Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα 

ψάχνω ένα πρόγραμμα/extension sto chrome   ορθογραφικού ελεγχου για windows 10 για να να γράφω σε forum από το google chrome

O ορθογραφικός έλεγχος στο κινητό από android που έχω είναι καλύτερος από το pc όταν γράφω δεν ξέρω γιατί..

Δημοσ.

Ο chrome εχει ορθογραφικο ελεγχο απο default. Πας settings > advanced > languages και φροντιζεις κατω απο το language να ειναι οι γλωσσες που σε ενδιαφερουν, πχ ελληνικα και αγγλικα, και πιο κατω να εινια ενεργη η επιλογη spell checking. 
Οποια λεξη γραφεις λαθος, θα στην επισημαινει με κοκκινη υπογραμμιση και με δεξι κλικ πανω τις σου βγαζει τις επολογες για διορθωση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jim_p είπε

Ο chrome εχει ορθογραφικο ελεγχο απο default. Πας settings > advanced > languages και φροντιζεις κατω απο το language να ειναι οι γλωσσες που σε ενδιαφερουν, πχ ελληνικα και αγγλικα, και πιο κατω να εινια ενεργη η επιλογη spell checking. 
Οποια λεξη γραφεις λαθος, θα στην επισημαινει με κοκκινη υπογραμμιση και με δεξι κλικ πανω τις σου βγαζει τις επολογες για διορθωση.

Mου τις υπογραμμίζει πατάω δεξί κλικ αλλα η δεν βρίσκει την λέξη η δεν την έχει στη λίστα..

Στο κινητό τα βρίσκει ποιο εύκολα android με  chrome .. δεν ξέρω μπορεί να κάνω κάποιο λάθος..

4 ώρες πριν, D___G είπε

Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagelis2019 είπε

Mου τις υπογραμμίζει πατάω δεξί κλικ αλλα η δεν βρίσκει την λέξη η δεν την έχει στη λίστα..

Δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο:

1559079488_(199).png.f63969038506f127661295af77c9b84a.png

Δημοσ.

Δουλεύει!!

Και το extension του chrome και με τις ρυθμίσεις που έκανα στα Windows.

Όπου γράψω μου βγάζει πιθανές λέξεις οπως στο Android!!! 

Ευχαριστώ guys!! 👍

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...