Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έκανα νέα σύνδεση wind και θέλω να αγοράσω δικό μου dsl modem router με 5ghz wifi 

Δημοσ.

Ζητάς στοιχεία σύνδεσης από τον πάροχο και αγοράζεις ένα που να υποστηρίζει το κύκλωμα σου. Τα περισσότερα έχουν πλέον δύο Band οπότε μην αγχώνεσαι. Τηλεφωνία παίρνεις πάνω από τον ρούτερ ή με spliiter. Επίσης, τι budget έχεις και γτ θες να το αλλάξεις, θα κάνεις κάτι συγκεκριμένο;

Δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω για την σύνδεση σου για να σου προτείνουμε κάποιο. ADSL/VDSL, οπτική; 

Δημοσ.

Στοιχεια σύνδεσης δεν χρειαζονται, συνδέετε οπως και να ειναι

Αλλα δεν μας λες τι είδους τηλεφωνίας θα εχεις, εκτός αν δεν σε ενδιαφερει

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spyros_s είπε

Ζητάς στοιχεία σύνδεσης από τον πάροχο και αγοράζεις ένα που να υποστηρίζει το κύκλωμα σου. Τα περισσότερα έχουν πλέον δύο Band οπότε μην αγχώνεσαι. Τηλεφωνία παίρνεις πάνω από τον ρούτερ ή με spliiter. Επίσης, τι budget έχεις και γτ θες να το αλλάξεις, θα κάνεις κάτι συγκεκριμένο;

Δώσε μερικές πληροφορίες παραπάνω για την σύνδεση σου για να σου προτείνουμε κάποιο. ADSL/VDSL, οπτική; 

fftc 50mbps 

Ήμουν vodafone αλλά την έκανα μετά απο την διακοπή των αθλητικών καναλιών της nova 

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, NikosKallithea said:

Στοιχεια σύνδεσης δεν χρειαζονται, συνδέετε οπως και να ειναι

Εννοείς PPPoE credentials? Εμένα πάντως με λάθος password δεν έκανε με τίποτα authenticate.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Thresh είπε

Εννοείς PPPoE credentials? Εμένα πάντως με λάθος password δεν έκανε με τίποτα authenticate.

Ναι

Στην wind, voda παιζouν με οποιοδήποτε psw, η cosmote θελει τα δικα της

• Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, NikosKallithea said:

Ναι

Στην wind, voda παιζouν με οποιοδήποτε psw, η cosmote θελει τα δικα της

Ξαναγράφω, δεν μου έκανε authenticate για κανένα λόγο με "οποιοδήποτε" password, ήθελε απαραίτητα αυτό που είχε και στο δικό της modem/router. Προ 2 μηνών αυτό, με Wind 100Mbps σε καμπίνα ΟΤΕ με το Zyxel vmg8623-t50b.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...