Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια! Ένας φίλος έχει ζητήσει την βοήθεια μου στο να μαζέψει ερωτηματολόγια για την πτυχιακή του καθώς δυσκολεύεται πάρα πολύ, οπότε όποιος έχει 5 λεπτάκια ας τον βοηθήσει κάνοντας αυτό το ερωτηματολόγιο. Απλά να μένετε Ελλάδα θέλει. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLvuCBUexPsGVrVzVU-A85GIjgUgajB_04zQfbB-KTiZQrUQ/viewform

Δημοσ.

Το συμπλήρωσα. Πιο πολύ για κατοίκους Σουηδίας μου κάνει παρά για Ελλάδας;

Υπάρχουν στην Ελλάδα αυτές οι υπηρεσίες; 😄

Δημοσ.

Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή Ν/Α στα οχήματα. Αν δεν έχω αμάξι βάζω πότε και μετά θα βγάλεις μπερδεμένα αποτελέσματα

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τις αντιρρήσεις μου για το στήσιμο του ερωτηματολογίου, ξεκινώντας από γραμματικά/ορθογραφικά λάθη (απαράδεκτο guys για πτυχιακή) μέχρι και είδους επιλογών, αλλά όπως και να ΄χει το σύμπληρωσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το συμπλήρωσα. Πιο πολύ για κατοίκους Σουηδίας μου κάνει παρά για Ελλάδας;

Υπάρχουν στην Ελλάδα αυτές οι υπηρεσίες; 😄

χαχαχα να δει στην ουσία αν θα ήθελε ο κόσμος τις υπηρεσίες στην Ελλάδα θέλει. Ευχαριστώ εκ μέρους του

2 ώρες πριν, kaliakman είπε

Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή Ν/Α στα οχήματα. Αν δεν έχω αμάξι βάζω πότε και μετά θα βγάλεις μπερδεμένα αποτελέσματα

Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση πρέπει να ειναι  "ποτέ" και σε επόμενη ερώτηση σας ρωτάει αν εχετε όχημα. Οπότε θα γίνει διασταύρωση των ερωτήσεων.  Σας ευχαριστώ εκ μέρους του!

37 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Έχω τις αντιρρήσεις μου για το στήσιμο του ερωτηματολογίου, ξεκινώντας από γραμματικά/ορθογραφικά λάθη (απαράδεκτο guys για πτυχιακή) μέχρι και είδους επιλογών, αλλά όπως και να ΄χει το σύμπληρωσα

Θα του πω να κοιτάξει ξανά τα ορθογραφικά! Σας ευχαριστεί για την βοήθεια!!

Επεξ/σία από GiotaMa_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...