Dimi1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Γειά σας μαγκες ...θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα θέμα που έχω μιας και είμαι άσχετος με αυτά....έχω βάλει μουσική σε ένα φλασακι και παίζει κανονικά στην τηλεόραση μου και στον υπολογιστή...το δοκίμασα στο αμάξι ενός φίλου και σε ένα άλλο ήχο σύστημα αλλά δεν ακουγεται τπτ....να σας ενημερώσω ότι δεν βγάζει κάποιο error η κάποια ένδειξη άλλη δείχνει κανονικά ότι παίζει αλλά δεν ακούγεται..
Petros Electron Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα, δες σε τι το εχεις κανει format. Προτίμησε το FAT32 αν το εχεις κανει NTFS μπορει να ειναι εκει το προβλημα. Δες το και πες μας
Dimi1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα φίλε....Fat32 ειναι. 11 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Καλησπερα, δες σε τι το εχεις κανει format. Προτίμησε το FAT32 αν το εχεις κανει NTFS μπορει να ειναι εκει το προβλημα. Δες το και πες μας Καλησπέρα, FAT32 είναι.
Petros Electron Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τοτε δες τα mp3 που εχεις βαλει μεσα. Μήπως ειναι σε variable encode και οχι σε κάποιο στάνταρ πχ 128,192,320 δεν παει το μυαλο μου σε κατι αλλο. Επισης στο αμάξι ενα αλλο πχ usb παίζει κανονικά?. Δοκίμασε να παρεις απο αυτο μερικά mp3 που παίζουν να τα βαλεις στο δικο σου και να το δοκιμάσεις πισω στο αμαξι Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από Petros Electron
Dimi1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Τοτε δες τα mp3 που εχεις βαλει μεσα. Μήπως ειναι σε variable encode και οχι σε κάποιο στάνταρ πχ 128,192,320 δεν παει το μυαλο μου σε κατι αλλο. Επισης στο στο αμάξι ενα αλλο πχ usb παίζει κανονικά?. Δοκίμασε να παρεις απο αυτο μερικά mp3 που παιζουν να τα βαλεις στο δικο σου και να το δοκιμάσεις πισω στο αμαξι Ναι άλλο usb παίζει κανονικά....πως μπορώ να δω αυτό που λες variable encode?
Petros Electron Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Με το player σου στο PC. Αν εχεις το VLC πας στο media information-statistics και την ωρα που παιζει το mp3 και βλέπεις το "contend bitrate αν αλλαζει." Αν ειναι σταθερο ειναι CBR αν αλλαζει ειναι VBR. Επειδη δεν ξερω αν φταιει αυτο θα σου ελεγα να κανεις την δοκιμη πρωτα με το αλλο USB, που λειτουργει στο player του αυτ/του. Να παρεις απο εκει τα mp3 και να τα δοκιμασεις στο δικο σου.
Dimi1986 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Με το player σου στο PC. Αν εχεις το VLC πας στο media information-statistics και την ωρα που παιζει το mp3 και βλέπεις το "contend bitrate αν αλλαζει." Αν ειναι σταθερο ειναι CBR αν αλλαζει ειναι VBR. Επειδη δεν ξερω αν φταιει αυτο θα σου ελεγα να κανεις την δοκιμη πρωτα με το αλλο USB, που λειτουργει στο player του αυτ/του. Να παρεις απο εκει τα mp3 και να τα δοκιμασεις στο δικο σου. Είναι στα 127kb/s και πάει μέχρι 130...αύριο θα δοκιμάσω αυτό που μου λες..
gianniz_k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Τα άλλα usb που παίζουν στο αυτοκίνητο σε τι σύστημα αρχείων είναι φορμαρισμένα; Τι χωρητικότητες; USB 2 ή 3; Αν το νέο στικάκι είναι usb 3 μήπως το αυτοκίνητο δεν το θέλει;
lector Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 14/10/2021 στις 12:26 ΠΜ, Dimi1986 είπε Είναι στα 127kb/s και πάει μέχρι 130...αύριο θα δοκιμάσω αυτό που μου λες.. Αυτο σημαινει οτι ειναι VBR, τα CBR εχουν φιξ τιμες, 128, 160, 192, 224, 256 κλπ. Καποιοι players ειναι ασυμβατοι με VBR. Δοκιμασε πρωτα αυτο που ειπωθηκε παραπανω, να μεταφερεις τα ιδια αρχεια σε αλλο στικακι και να δεις αν παιζουν, διαφορετικα βρες καποιον μετατροπεα ηχου (υπαρχουν δωρεαν, πχ. freAC) και καντα μετατροπη σε CBR 128 (μιας που ειπες οτι ειναι 127-130) και δοκιμασε ξανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα