Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις ποια διαδικασια ακολουθουμε οταν γινει η μεταβιβαση στο ονομα του αγοραστη?
Γιατι εχω κανει μεταβιβαση τα παντα στο ονομα μου αλλα οταν παω να δω τα τελη πχ λεει πως θα πρεπει να παω σε καποια ΔΟΥ με την αδεια κυκλοφοριας.

Αυτο γιατι ?
Μηπως επειδη δεν εχουν βγει ακομα?Και μολις βγουν να αλλαξει στο συστημα και να βγουν στο ονομα μου?
Η θα πρεπει να κανω κατι αλλο?
Σε αυτη την φαση σε ποιον θα ερθουν τα τελη?

Να σημειωθει πως παντου φαινετε το ονομα και το αφμ μου(εχουν περαστει ολα σε εμενα)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Αφου δεν έχουν βγει ακόμα τι ψάχνεις;Τον άλλο; μήνα που θα βγουν το ελέγχεις και αν υπάρχει πρόβλημα πας στην ΔΟΥ.

Εχεις ενα δικιο αλλα δεν εχω ξανακανει μεταβιβαση γιαυτο .

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Γνωριζει κανεις ποια διαδικασια ακολουθουμε οταν γινει η μεταβιβαση στο ονομα του αγοραστη?
Γιατι εχω κανει μεταβιβαση τα παντα στο ονομα μου αλλα οταν παω να δω τα τελη πχ λεει πως θα πρεπει να παω σε καποια ΔΟΥ με την αδεια κυκλοφοριας.

Αυτο γιατι ?
Μηπως επειδη δεν εχουν βγει ακομα?Και μολις βγουν να αλλαξει στο συστημα και να βγουν στο ονομα μου?
Η θα πρεπει να κανω κατι αλλο?
Σε αυτη την φαση σε ποιον θα ερθουν τα τελη?

Να σημειωθει πως παντου φαινετε το ονομα και το αφμ μου(εχουν περαστει ολα σε εμενα)

Αν όντως είναι στο όνομα σου όπως λες, τότε μόλις βγουν θα μπορέσεις να τα πληρώσεις με το δικό σου ΑΦΜ.

Αλήθεια σου λέει αυτό ακριβώς που έγραψες, απλά να πας εφορία, ή μαζί με αυτό σου λέει πως το αφμ που έβαλες δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης? Αν λέει το δεύτερο, τότε θα στα δείξει κανονικά τα τέλη αν βάλεις το όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αλήθεια σου λέει αυτό ακριβώς που έγραψες, απλά να πας εφορία, ή μαζί με αυτό σου λέει πως το αφμ που έβαλες δεν εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης? Αν λέει το δεύτερο, τότε θα στα δείξει κανονικά τα τέλη αν βάλεις το όνομα του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Το ιδιο λεει ειτε βαλω το δικο μου ειτε βαλω του αλλου

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rpanagos είπε

Τότε περίμενε να βγουν τα νέα τέλη του 2022, λογικά θα μπορέσεις να τα πληρώσεις με το δικό σου ΑΦΜ.

Αν παρόλα αυτά έχεις πάλι πρόβλημα (που δεν νομίζω), τότε αναγκαστικά επίσκεψη στην εφορία.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε

Για το 2021 δεν είναι πληρωμένα τα τέλη απ' τον προηγούμενο? 

Για το 2022 που θα τα πληρώσεις εσύ θα βγουν τον Νοέμβριο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Για το 2021 δεν είναι πληρωμένα τα τέλη απ' τον προηγούμενο? 

Για το 2022 που θα τα πληρώσεις εσύ θα βγουν τον Νοέμβριο.

Ναι ειναι πληρωμενα αλλα δεν εμφανιζει ουτε τα παλια

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rpanagos είπε

Ναι ειναι πληρωμενα αλλα δεν εμφανιζει ουτε τα παλια

Αφου στην aade μπαίνεις με τα δικά σου στοιχεία και όχι του προηγούμενου. Πως θα σου εμφανίσει τα παλιά αφού είναι πληρωμένα από άλλο ΑΦΜ. Κάνω λάθος? 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αφου στην aade μπαίνεις με τα δικά σου στοιχεία και όχι του προηγούμενου. Πως θα σου εμφανίσει τα παλιά αφού είναι πληρωμένα από άλλο ΑΦΜ. Κάνω λάθος? 

Για  τα  τελη  δεν  χρειαζεται  να  πιστοποηθεις....

Τα  ελεγχεις   εδω...

https://www1.aade.gr/gsisapps5/telh-kykloforias-without-sso/#!/mainview

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θέλει ΑΦΜ

ΑΦΜ  θελει....πιστοποιηση   δεν  θελει.

Κοντολογις  μπορεις  να  ελεγξεις  οποιοδηποτε  οχημα  αν  εχεις  τα  ζητουμενα  αφμ  και  πινακιδες.

Κι  εδω   για   ελεγχο   ασφαλισης  οποιουδηποτε   οχηματος...

https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx

Επεξ/σία από tigergreg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...