Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μαρεσε παντα η μουσικη, πηγαινα σε ωδειο πολλα χρονια. Μου στοιχισε αρκετα αλλα μαρεσε, ηταν ωραια απασχοληση. Ποτε δε σκεφτηκα οτι θα γινω μουσικος επαγγελματικα. Κι ομως σαν μουσικος εχεις μια διεξοδο, μπορεις να ανεβαζεις κατι στο youtube και να κανεις τα πρωτα σου βηματα. Η να τραγουδας σε σκυλαδικο στην επαρχια ξερω γω 25ο ονομα. Σιγουρα χαλια προοπτικες σημερα. Ομως το να εισαι ηθοποιος ειναι ακομα χειροτερος. Οπως το βλεπω ειναι απελπισια. Πρεπει να εισαι γκομενος η γκομενα. Αν δεν εισαι ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και γινεσαι καρατεριστας. Αν μεγαλωσεις και λιγο αστα. Την διεξοδο των social δεν την εχεις. Τι να κανεις; Μονόλογο τις σκυλες της λυσσας σαν την Πεγκυ Καρα; Και ποσα χρηματα δαπανεις σε μια δραματικη σχολη; Κι αν τελικα κανεις κατι μαλλον σε κανενα καθημερινο να λες μαλακιες θα εισαι.. θελω να πω.. με τι ελπιδες ξεκιναει καποιος σημερα για να γινει ηθοποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 μόνο ως χομπι. γραψου σε μια θεατρικη ομάδα, κανε το κέφι σου, πήγαινε και σε καμια οντισιον για σειρες ή ταινίες, κι αν εισαι τυχερός ισως κάτσει κατι. και βρες μια αλλη πηγη εισοδήματος. με τη μουσικη μπορεις να κανεις περισσότερα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 8:19 ΜΜ, Michelanjelo είπε Μαρεσε παντα η μουσικη, πηγαινα σε ωδειο πολλα χρονια. Μου στοιχισε αρκετα αλλα μαρεσε, ηταν ωραια απασχοληση. Ποτε δε σκεφτηκα οτι θα γινω μουσικος επαγγελματικα. Κι ομως σαν μουσικος εχεις μια διεξοδο, μπορεις να ανεβαζεις κατι στο youtube και να κανεις τα πρωτα σου βηματα. Η να τραγουδας σε σκυλαδικο στην επαρχια ξερω γω 25ο ονομα. Σιγουρα χαλια προοπτικες σημερα. Ομως το να εισαι ηθοποιος ειναι ακομα χειροτερος. Οπως το βλεπω ειναι απελπισια. Πρεπει να εισαι γκομενος η γκομενα. Αν δεν εισαι ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και γινεσαι καρατεριστας. Αν μεγαλωσεις και λιγο αστα. Την διεξοδο των social δεν την εχεις. Τι να κανεις; Μονόλογο τις σκυλες της λυσσας σαν την Πεγκυ Καρα; Και ποσα χρηματα δαπανεις σε μια δραματικη σχολη; Κι αν τελικα κανεις κατι μαλλον σε κανενα καθημερινο να λες μαλακιες θα εισαι.. θελω να πω.. με τι ελπιδες ξεκιναει καποιος σημερα για να γινει ηθοποιος; στην Ελλαδα του σημερα, δεν παμε να γινουμε ηθοποιοι, μουσικοι, δημοσιογραφοι κλπ. Ειναι ανεργια σε μονιμη βαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Για να απαντήσω με 4 λέξεις στην ερώτηση του τόπικ: "Oι gay συμμαθητές μου." Για να απαντήσω σοβαρά, γίνονται πολλοί που έχουν το μικρόβιο και την οικογένεια να τους στηρίζει. Ξέρεις πόσους γνωστούς έχω από κολλέγιο, αρσάκεια, μωραΐτη που έγιναν ηθοποιοί και ψιλοζούν από αυτό; Πολλούς! Απλά για να φτάσουν στα 26-27-28 να πάρουν το πρώτο τους 600άρι, έχουν βάλει τον εαυτό τους "μέσα" κάμποσες χιλιάδες ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε στην Ελλαδα του σημερα, δεν παμε να γινουμε ηθοποιοι, μουσικοι, δημοσιογραφοι κλπ. Ειναι ανεργια σε μονιμη βαση Οι δημοσιογραφοι εχουν το μειονεκτημα οτι μπορεις αν εισαι ειδικος σε κατι να γινεις δημοσιογραφος του αντιστοιχου θεματος. Και ισως ουτε αυτο. Πιανο δεν μπορεις ομως να παιξεις αν δεν εχεις λιωσει σε ενα ωδειο. Τωρα ηθοποιος, μια νοστιμη φατσουλα, μια γνωριμια.. αντε αν εχεις και λιγο ταλεντο μετραει κι αυτο. Αλλα και παλι, αν δεν εχεις ταλεντο σε πεταει. Δηλαδη στους λατρεμμενους μου γειτονες τα παιδια που τα χαν για τους ωραιους, εκανε κανεις καριερα; Με τα1000 ζορια ο ενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Οι δημοσιογραφοι εχουν το μειονεκτημα οτι μπορεις αν εισαι ειδικος σε κατι να γινεις δημοσιογραφος του αντιστοιχου θεματος. Και ισως ουτε αυτο. Πιανο δεν μπορεις ομως να παιξεις αν δεν εχεις λιωσει σε ενα ωδειο. Τωρα ηθοποιος, μια νοστιμη φατσουλα, μια γνωριμια.. αντε αν εχεις και λιγο ταλεντο μετραει κι αυτο. Αλλα και παλι, αν δεν εχεις ταλεντο σε πεταει. Δηλαδη στους λατρεμμενους μου γειτονες τα παιδια που τα χαν για τους ωραιους, εκανε κανεις καριερα; Με τα1000 ζορια ο ενας. Αυτο που δεν μπορουμε να καταλαβουμε στην Ελλαδα ειναι οτι δεν ειμαστε Αμερικη οπου οι ηθοποιοι εκει ανεξαρτητου ηλικιας ειναι σταρ. Εδω οταν περασει η μπογια τους , οι ηθοποιοι καταληγουν να δουλευουν σε αλλα επαγγελματα, και οι περισσοτεροι δεν εχουν να φανε. Οπως και σε ολα τα καλλιτεχνικα επαγγελματα στην Ελλαδα, θα προτεινα να πανε ατομα εκει, οπου εχουν οικονομικη δυνατοτητα και δεν πεινανε. Στη περίπτωση της δημοσιογραφιας, επειδη το εψαχνα προσφατα για συγγενικο μου προσωπο και θα ανοιξω και θρεντ καποια στιγμη, τα πραγματα ειναι χειροτερα απο του ηθοποιου. Ανεργια, κακοι μισθοι, επαγγελματικη αποκατασταση μηδεν. Βλεπεις τα λιγα media στην Ελλαδα, σε συνδυασμο με το οτι η εφημεριδα πεθανε, το ραδιοφωνο παιζει μουσικες και τα καναλια ειναι λιγα με μεγιστο αριθμο ατομων 400 ατομα το καθενα, εχουν κανει το επαγγελμα μη αξιοπρεπες. Καποτε ηθελα να γινω και εγω δημοσιογραφος, αλλα ευτυχως σπουδασα κατι σιγουρο, κατι ασφαλες που ξερω οτι μηνας μπει μηνας βγει θα με κανει να ζω αξιοπρεπως, με πληρωμενους τους λογαριασμους, το ψυγειο γεματο, και ενα πιατο φαγητο πάνω στο τραπεζι μου σε καθημερινη βαση. Ακόμ και στο Εξωτερικο που το εψαξα, η δημοσιογραφια εχει τεραστια ανεργια και γενικα δεν θεωρείται safe job. Ξερεις τι ειναι φιλε μου, να εισαι δημοσιογραφος σε μεγαλο καναλι, να παιρνεις 700 ευρω, να χτυπας 12ωρα και παραλληλα να σε στελνουν σε φωτιες, πλημμυρες, να χανεις τον υπνο σου , να εχεις να αντιμετωπισεις δυσκολες συνθηκες και παραλληλα να κινδυνευει και η ζωη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikes prime Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 8:19 ΜΜ, Michelanjelo είπε Μαρεσε παντα η μουσικη, πηγαινα σε ωδειο πολλα χρονια. Μου στοιχισε αρκετα αλλα μαρεσε, ηταν ωραια απασχοληση. Ποτε δε σκεφτηκα οτι θα γινω μουσικος επαγγελματικα. Κι ομως σαν μουσικος εχεις μια διεξοδο, μπορεις να ανεβαζεις κατι στο youtube και να κανεις τα πρωτα σου βηματα. Η να τραγουδας σε σκυλαδικο στην επαρχια ξερω γω 25ο ονομα. Σιγουρα χαλια προοπτικες σημερα. Ομως το να εισαι ηθοποιος ειναι ακομα χειροτερος. Οπως το βλεπω ειναι απελπισια. Πρεπει να εισαι γκομενος η γκομενα. Αν δεν εισαι ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και γινεσαι καρατεριστας. Αν μεγαλωσεις και λιγο αστα. Την διεξοδο των social δεν την εχεις. Τι να κανεις; Μονόλογο τις σκυλες της λυσσας σαν την Πεγκυ Καρα; Και ποσα χρηματα δαπανεις σε μια δραματικη σχολη; Κι αν τελικα κανεις κατι μαλλον σε κανενα καθημερινο να λες μαλακιες θα εισαι.. θελω να πω.. με τι ελπιδες ξεκιναει καποιος σημερα για να γινει ηθοποιος; πόσο θες να γίνεις ηθοποιός; το σκέφτεσαι για τις απολαβές η σου αρέσει πραγματικά; αν ναι τότε πρέπει να πας σε άπειρες οντιστιόν, μπορεί στις 50 να βρεις αυτο που θες, αλλα θα το βρεις. Εξαρταται ποσο επιμενεις και ποσο το πιστευεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Αυτο που δεν μπορουμε να καταλαβουμε στην Ελλαδα ειναι οτι δεν ειμαστε Αμερικη οπου οι ηθοποιοι εκει ανεξαρτητου ηλικιας ειναι σταρ. Εδω οταν περασει η μπογια τους , οι ηθοποιοι καταληγουν να δουλευουν σε αλλα επαγγελματα, και οι περισσοτεροι δεν εχουν να φανε. Οπως και σε ολα τα καλλιτεχνικα επαγγελματα στην Ελλαδα, θα προτεινα να πανε ατομα εκει, οπου εχουν οικονομικη δυνατοτητα και δεν πεινανε. Στη περίπτωση της δημοσιογραφιας, επειδη το εψαχνα προσφατα για συγγενικο μου προσωπο και θα ανοιξω και θρεντ καποια στιγμη, τα πραγματα ειναι χειροτερα απο του ηθοποιου. Ανεργια, κακοι μισθοι, επαγγελματικη αποκατασταση μηδεν. Βλεπεις τα λιγα media στην Ελλαδα, σε συνδυασμο με το οτι η εφημεριδα πεθανε, το ραδιοφωνο παιζει μουσικες και τα καναλια ειναι λιγα με μεγιστο αριθμο ατομων 400 ατομα το καθενα, εχουν κανει το επαγγελμα μη αξιοπρεπες. Καποτε ηθελα να γινω και εγω δημοσιογραφος, αλλα ευτυχως σπουδασα κατι σιγουρο, κατι ασφαλες που ξερω οτι μηνας μπει μηνας βγει θα με κανει να ζω αξιοπρεπως, με πληρωμενους τους λογαριασμους, το ψυγειο γεματο, και ενα πιατο φαγητο πάνω στο τραπεζι μου σε καθημερινη βαση. Ακόμ και στο Εξωτερικο που το εψαξα, η δημοσιογραφια εχει τεραστια ανεργια και γενικα δεν θεωρείται safe job. Ξερεις τι ειναι φιλε μου, να εισαι δημοσιογραφος σε μεγαλο καναλι, να παιρνεις 700 ευρω, να χτυπας 12ωρα και παραλληλα να σε στελνουν σε φωτιες, πλημμυρες, να χανεις τον υπνο σου , να εχεις να αντιμετωπισεις δυσκολες συνθηκες και παραλληλα να κινδυνευει και η ζωη σου? Θα το παω απο τελος προς την αρχη Οι δημοσιογραφοι εχουν τρελη ανεργια. Και για αυτο που ειπες και γιατι δημοσιογραφος μπορει να ειναι απλα οποιος θελει να ειναι. Γιατι να σπουδασεις 4 χρονια στο ΕΚΠΑ πχ; Αν πχ σπουδαισεις οικονομικα και κανεις ρεπορταζ σε εμποδιζει σε κατι; Η αλλη παει σε ιδιωτικη σχολη και νομιζει θα γινει η Όπρα ξερω γω. Οσο για το 12ωρα.. ποιος επαγγελματιας να πρωτομιλησει. Να σου πω για τους τεχνολογους ακτινολογους που τρωνε τοση ακτινοβολια και τους βαζουν και δουλευουν υπερωριες παρανομως. Καθε ωρα δουλειας σε αυτο το ποστο σημαινει ακτινοβολια ιοντιζουσα, δηλαδη μια προκα στο φερετρο σου που λενε. Οχι οτι πρεπει να το δεχτουμε σε καμια μα καμια περιπτωση. Απλα ολος ο ιδιωτικος καπως ετσι ειναι, δυστυχως. Λιγο λιγο σκοτωνουν τον εργαζομενο. Για τους ηθοποιους τι να πρωτοπεις. Περνανε δυσκολα. Το θεατρο το εχω πολυ ψηλα, οπως και τη μουσικη.Δε συμπαθω τη λεξη καλλιτεχνης. Προτιμω να λεγεται καποιος ηθοποιος, μουσικος, γλυπτης κτλ. Για να φαινεται ποια τεχνη υπηρετη και να δειχνει το ταλεντο του. Τα εργα στην Ελλάδα πάσχουν. Επι πασοκ που λενε δες καποιες σειρες.. Ποσα πρωτα ονοματα επαιζααν στο τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη. Στους 2 ξενους, ποσος κοσμος υπηρχε στο πρωϊναδικο της Μαρινας Κουντουρατου. Και δες στο μην αρχιζεις τη μουρμουρα που ολα ειναι σκηνες με δυο ηθοοποιους κατα βαση. Δεν θα αποθαρυνα καποιον να γινει ηθοποιος η μουσικος. Μια ζωη εχουμε (μαλλον), αξιζει να προσπαθησεις αυτο που θελεις. Αλλα οπως λες και εσυ θελει ενα back up δυστυχως. Έχω γραψει ενα βιβλιο για παιδια, καταφερα να το δημοσιευσω σε εναν εκδοτικο. Πηγε καλα σε πωλησεις. Με τα εσοδα, το πολυ πολυ να παιρνα ενα ipad. Αν καταφερω να δημοσιευσω και το δευτερο θα παρω το pen Για τους συγγραφεις δεν τολμω καν να σκεφτω. Εγω το εκανα για εκφραση, δεν πιστεψα ουτε στιγμη οτι θα ζησω απο αυτο (και καλα εκανα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elenipapserres Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Οι δημοσιογραφοι εχουν τρελη ανεργια. Και για αυτο που ειπες και γιατι δημοσιογραφος μπορει να ειναι απλα οποιος θελει να ειναι. Γιατι να σπουδασεις 4 χρονια στο ΕΚΠΑ πχ; Αν πχ σπουδαισεις οικονομικα και κανεις ρεπορταζ σε εμποδιζει σε κατι; Η αλλη παει σε ιδιωτικη σχολη και νομιζει θα γινει η Όπρα ξερω γω. Οσο για το 12ωρα.. ποιος επαγγελματιας να πρωτομιλησει. Να σου πω για τους τεχνολογους ακτινολογους που τρωνε τοση ακτινοβολια και τους βαζουν και δουλευουν υπερωριες παρανομως. Καθε ωρα δουλειας σε αυτο το ποστο σημαινει ακτινοβολια ιοντιζουσα, δηλαδη μια προκα στο φερετρο σου που λενε. Οχι οτι πρεπει να το δεχτουμε σε καμια μα καμια περιπτωση. Απλα ολος ο ιδιωτικος καπως ετσι ειναι, δυστυχως. Λιγο λιγο σκοτωνουν τον εργαζομενο. Όταν δεν έχουν δρομολογηθεί οι επικείμενες μεταρρυθμίσεις σε ένα κλάδο, αυτός όσο πάει και θα χειροτερεύει. Ξέρεις γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο? Η πιο βασική αιτία παραπέμπει στους παλιούς δημοσιογράφους που έχουν την ΠΙΤΑ. Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Οικονόμου, Παπαχελάς, Αυτιάς και οι λοιποί είναι πάνω από 60 ετών, και αμοίβονται με το παχυλό των χρημάτων, που εντάξει μερικοί μπορεί να το αξίζουν, αλλά όταν αυτοί παίρνουν αρκετά χρήματα το μήνα, πως θα αφήσουν και ένα νεο παιδί δημοσιογράφο να εργαστεί και να εξελιχθεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, elenipapserres είπε Όταν δεν έχουν δρομολογηθεί οι επικείμενες μεταρρυθμίσεις σε ένα κλάδο, αυτός όσο πάει και θα χειροτερεύει. Ξέρεις γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο? Η πιο βασική αιτία παραπέμπει στους παλιούς δημοσιογράφους που έχουν την ΠΙΤΑ. Παπαδάκης, Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος, Οικονόμου, Παπαχελάς, Αυτιάς και οι λοιποί είναι πάνω από 60 ετών, και αμοίβονται με το παχυλό των χρημάτων, που εντάξει μερικοί μπορεί να το αξίζουν, αλλά όταν αυτοί παίρνουν αρκετά χρήματα το μήνα, πως θα αφήσουν και ένα νεο παιδί δημοσιογράφο να εργαστεί και να εξελιχθεί Μου φαινεται και βαρετο πολλες φορες σαν επαγγελμα. Να σαι παρουσιαστης ακουγεται ωραιο. Σε ντυνουν και σε στολιζουν και σε κανουν ωραιο και παιρνεις και καλα λεφτα. Αλλα τα αλλα.. τη γλαστρα κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Michelanjelo είπε Μου φαινεται και βαρετο πολλες φορες σαν επαγγελμα. Να σαι παρουσιαστης ακουγεται ωραιο. Σε ντυνουν και σε στολιζουν και σε κανουν ωραιο και παιρνεις και καλα λεφτα. Αλλα τα αλλα.. τη γλαστρα κανεις. Τωρα τι δουλειά κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τωρα τι δουλειά κάνεις; χημικος ειμαι, με την ερευνα ασχολουμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
