Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Λόγω εργασίας ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο εντός καραβιών. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ σε λάπτοπ κυρίως πέρα από τα μηδαμινά GB π μας δίνουν οι γνωστές εταιρίες. Κάτι σαν Wi-Fi?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από Pantelis Maniatis
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Pantelis Maniatis είπε

Καλησπέρα σε όλους. Λόγω εργασίας ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο εντός καραβιών. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ σε λάπτοπ κυρίως πέρα από τα μηδαμινά GB π μας δίνουν οι γνωστές εταιρίες. Κάτι σαν Wi-Fi?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να βρεις να μπαρκαρεις σε εταιρεια που προσφερει ιντερνετ στο καραβι της. Ευτυχως πλεον παρα πολλές δινουν τετοιες ανεσεις στο πληρωμα. Το ξερω γιατι ο κολλητος μου ειναι ναυτικος και παλιοτερα πληρωνε τον κουκο αηδόνι, αλλα πλεον ειναι σε καραβια που η εταιρεια τους παρεχει ιντερνετ.

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Λιγη υπομονή

Ο Elon Musk υποσχέθηκε παγκόσμιο δορυφορικό ίντερνετ σε όλο τον κόσμο.

Θελει να κουβαλας εξοπλισμο, εγκατασταση του εξοπλισμου, και επισης δεν παιζει να δουλεψει γιατι ο εξοπλισμος πρεπει να κοιταει συγκεκριμενο σημειο. το καραβι αλλαζει συνεχεια θεση οποτε δεν ειναι λυση. κ αν θυμαμαι καλα, οι δορυφοροι του δεν καλυπτουν την θάλασσα (εστω ακομα).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, kallair είπε

Να βρεις να μπαρκαρεις σε εταιρεια που προσφερει ιντερνετ στο καραβι της. Ευτυχως πλεον παρα πολλές δινουν τετοιες ανεσεις στο πληρωμα.

Είμαι Contractor σε συντήρηση κρουαζιερόπλοιων. Ανα 1 Η 2 μήνες αλλάζω Χώρα και βαπόρι όλων των εταιριών. Οπότε δεν γίνεται να επιλέξω. Το 70% με 80% δεν μας δίνουν Wi-Fi ειδικά αν ήμαστε στον ντοκο λόγω ότι γίνονται παντού επισκευές.

Καμία άλλη λύση υπάρχει;

Επεξ/σία από Pantelis Maniatis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

το ιντερνετ το θελεις οταν εισαστε σε λιμανι???  η οταν ταξιδευεις ??

Πιο πολύ για όταν είμαι λιμάνι π είναι πιο συχνό. Αλλά αν έχεις τρόπο και για της δύο περιπτώσεις με ενδιαφέρει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pantelis Maniatis είπε

Πιο πολύ για όταν είμαι λιμάνι π είναι πιο συχνό. Αλλά αν έχεις τρόπο και για της δύο περιπτώσεις με ενδιαφέρει.

δεν εχω ,αλλα απο εμπειρια  προσωπικη απο ταξιδια πολλα μολις εφτανα καπου επαιρνα πακετο data για ενα μηνα

δεν εχουν παντου τετοια αλλα ειναι πολυ δημοφιλη τα τελευταια χρονια.....σε ποια χωρα εισαι τωρα ??? λιμανι ?

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kostasbm είπε

σε ποια χωρα εισαι τωρα ??? λιμανι ?

Ισπανία, Καντιζ. Μ έχουν φέρει μια Ρουμανικη Vodafone κάρτα και βάζω με 30 ευρώ 30GB. Αλλα πρέπει να βρω κάτι άλλο..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pantelis Maniatis είπε

Ισπανία, Καντιζ. Μ έχουν φέρει μια Ρουμανικη Vodafone κάρτα και βάζω με 30 ευρώ 30GB. Αλλα πρέπει να βρω κάτι άλλο..

https://tiekom.com/internet-at-home/data-sim/?gclid=CjwKCAjwzaSLBhBJEiwAJSRoktYKcGPCbHTTHgr5gWlH57cin33DxIYeZJaskJqr7VtKYWzgrnT0lBoCE9IQAvD_BwE

https://www.spaininternet.net/data-sim-card-spain/

το δευτερο το χρησιμοποιει φιλος που κατεβαινει Ισπανια για 20 μερες το 3μηνο

• Thanks 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως αν ακούσεις κάτι για πιο μόνιμο, παρακαλώ να μ το στείλεις. Δλδ να μην χρειάζεται να έχω για κάθε χώρα διαφορετική SIM η διαφορετικό πρόγραμμα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pantelis Maniatis είπε

Ενδιαφέρον σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως αν ακούσεις κάτι για πιο μόνιμο, παρακαλώ να μ το στείλεις. Δλδ να μην χρειάζεται να έχω για κάθε χώρα διαφορετική SIM η διαφορετικό πρόγραμμα. 

αν είσαι περισσότερο ΕΕ θα κοιτάξεις ποια εταιρεία υποστηρίζει roaming με καλη τιμη πακετου.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...