Axladaki Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα στην όμορφη κοινότητα! Εδώ και χρόνια θα πω πως αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση μου στο ίντερνετ, έχω ένα απλό router της forthnet με σύνδεση 24αρα, έχω κάνει τα πάντα, επικοινωνία με την εταιρεία, αλλαγή ρούτερ, αλλαγή splitter, αφαίρεση συσκευής τηλεφώνου για να μείνει μόνο το ρούτερ, αφαίρεση splitter. Το έχω συνδεδεμένο στον υπολογιστή μου με καλώδιο Ethernet (10 μέτρα είναι η αλήθεια ) αλλά έχω δοκιμάσει και αντίστοιχο καλώδιο dsl μήπως έβλεπα αποτέλεσμα αλλά τίποτα. Η εταιρεία απλά μου άλλαζε τα κανάλια, δοκίμασα να αλλάξω και κωδικό wifi μήπως με κλέβουν άλλα τίποτα. Το πρόβλημα είναι πως π.χ όταν ανοίγει 1,2 σελίδες πέφτει η σύνδεση. Έχω δοκιμάσει και άλλους υπολογιστές και συνεχίζει να το κάνει. Κα ξ επίσης όταν το συνδέω με wifi με το κινητό πάλι πέφτει αλλά όχι τόσο συχνά εκτός εάν είμαι2 δωμάτια πιο δίπλα τότε πέφτει. Έχω,τρελαθεί και δεν μπορώ να βρω τι γίνεται. Μέγιστο download που πιάνω είναι 1.5mbp/s δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα