GiotaMa_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα σας παιδια! Ένας φίλος έχει ζητήσει την βοήθεια μου στο να μαζέψει ερωτηματολόγια για την πτυχιακή του καθώς δυσκολεύεται πάρα πολύ, οπότε όποιος έχει 5 λεπτάκια ας τον βοηθήσει κάνοντας αυτό το ερωτηματολόγιο. Απλά να μένετε Ελλάδα θέλει. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLvuCBUexPsGVrVzVU-A85GIjgUgajB_04zQfbB-KTiZQrUQ/viewform
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Το συμπλήρωσα. Πιο πολύ για κατοίκους Σουηδίας μου κάνει παρά για Ελλάδας; Υπάρχουν στην Ελλάδα αυτές οι υπηρεσίες; 😄
kaliakman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή Ν/Α στα οχήματα. Αν δεν έχω αμάξι βάζω πότε και μετά θα βγάλεις μπερδεμένα αποτελέσματα 1
haris_216 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Έχω τις αντιρρήσεις μου για το στήσιμο του ερωτηματολογίου, ξεκινώντας από γραμματικά/ορθογραφικά λάθη (απαράδεκτο guys για πτυχιακή) μέχρι και είδους επιλογών, αλλά όπως και να ΄χει το σύμπληρωσα
GiotaMa_ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ekrepali είπε Το συμπλήρωσα. Πιο πολύ για κατοίκους Σουηδίας μου κάνει παρά για Ελλάδας; Υπάρχουν στην Ελλάδα αυτές οι υπηρεσίες; 😄 χαχαχα να δει στην ουσία αν θα ήθελε ο κόσμος τις υπηρεσίες στην Ελλάδα θέλει. Ευχαριστώ εκ μέρους του 2 ώρες πριν, kaliakman είπε Θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή Ν/Α στα οχήματα. Αν δεν έχω αμάξι βάζω πότε και μετά θα βγάλεις μπερδεμένα αποτελέσματα Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση πρέπει να ειναι "ποτέ" και σε επόμενη ερώτηση σας ρωτάει αν εχετε όχημα. Οπότε θα γίνει διασταύρωση των ερωτήσεων. Σας ευχαριστώ εκ μέρους του! 37 λεπτά πριν, haris_216 είπε Έχω τις αντιρρήσεις μου για το στήσιμο του ερωτηματολογίου, ξεκινώντας από γραμματικά/ορθογραφικά λάθη (απαράδεκτο guys για πτυχιακή) μέχρι και είδους επιλογών, αλλά όπως και να ΄χει το σύμπληρωσα Θα του πω να κοιτάξει ξανά τα ορθογραφικά! Σας ευχαριστεί για την βοήθεια!! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από GiotaMa_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα