Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με το drone μου (το μοντελο στον τιτλο) και μου εμφανιστηκε σχετικα ξαφνικα! Τι εννοω...?

Καταρχας 3 χρονια τωρα το πεταγα μια χαρα, δεν ειχα κανενα θεμα! Στις τελευταιες 2-3 πτησεις το προβλημα ηταν το σβησιμο στην προσγειωση! Οσο και να κρατουσα τον μοχλο κατω δεν εσβηναν με τιποτα οι ελικες με αποτελεσμα να πηγαινα προσεκτικα και να το εσβηνα απο το κουμπι της μπαταριας! οκ το "ελυσα" αυτο εστω και προσωρινα

Την τελευταια φορα που το πεταξα ηταν περιπου πριν 3 μηνες! Πηγα πριν λιγες μερες λοιπον, πηγα να το ξαναπεταξω και δεν με αφηνει με τιποτα! Ενω ανοιγει η μπαταρια κανονικα, τα φωτακια, το ιδιο και στο χειριστήριο, συνδεονται και μεταξυ τους, εχω κανονικη εικονα στο κινητο, τα βελακια στο χειριστήριο (πανω κατω) παραμενουν κοκκινα και δεν παιρνουν με τιποτα μπρος οι ελικες! Στην οθονη δε του κινητου μου εμφανιζονται τα εξης δυο μηνυματα οπως θα δειτε και στις φωτο:

1. Poor precision for GPS signal

2. System intializing

να σημειώσω οτι εκανα και calibration και στο grimbal και στο ιδιο το drone αλλα δεν αλλαξε κατι!

Έχετε καποια λυση?

Screenshot_2021-10-13-15-17-59-230_com.fimi.overseas.soul.jpg

Screenshot_2021-10-13-15-18-08-348_com.fimi.overseas.soul.jpg

Δημοσ.

συνηθως το gps δημιουργει το προβλημα στα περισσοτερα drones

δεν κλειδωνει δορυφορους,  κανεναν η οχι οσους πρεπει

Δημοσ.

ναι κανονικα! Εκανα βολτες, πηγα και σε αλλες 2 εντελως περιοχες!

Σε ενα πιο σχετικο φορουμ με drones μου ειπαν οτι χρειαζεται να ενημερωσει την λιστα των δορυφόρων κατι που δεν το εχει κανει γιατι εχω να το πεταξω 2-3 μηνες!

Θα πρεπει να περιμενω να τελειώσουν οι βροχες για να το παω σε καμια αλανα και να το ενεργοποιησω για να κανει απο μονο του την ενημερωση! Θα ενημερωσω αν λυθει το προβλημα!

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 15/10/2021 στις 3:07 ΠΜ, jasonas21 είπε

ναι κανονικα! Εκανα βολτες, πηγα και σε αλλες 2 εντελως περιοχες!

Σε ενα πιο σχετικο φορουμ με drones μου ειπαν οτι χρειαζεται να ενημερωσει την λιστα των δορυφόρων κατι που δεν το εχει κανει γιατι εχω να το πεταξω 2-3 μηνες!

Θα πρεπει να περιμενω να τελειώσουν οι βροχες για να το παω σε καμια αλανα και να το ενεργοποιησω για να κανει απο μονο του την ενημερωση! Θα ενημερωσω αν λυθει το προβλημα!

Έχεις κάτι νεότερο σε αυτό; Πώς το έλυσες τελικά;

Δημοσ.
Στις 6/10/2022 στις 1:52 ΜΜ, Johnysthimios είπε

Έχεις κάτι νεότερο σε αυτό; Πώς το έλυσες τελικά;

ακριβως οτι λεει το βιντεο εδω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...