truman2193 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Οποιος εχει μεσον και χρημα Το ιδιο και στη μουσικη, το ιδιο και στον αθλητισμο. Στην Ελλαδα εισαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 7:19 ΜΜ, Michelanjelo είπε Μαρεσε παντα η μουσικη, πηγαινα σε ωδειο πολλα χρονια. Μου στοιχισε αρκετα αλλα μαρεσε, ηταν ωραια απασχοληση. Ποτε δε σκεφτηκα οτι θα γινω μουσικος επαγγελματικα. Κι ομως σαν μουσικος εχεις μια διεξοδο, μπορεις να ανεβαζεις κατι στο youtube και να κανεις τα πρωτα σου βηματα. Η να τραγουδας σε σκυλαδικο στην επαρχια ξερω γω 25ο ονομα. Σιγουρα χαλια προοπτικες σημερα. Ομως το να εισαι ηθοποιος ειναι ακομα χειροτερος. Οπως το βλεπω ειναι απελπισια. Πρεπει να εισαι γκομενος η γκομενα. Αν δεν εισαι ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα και γινεσαι καρατεριστας. Αν μεγαλωσεις και λιγο αστα. Την διεξοδο των social δεν την εχεις. Τι να κανεις; Μονόλογο τις σκυλες της λυσσας σαν την Πεγκυ Καρα; Και ποσα χρηματα δαπανεις σε μια δραματικη σχολη; Κι αν τελικα κανεις κατι μαλλον σε κανενα καθημερινο να λες μαλακιες θα εισαι.. θελω να πω.. με τι ελπιδες ξεκιναει καποιος σημερα για να γινει ηθοποιος; αφου τελειωσεις σπουδες ως ηθοποιος (απο το τοπ->θεατρικες σπουδες μεχρι...θεατρικο εργαστηρι/ιδιωτικη σχολη) καλο ειναι να δωσεις εξετασεις εθνικου γιατι οσο να ειναι αρκετοι σκηνοθετες/παραγωγοι το εχουν σα κριτηριο. Απο εκει και περα μπες σε θεατρικες ομαδες δημων ή μικτες (πχ αρκετοι ανεργοι ηθοποιοι μαζευονται και κανουν παραστασεις τυπου να δωσουν λιγα χρηματα ολοι για να γινει), βρες οντισιον και κυριως προσπαθησε να κανεις γνωριμιες απο το χωρο. Σιγουρα πρεπει να σου αρεσει αφανταστα και βεβαια να εχεις το ψωνιο. Οπως γραφτηκε για πολλα χρονια δε μπορεις να βιοποριστεις απο αυτο και πρεπει να εχεις βρει τροπο να συντηρείσαι. Επισης πρεπει να εξειδικευτης σε ενα ειδος π.χ stand up, μονολογο, δραμα κτλ ενω αλλες δεξιοτητες οπως ξενες γλωσσες, χωρος ορθοφωνια κτλ ειναι παντα καλο να υπαρχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nipenthes Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Είμαι στο τμήμα θεάτρου και κάνω μαθήματα παράλληλα με πολύ γνωστή και αγαπητή ηθοποιό ♥️ όμως παιδιά έχω τρελό θέμα... Ενώ μπροστά στην δασκάλα μου παίζω τέλεια και γενικά μπροστά σε επαγγελματίες παίζω πολύ καλά, μπροστά στους συμφοιτητές μου ΔΕΝ μπορώ να παίξω! Δεν μου βγαίνει κανένα συναίσθημα μπροστά σε αυτούς, απλά παγώνω και λέω τα λόγια μου... Όταν είμαι μόνη μου και τα ηχογραφώ πάντα βγαίνουν αριστουργήματα , αλλά μπροστά σε μη επαγγελματίες δεν κάνω τίποτα! Πώς εξηγείται αυτό? Συνήθως ντρέπονται μπροστά στους επαγγελματίες, μόνο εγώ ντρέπομαι στους ερασιτέχνες, τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα