vagelis2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα ψάχνω ένα πρόγραμμα/extension sto chrome ορθογραφικού ελεγχου για windows 10 για να να γράφω σε forum από το google chrome O ορθογραφικός έλεγχος στο κινητό από android που έχω είναι καλύτερος από το pc όταν γράφω δεν ξέρω γιατί..
jim_p Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ο chrome εχει ορθογραφικο ελεγχο απο default. Πας settings > advanced > languages και φροντιζεις κατω απο το language να ειναι οι γλωσσες που σε ενδιαφερουν, πχ ελληνικα και αγγλικα, και πιο κατω να εινια ενεργη η επιλογη spell checking. Οποια λεξη γραφεις λαθος, θα στην επισημαινει με κοκκινη υπογραμμιση και με δεξι κλικ πανω τις σου βγαζει τις επολογες για διορθωση.
D___G Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ρίξε μια ματιά σε αυτό το πρόσθετο! https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji 1 1
vagelis2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, jim_p είπε Ο chrome εχει ορθογραφικο ελεγχο απο default. Πας settings > advanced > languages και φροντιζεις κατω απο το language να ειναι οι γλωσσες που σε ενδιαφερουν, πχ ελληνικα και αγγλικα, και πιο κατω να εινια ενεργη η επιλογη spell checking. Οποια λεξη γραφεις λαθος, θα στην επισημαινει με κοκκινη υπογραμμιση και με δεξι κλικ πανω τις σου βγαζει τις επολογες για διορθωση. Mου τις υπογραμμίζει πατάω δεξί κλικ αλλα η δεν βρίσκει την λέξη η δεν την έχει στη λίστα.. Στο κινητό τα βρίσκει ποιο εύκολα android με chrome .. δεν ξέρω μπορεί να κάνω κάποιο λάθος.. 4 ώρες πριν, D___G είπε Ρίξε μια ματιά σε αυτό το πρόσθετο! https://chrome.google.com/webstore/detail/grammar-and-spell-checker/oldceeleldhonbafppcapldpdifcinji Θα το δοκιμάσω.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, vagelis2019 είπε Mου τις υπογραμμίζει πατάω δεξί κλικ αλλα η δεν βρίσκει την λέξη η δεν την έχει στη λίστα.. Δεν εμφανίζει κάτι τέτοιο:
vagelis2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Για μια στιγμή έβγαλε και μετά πάλεψα αλλά κενό..🤣 ...😅
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Όχι έτσι όπως το κάνετε. Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει μέσα από το λειτουργικό είναι αυτές: 1 1
vagelis2019 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δουλεύει!! Και το extension του chrome και με τις ρυθμίσεις που έκανα στα Windows. Όπου γράψω μου βγάζει πιθανές λέξεις οπως στο Android!!! Ευχαριστώ guys!! 👍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα