Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Display port με Macbook pro

kamounias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Πήρα ένα Monitor (Dell) κ θέλω να συνδέσω το Macbook επάνω! Πήρα ένα καλοδιο Displey port σε Hdmi το οποίο σύνδεσα στο Mac αλλά τίποτα!!! Χρειάζεται να συνδέσω την θύρα DP του Monitor στο DP mini με κάποιο ανταπτορακι στο Mac? Με το hdmi δεν γίνεται??? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, kamounias είπε

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας! Πήρα ένα Monitor (Dell) κ θέλω να συνδέσω το Macbook επάνω! Πήρα ένα καλοδιο Displey port σε Hdmi το οποίο σύνδεσα στο Mac αλλά τίποτα!!! Χρειάζεται να συνδέσω την θύρα DP του Monitor στο DP mini με κάποιο ανταπτορακι στο Mac? Με το hdmi δεν γίνεται??? 

Δεν είναι ανάγκη να συνδέσεις DP με DP. Λειτουργεί και με DP σε HDMI. Δοκίμασες να ψάξεις για τις εισόδους του monitor; Λογικά υπάρχει κάποιο κουμπί στο monitor που επιλέγεις τις εισόδους. Πάτησέ το μέχρι να φτάσεις στο HDMI. 

3 ώρες πριν, zanskou είπε

ποιο Macbook εχεις ; 

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Mid 2014)

4 ώρες πριν, DrKo είπε

Δεν είναι ανάγκη να συνδέσεις DP με DP. Λειτουργεί και με DP σε HDMI. Δοκίμασες να ψάξεις για τις εισόδους του monitor; Λογικά υπάρχει κάποιο κουμπί στο monitor που επιλέγεις τις εισόδους. Πάτησέ το μέχρι να φτάσεις στο HDMI. 

Το έκανα και αυτό! Εμφανίζει την οθόνη του Mac αλλά σε πολύ πολύ μικρή ανάλυση, επίσης έψαξα και τις ρυθμίσεις της οθόνης στο Mac αλλα τίποτα! το monitor είναι 3840x2160 ...

Δείτε εδώ... 

https://youtu.be/LVVK6Af7yPg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...