GangMW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα ! Μήπως έχει αγοράσει κάνεις από ASOS τελευταία και ξέρει αν τα δέματα περνάνε τελωνείο ή τα στέλνει από αποθήκες που έχει σε άλλα μέρη της Ευρώπης?
kostasbm Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, GangMW είπε Καλημέρα ! Μήπως έχει αγοράσει κάνεις από ASOS τελευταία και ξέρει αν τα δέματα περνάνε τελωνείο ή τα στέλνει από αποθήκες που έχει σε άλλα μέρη της Ευρώπης? αν τους κανεις να μειλ θα σου πουν αν έχουν αποθήκες στην ΕΕ αν όχι ισχύει ότι για εκτός ΕΕ
GangMW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 25 λεπτά πριν, kostasbm είπε αν τους κανεις να μειλ θα σου πουν αν έχουν αποθήκες στην ΕΕ αν όχι ισχύει ότι για εκτός ΕΕ Ψάχνω τρόπο επικοινωνίας και δεν έχουν ένα email στο site !
george1807 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 58 λεπτά πριν, GangMW είπε Ψάχνω τρόπο επικοινωνίας και δεν έχουν ένα email στο site ! Θαύμα https://www.asos.com/customer-care/get-in-touch/
GangMW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, george1807 είπε Θαύμα https://www.asos.com/customer-care/get-in-touch/ Κανένα θαύμα ! Λεει live chat αλλά έχει απλά απαντήσεις σε ερωτήματα, έτοιμες ερωτήσεις-απαντήσεις. Δεν υπάρχει πουθενά επιλογή CHAT ή έστω contact form
george1807 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Πολλά θαύματα μαζεύτηκαν 28 λεπτά πριν, GangMW είπε Κανένα θαύμα ! Λεει live chat αλλά έχει απλά απαντήσεις σε ερωτήματα, έτοιμες ερωτήσεις-απαντήσεις. Δεν υπάρχει πουθενά επιλογή CHAT ή έστω contact form Μια χαρά chat έχουν και απαντάνε αμέσως, για να σου λυθεί η απορία δεν θα πληρώσεις τελωνείο μιας και έχουν αποθήκες στο Βερολίνο.
GangMW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, george1807 είπε Μια χαρά chat έχουν και απαντάνε αμέσως, για να σου λυθεί η απορία δεν θα πληρώσεις τελωνείο μιας και έχουν αποθήκες στο Βερολίνο. Δεν έχω λόγο να μν σε πιστέψω ! μπαίνω από chrome browser και απο brave (χωρίς adblocks) και δεν μου εμφανίζει το CHAT πουθενά - σαν να μην υπάρχει ! εσύ από τι browser μπαίνεις αν επιτρέπεται ? γιατί με έχει τρελάνει απο χθες βράδυ ψάχνω να βρω που είναι το live chat !!!
george1807 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GangMW είπε Δεν έχω λόγο να μν σε πιστέψω ! μπαίνω από chrome browser και απο brave (χωρίς adblocks) και δεν μου εμφανίζει το CHAT πουθενά - σαν να μην υπάρχει ! εσύ από τι browser μπαίνεις αν επιτρέπεται ? γιατί με έχει τρελάνει απο χθες βράδυ ψάχνω να βρω που είναι το live chat !!! Με Brave. Πατάς για chat, απαντάς με κλικ κάτι ερωτήσεις σχετικά με την ερώτηση σου και έπειτα θα σου ζητήσει να κάνεις login, αλλά απλά μπορείς να πατήσεις την άλλη επιλογή για να βάλεις τα στοιχεία σου και να στείλεις το μήνυμα.
GangMW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Κάνω αυτο ακριβώς απο χθές και δεν μου εμφανίζει το τσάτ με τίποτα , να δες σκρινσοτ, μονό αυτό βγάζει μέχρι εκεί ! Τι στον άνεμο δεν μπορεί να είμαι τόσο τυφλός ή τόσο χαζός !!!
DanielRGr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 12 hours ago, GangMW said: Κάνω αυτο ακριβώς απο χθές και δεν μου εμφανίζει το τσάτ με τίποτα , να δες σκρινσοτ, μονό αυτό βγάζει μέχρι εκεί ! Τι στον άνεμο δεν μπορεί να είμαι τόσο τυφλός ή τόσο χαζός !!! Αν εχεις extensions, καντα disable. Κυριως adblock - privacy blockers
GangMW Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 18 ώρες πριν, DanielRGr είπε Αν εχεις extensions, καντα disable. Κυριως adblock - privacy blockers Έκανα ένα γενικό καθάρισμα στα cookies και απενεργοποίηση επεκτάσεων και τελικά το εμφάνισε ! Να σαι καλά ! Thanks a lot
azuli Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) τι εμπειριες εχετε απο asos? Aγγλικο ειναι?Φαση sports direct? Εκανα μια πρωτη παραγγελια,μεγαλη κιολας και περιμενω.Το περιεργο ειναι οτι την εκανα προχθες και σημερα ειναι ηδη Ελλαδα. Η γενικη ταχυδρομικη μου εστειλε οτι ειναι στο Καλοχωρι αυτη τη στιγμη το δεμα!Τι γινεται,οδικως ερχονται? Παντως εχει προσφορα δυνατη τωρα για παραγγελια απο νεο λογαριασμο στο app -20% (και εχει και τσαμπα μεταφορικα) (κωδικος: HIYA) Ας ελπισουμε να ειναι ευκολη η διαδικασια με τις επιστροφες τους γιατι παντα κατι γυρναει πισω..!Aς ελπισουμε να ειναι οπως στο sports direct στις επιστροφες..! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από azuli
imblish Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 εχω ψωνισει αρκετες φορες απο assos νομιζω ειναι ολλανδικο η καπου εκει βόρια. δεν ειχα ποτε τελωνειο.
Nabuko Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 17/10/2021 στις 4:35 ΜΜ, imblish είπε νομιζω ειναι ολλανδικο η καπου εκει βόρια. Κοντά έπεσες. Αγγλικό είναι αλλά έχει και μια αποθήκη στη Γερμανία
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Η κοπέλα μου αγοράζει συχνά από Assos.. Κανένα τελωνείο και 2-3 φορές που χρειάστηκε να επιστρέψει κάτι είτε για refund είτε για αλλαγή ανταποκρίθηκαν άμεσα στο customer service τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα