Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω σε ποιο θέμα να γράψω για το πρόβλημα που έχω και διάλεξα το θέμα του software

Αγόρασα από Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα μια άδεια - κλειδί του antivirus Eset internet security μου στειλανε τον κωδικό

στο email μου και δεν τον χρησιμοποίησα αμέσως για να εξαντλήσω τις εναπομείναντες 15 ήμερες  τις δοκιμαστικής άδειας που

μου έδωσε η Eset μετά από 15  ημέρες λοιπόν που έληξε η trial version έβαλα τον κωδικό που μου στείλανε όμως ο κωδικός

δεν γινόταν δεκτός μου έβγαζε μήνυμα ότι χρησιμοποιείται απο άλλον χρήστη δοκίμασα όλους τους τρόπους που μου λέει ο κατασκευαστής (Eset)

Επικοινωνώ τηλεφωνικά  με το κατάστημα που έγινε η αγορά και μου λένε πως ο κωδικός είναι έγκυρος και πρέπει να ξαναδοκιμάσω,

ξαναδοκιμάζω και εξαντλώ όλα πλέον που αναφέρει η Eset σε περιπτώσεις προβλήματος  (το μονο που έμεινε ειναι το format του PC)

όταν βάζω το κλειδί ενεργοποίησης κάτω δεξιά στη γωνία της καρτέλας του Eset γράφει ACT 39 η εταιρία λέει ξεκάθαρα πως το πρόβλημα ειναι αυτό

ACT.39

When the key is overused, Renew your license.

Εγώ πως μπορώ να αποδείξω στο κατάστημα ότι ο κωδικός δεν ειναι έγκυρος για να μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω

γιατι μπορούν να μου πουν κάλλιστα ότι έχω ενεργοποιήσει τον κωδικό και απλά μπλοφάρω για να εισπράξω τα λεφτα.

Δημοσ.

Καλα κρασα που λεν και στο χωριομ.

Υποψιαζομαι λαμογια με το καταστημα που πηρες το κλειδι το οποιο κλειδι το εχει ολος ο πλανητης. Χωρις βεβαια να το παιξω εξυπνος και να ειναι 100% σιγουρο αυτο που λεω. Μια περιπτωση λεω.

• Confused 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και στο paypal πρεπει να αποδειξεις οτι δεν φταις εσυ ομως..δοκιμασε να μιλησεις με το καταστημα πρωτα και βλεπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...