marinax1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να βρίσκομαι για μια δουλειά στο Βόλο. Θα ήθελα να ρωτήσω τι επιλογές υπάρχουν για φαγητό ή καφέ & ποτό. Δε με ενδιαφέρουν τα clubs, θέλω κάτι πιο χαλαρό χωρίς νταπα ντουπα. Έχω ξαναπάει στο Βόλο και ξέρω την περιοχή και καταστήματα. Το βασικό μου πρόβλημα είναι καταστήματα που δέχονται πελάτες με rapid. Αν είναι καλός ο καιρός δε με απασχολεί, αν είναι χάλια όμως θα προτιμούσα κάπου μέσα. Νομίζω τα καταστήματα έχουν χωριστεί σε 100% και μεικτά. Καλά τα λέω; Θα παρακαλούσα να μην αρχίσουμε τα γνωστά σχόλια και κλειδώσει το θέμα. Ο καθένας ας κρατήσει τις απόψεις για τον εαυτό του
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απαντήσεις σε τέτοια θέματα μπορούν να δώσουν κάποιοι που παρακολουθούν τηλεόραση 24 ώρες το 24ωρο.Δεν είμαι ένας από αυτούς. Βόλο πας στη πηγή των τσιπουράδικων. Βρες κανένα να έχει περιορισμένο από δύο πλευρές εξωτερικό χώρο να είσαι σίγουρη. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις