει το δεύτερο, τότε θα στα δείξει κανονικά τα τέλη αν βάλεις το όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη.
Rpanagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αλήθεια σου λέει αυτό ακριβώς που έγραψες, απλά να πας εφορία, ή μαζί με αυτό σου λέει πως το αφμ που έβαλες δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης? Αν λέει το δεύτερο, τότε θα στα δείξει κανονικά τα τέλη αν βάλεις το όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη. Το ιδιο λεει ειτε βαλω το δικο μου ειτε βαλω του αλλου
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Το ιδιο λεει ειτε βαλω το δικο μου ειτε βαλω του αλλου Τότε περίμενε να βγουν τα νέα τέλη του 2022, λογικά θα μπορέσεις να τα πληρώσεις με το δικό σου ΑΦΜ. Αν παρόλα αυτά έχεις πάλι πρόβλημα (που δεν νομίζω), τότε αναγκαστικά επίσκεψη στην εφορία. 1
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Το ιδιο λεει ειτε βαλω το δικο μου ειτε βαλω του αλλου Για το 2021 δεν είναι πληρωμένα τα τέλη απ' τον προηγούμενο? Για το 2022 που θα τα πληρώσεις εσύ θα βγουν τον Νοέμβριο.
Rpanagos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε Για το 2021 δεν είναι πληρωμένα τα τέλη απ' τον προηγούμενο? Για το 2022 που θα τα πληρώσεις εσύ θα βγουν τον Νοέμβριο. Ναι ειναι πληρωμενα αλλα δεν εμφανιζει ουτε τα παλια
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε Ναι ειναι πληρωμενα αλλα δεν εμφανιζει ουτε τα παλια Αφου στην aade μπαίνεις με τα δικά σου στοιχεία και όχι του προηγούμενου. Πως θα σου εμφανίσει τα παλιά αφού είναι πληρωμένα από άλλο ΑΦΜ. Κάνω λάθος?
tigergreg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αφου στην aade μπαίνεις με τα δικά σου στοιχεία και όχι του προηγούμενου. Πως θα σου εμφανίσει τα παλιά αφού είναι πληρωμένα από άλλο ΑΦΜ. Κάνω λάθος? Για τα τελη δεν χρειαζεται να πιστοποηθεις.... Τα ελεγχεις εδω... https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview
Nabuko Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 39 λεπτά πριν, tigergreg είπε Για τα τελη δεν χρειαζεται να πιστοποηθεις.... Τα ελεγχεις εδω... https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview Θέλει ΑΦΜ
tigergreg Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Θέλει ΑΦΜ ΑΦΜ θελει....πιστοποιηση δεν θελει. Κοντολογις μπορεις να ελεγξεις οποιοδηποτε οχημα αν εχεις τα ζητουμενα αφμ και πινακιδες. Κι εδω για ελεγχο ασφαλισης οποιουδηποτε οχηματος... https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα