Pantelis Maniatis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Λόγω εργασίας ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο εντός καραβιών. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ σε λάπτοπ κυρίως πέρα από τα μηδαμινά GB π μας δίνουν οι γνωστές εταιρίες. Κάτι σαν Wi-Fi? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από Pantelis Maniatis
NikosKallithea Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Λιγη υπομονή Ο Elon Musk υποσχέθηκε παγκόσμιο δορυφορικό ίντερνετ σε όλο τον κόσμο.
kallair Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Pantelis Maniatis είπε Καλησπέρα σε όλους. Λόγω εργασίας ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο εντός καραβιών. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να έχω ίντερνετ σε λάπτοπ κυρίως πέρα από τα μηδαμινά GB π μας δίνουν οι γνωστές εταιρίες. Κάτι σαν Wi-Fi? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να βρεις να μπαρκαρεις σε εταιρεια που προσφερει ιντερνετ στο καραβι της. Ευτυχως πλεον παρα πολλές δινουν τετοιες ανεσεις στο πληρωμα. Το ξερω γιατι ο κολλητος μου ειναι ναυτικος και παλιοτερα πληρωνε τον κουκο αηδόνι, αλλα πλεον ειναι σε καραβια που η εταιρεια τους παρεχει ιντερνετ. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Λιγη υπομονή Ο Elon Musk υποσχέθηκε παγκόσμιο δορυφορικό ίντερνετ σε όλο τον κόσμο. Θελει να κουβαλας εξοπλισμο, εγκατασταση του εξοπλισμου, και επισης δεν παιζει να δουλεψει γιατι ο εξοπλισμος πρεπει να κοιταει συγκεκριμενο σημειο. το καραβι αλλαζει συνεχεια θεση οποτε δεν ειναι λυση. κ αν θυμαμαι καλα, οι δορυφοροι του δεν καλυπτουν την θάλασσα (εστω ακομα).
Pantelis Maniatis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, kallair είπε Να βρεις να μπαρκαρεις σε εταιρεια που προσφερει ιντερνετ στο καραβι της. Ευτυχως πλεον παρα πολλές δινουν τετοιες ανεσεις στο πληρωμα. Είμαι Contractor σε συντήρηση κρουαζιερόπλοιων. Ανα 1 Η 2 μήνες αλλάζω Χώρα και βαπόρι όλων των εταιριών. Οπότε δεν γίνεται να επιλέξω. Το 70% με 80% δεν μας δίνουν Wi-Fi ειδικά αν ήμαστε στον ντοκο λόγω ότι γίνονται παντού επισκευές. Καμία άλλη λύση υπάρχει; Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από Pantelis Maniatis
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 το ιντερνετ το θελεις οταν εισαστε σε λιμανι??? η οταν ταξιδευεις ??
Pantelis Maniatis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, kostasbm είπε το ιντερνετ το θελεις οταν εισαστε σε λιμανι??? η οταν ταξιδευεις ?? Πιο πολύ για όταν είμαι λιμάνι π είναι πιο συχνό. Αλλά αν έχεις τρόπο και για της δύο περιπτώσεις με ενδιαφέρει.
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Pantelis Maniatis είπε Πιο πολύ για όταν είμαι λιμάνι π είναι πιο συχνό. Αλλά αν έχεις τρόπο και για της δύο περιπτώσεις με ενδιαφέρει. δεν εχω ,αλλα απο εμπειρια προσωπικη απο ταξιδια πολλα μολις εφτανα καπου επαιρνα πακετο data για ενα μηνα δεν εχουν παντου τετοια αλλα ειναι πολυ δημοφιλη τα τελευταια χρονια.....σε ποια χωρα εισαι τωρα ??? λιμανι ?
Pantelis Maniatis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 50 λεπτά πριν, kostasbm είπε σε ποια χωρα εισαι τωρα ??? λιμανι ? Ισπανία, Καντιζ. Μ έχουν φέρει μια Ρουμανικη Vodafone κάρτα και βάζω με 30 ευρώ 30GB. Αλλα πρέπει να βρω κάτι άλλο..
kostasbm Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Pantelis Maniatis είπε Ισπανία, Καντιζ. Μ έχουν φέρει μια Ρουμανικη Vodafone κάρτα και βάζω με 30 ευρώ 30GB. Αλλα πρέπει να βρω κάτι άλλο.. https://tiekom.com/internet-at-home/data-sim/?gclid=CjwKCAjwzaSLBhBJEiwAJSRoktYKcGPCbHTTHgr5gWlH57cin33DxIYeZJaskJqr7VtKYWzgrnT0lBoCE9IQAvD_BwE https://www.spaininternet.net/data-sim-card-spain/ το δευτερο το χρησιμοποιει φιλος που κατεβαινει Ισπανια για 20 μερες το 3μηνο 1
Pantelis Maniatis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ενδιαφέρον σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως αν ακούσεις κάτι για πιο μόνιμο, παρακαλώ να μ το στείλεις. Δλδ να μην χρειάζεται να έχω για κάθε χώρα διαφορετική SIM η διαφορετικό πρόγραμμα.
kostasbm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, Pantelis Maniatis είπε Ενδιαφέρον σε ευχαριστώ πολύ. Πάντως αν ακούσεις κάτι για πιο μόνιμο, παρακαλώ να μ το στείλεις. Δλδ να μην χρειάζεται να έχω για κάθε χώρα διαφορετική SIM η διαφορετικό πρόγραμμα. αν είσαι περισσότερο ΕΕ θα κοιτάξεις ποια εταιρεία υποστηρίζει roaming με καλη τιμη πακετου.......
agnostos99 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Για δες και εδω μηπως σε βολέψει... https://www.giffgaff.com/sim-only-deals
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα