Bax Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, snbblp είπε Οταν κάτι απελευθερώσει τον μαγικό καπνό του και μαζί το πνεύμα του, ΔΕΝ το ξανασυνδέουμε προτού το μετρήσουμε, το επισκευάσουμε, το ξαναμετρήσουμε, και κυρίως την πρώτη φορά, παίξε με περιοριστή ρεύματος. Τα seasonic είναι πολύ καλά αλλά ακριβά τροφοδοτικά, που δίνουν άνετα 60-80 αμπέρ! Ικανά να λιώσουν ολόκληρη την πλεξούδα των καλωδίων. 1ον, είπα να καθαρισει τα πινακια και να τσεκάρει να μην βραχυκυκλώνουν. 2ον,τα καλα τροφοδοτικά εχουν και προστασίες απο τέτοιες περιπτώσεις. δεν δινουν 60-80 αμπερ οτι και να γινεται. 3ον, σε τετοια βραχυκυκλωματα ισχυει το path of least resistance. Σε τετοια βραχυκυκλωματα ισχυει το path of least resistance. δεν εχει λόγο να περασει ρευμα από τον ssd απο τη στιγμή που βραχυκυκλώνει στο βύσμα του και επίσης το pcb του δεν έχει καν συνδεδεμένα τα 3.3 στην υπόλοιπη πλακέτα. είναι μονο για στήριξη. Μια φωτογραφία του ssd θα μας λύσει τις όποιες απορίες. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Bax 1
redbighunter Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ο δίσκος είναι ακόμη στο service του eShop μιας και λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να πάω να τον πάρω! Λογικά αύριο! Τον συγκεκριμένο δίσκο βέβαια πλέον φοβάμαι να τον ξανα συνδέσω...γιατί την γλύτωσε το υπόλοιπο σύστημα μια φορά! Μην προκαλώ και την τύχη μου???
snbblp Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, Bax είπε 1ον, είπα να καθαρισει τα πινακια και να τσεκάρει να μην βραχυκυκλώνουν. 2ον,τα καλα τροφοδοτικά εχουν και προστασίες απο τέτοιες περιπτώσεις. δεν δινουν 60-80 αμπερ οτι και να γινεται. 3ον, σε τετοια βραχυκυκλωματα ισχυει το path of least resistance. Σε τετοια βραχυκυκλωματα ισχυει το path of least resistance. δεν εχει λόγο να περασει ρευμα από τον ssd απο τη στιγμή που βραχυκυκλώνει στο βύσμα του και επίσης το pcb του δεν έχει καν συνδεδεμένα τα 3.3 στην υπόλοιπη πλακέτα. είναι μονο για στήριξη. Μια φωτογραφία του ssd θα μας λύσει τις όποιες απορίες. Κρατήστε μου την πετσούλα. Αλλά να κάνει κρίτσι-κρίτσι. Να είναι τραγανή. 🤣 1
Vault13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 11:24 ΜΜ, redbighunter είπε Ο δίσκος είναι ακόμη στο service του eShop μιας και λόγω δουλειάς δεν έχω προλάβει να πάω να τον πάρω! Λογικά αύριο! Τον συγκεκριμένο δίσκο βέβαια πλέον φοβάμαι να τον ξανα συνδέσω...γιατί την γλύτωσε το υπόλοιπο σύστημα μια φορά! Μην προκαλώ και την τύχη μου??? Εχω ενα παλιο pendium D η αξια του ειναι οση του ssd, αν δεν σου δωσουν ζελατινατο ssd , φερτον με pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα