zvarthangalos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξέρω σε ποιο θέμα να γράψω για το πρόβλημα που έχω και διάλεξα το θέμα του software Αγόρασα από Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα μια άδεια - κλειδί του antivirus Eset internet security μου στειλανε τον κωδικό στο email μου και δεν τον χρησιμοποίησα αμέσως για να εξαντλήσω τις εναπομείναντες 15 ήμερες τις δοκιμαστικής άδειας που μου έδωσε η Eset μετά από 15 ημέρες λοιπόν που έληξε η trial version έβαλα τον κωδικό που μου στείλανε όμως ο κωδικός δεν γινόταν δεκτός μου έβγαζε μήνυμα ότι χρησιμοποιείται απο άλλον χρήστη δοκίμασα όλους τους τρόπους που μου λέει ο κατασκευαστής (Eset) Επικοινωνώ τηλεφωνικά με το κατάστημα που έγινε η αγορά και μου λένε πως ο κωδικός είναι έγκυρος και πρέπει να ξαναδοκιμάσω, ξαναδοκιμάζω και εξαντλώ όλα πλέον που αναφέρει η Eset σε περιπτώσεις προβλήματος (το μονο που έμεινε ειναι το format του PC) όταν βάζω το κλειδί ενεργοποίησης κάτω δεξιά στη γωνία της καρτέλας του Eset γράφει ACT 39 η εταιρία λέει ξεκάθαρα πως το πρόβλημα ειναι αυτό ACT.39 When the key is overused, Renew your license. Εγώ πως μπορώ να αποδείξω στο κατάστημα ότι ο κωδικός δεν ειναι έγκυρος για να μου επιστραφούν τα χρήματα πίσω γιατι μπορούν να μου πουν κάλλιστα ότι έχω ενεργοποιήσει τον κωδικό και απλά μπλοφάρω για να εισπράξω τα λεφτα.
Alex-V Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλα κρασα που λεν και στο χωριομ. Υποψιαζομαι λαμογια με το καταστημα που πηρες το κλειδι το οποιο κλειδι το εχει ολος ο πλανητης. Χωρις βεβαια να το παιξω εξυπνος και να ειναι 100% σιγουρο αυτο που λεω. Μια περιπτωση λεω. 1
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ξανά και να τους πεις ότι το κλειδί είναι "overused" και να σου δώσουν άλλο. 1
zvarthangalos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συνεννόηση με το κατάστημα κάνω refund μεσω paypal ;
xristoss1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 και στο paypal πρεπει να αποδειξεις οτι δεν φταις εσυ ομως..δοκιμασε να μιλησεις με το καταστημα πρωτα και βλεπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα