Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ! 

Μήπως έχει αγοράσει κάνεις από ASOS τελευταία και ξέρει αν τα δέματα περνάνε τελωνείο ή τα στέλνει από αποθήκες που έχει σε άλλα μέρη της Ευρώπης?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GangMW είπε

Καλημέρα ! 

Μήπως έχει αγοράσει κάνεις από ASOS τελευταία και ξέρει αν τα δέματα περνάνε τελωνείο ή τα στέλνει από αποθήκες που έχει σε άλλα μέρη της Ευρώπης?

αν τους κανεις να μειλ θα σου πουν  αν έχουν αποθήκες στην ΕΕ

αν όχι ισχύει ότι για εκτός ΕΕ

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kostasbm είπε

αν τους κανεις να μειλ θα σου πουν  αν έχουν αποθήκες στην ΕΕ

αν όχι ισχύει ότι για εκτός ΕΕ

Ψάχνω τρόπο επικοινωνίας και δεν έχουν ένα email στο site ! 

Δημοσ.

Πολλά θαύματα μαζεύτηκαν

Screenshot 2021-10-14 101134.png

28 λεπτά πριν, GangMW είπε

Κανένα θαύμα !  Λεει live chat αλλά έχει απλά απαντήσεις σε ερωτήματα, έτοιμες ερωτήσεις-απαντήσεις. Δεν υπάρχει πουθενά επιλογή CHAT ή έστω contact form

Μια χαρά chat έχουν και απαντάνε αμέσως, για να σου λυθεί η απορία δεν θα πληρώσεις τελωνείο μιας και έχουν αποθήκες στο Βερολίνο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, george1807 είπε

Μια χαρά chat έχουν και απαντάνε αμέσως, για να σου λυθεί η απορία δεν θα πληρώσεις τελωνείο μιας και έχουν αποθήκες στο Βερολίνο.

Δεν έχω λόγο να μν σε πιστέψω ! μπαίνω από chrome browser και απο brave (χωρίς adblocks) και δεν μου εμφανίζει το CHAT πουθενά - σαν να μην υπάρχει ! εσύ από τι browser μπαίνεις αν επιτρέπεται ? γιατί με έχει τρελάνει απο χθες βράδυ ψάχνω να βρω που είναι το live chat !!! 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GangMW είπε

Δεν έχω λόγο να μν σε πιστέψω ! μπαίνω από chrome browser και απο brave (χωρίς adblocks) και δεν μου εμφανίζει το CHAT πουθενά - σαν να μην υπάρχει ! εσύ από τι browser μπαίνεις αν επιτρέπεται ? γιατί με έχει τρελάνει απο χθες βράδυ ψάχνω να βρω που είναι το live chat !!! 

Με Brave. Πατάς για chat, απαντάς με κλικ κάτι ερωτήσεις σχετικά με την ερώτηση σου και έπειτα θα σου ζητήσει να κάνεις login, αλλά απλά μπορείς να πατήσεις την άλλη επιλογή για να βάλεις τα στοιχεία σου και να στείλεις το μήνυμα.

Screenshot 2021-10-14 102913.png

Δημοσ.

Κάνω αυτο ακριβώς απο χθές και δεν μου εμφανίζει το τσάτ με τίποτα , να δες σκρινσοτ, μονό αυτό βγάζει μέχρι εκεί ! Τι στον άνεμο δεν μπορεί να είμαι τόσο τυφλός ή τόσο χαζός !!! 

Στιγμιότυπο 2021-10-14, 10.38.02 πμ.png

Δημοσ.
12 hours ago, GangMW said:

Κάνω αυτο ακριβώς απο χθές και δεν μου εμφανίζει το τσάτ με τίποτα , να δες σκρινσοτ, μονό αυτό βγάζει μέχρι εκεί ! Τι στον άνεμο δεν μπορεί να είμαι τόσο τυφλός ή τόσο χαζός !!! 

Στιγμιότυπο 2021-10-14, 10.38.02 πμ.png

Αν εχεις extensions, καντα disable. Κυριως adblock - privacy blockers

Δημοσ.
18 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Αν εχεις extensions, καντα disable. Κυριως adblock - privacy blockers

Έκανα ένα γενικό καθάρισμα στα cookies και απενεργοποίηση επεκτάσεων και τελικά το εμφάνισε !  Να σαι καλά ! Thanks a lot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι εμπειριες εχετε απο asos? Aγγλικο ειναι?Φαση sports direct?

Εκανα μια πρωτη παραγγελια,μεγαλη κιολας και περιμενω.Το περιεργο ειναι οτι την εκανα προχθες και σημερα ειναι ηδη Ελλαδα.

Η γενικη ταχυδρομικη μου εστειλε οτι ειναι στο Καλοχωρι αυτη τη στιγμη το δεμα!Τι γινεται,οδικως ερχονται?

Παντως εχει προσφορα δυνατη τωρα για παραγγελια απο νεο λογαριασμο στο app -20% (και εχει και τσαμπα μεταφορικα) (κωδικος: HIYA)

Ας ελπισουμε να ειναι ευκολη η διαδικασια με τις επιστροφες τους γιατι παντα κατι γυρναει πισω..!Aς ελπισουμε να ειναι οπως στο sports direct στις επιστροφες..!

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
Στις 17/10/2021 στις 4:35 ΜΜ, imblish είπε

νομιζω ειναι ολλανδικο η καπου εκει βόρια.

Κοντά έπεσες. Αγγλικό είναι αλλά έχει και μια αποθήκη στη Γερμανία

Δημοσ.

Η κοπέλα μου αγοράζει συχνά από Assos.. Κανένα τελωνείο και 2-3 φορές που χρειάστηκε να επιστρέψει κάτι είτε για refund είτε για αλλαγή ανταποκρίθηκαν άμεσα στο customer service τους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...