Shai-Hulud Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Είδα σημερα στο skroutz αυτά: https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?keyphrase=windows+10&order_by=pricevat&order_dir=asc Windows 10 με 20- ευρώ μου φαίνονται πολύ φθηνά, και από μαγαζιά με καλές αξιολογήσεις. Είναι αυθεντικά, έχουν κάποιο πρόβλημα/περιορισμό ή απλώς έχει πατώσει η τιμή τους λόγω αναμενόμενων 11;
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, gianniz_k είπε Και ακριβά είναι Αλλά μπορούν να κόψουν τιμολόγιο.
gianniz_k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αλλά μπορούν να κόψουν τιμολόγιο. Ναι αυτό είναι ένα καλό συν 1
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, gianniz_k είπε Ναι αυτό είναι ένα καλό συν ...αν χρειάζεσαι τιμολόγιο! Αλλιώς έχει και ακόμα πιο φθηνά.
Shai-Hulud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Ναι δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν φθηνότερα, απλά, αν θέλω να βάλω την φθηνότερη από τα ακριβότερα, έχει αυτή η έκδοση των Windows κάποιο μειονεκτημα;
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Εκτός ότι είναι και τα δύο ''παράνομα'' αλλά πωλούνται νόμιμα, όχι. Σαν χρήστης δεν θα έχετε πρόβλημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τα κλειδιά αυτά έχουν αγοραστεί για επιχειρήσεις (π.χ. 1.000 κλειδιά). Η επιχείρηση, δεν τα αγόρασε σε τιμή λιανικής, αλλά χαμηλότερα. Χρησιμοποίησε τα 800 και τα άλλα 200 τα έβαλε για μεταπώληση (ίσως προέρχονται και από κλειδιά που έχουν συστήματα τα οποία προέρχονται από ηλεκτρονική ανακύκλωση/ δική μου υπόθεση). Μια ωραία παρουσίαση του θέματος γίνεται εδώ από τη μέση του βίντεο και μετά: Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα