Προς το περιεχόμενο

Cosmote ή Nova ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο δικό μου συμβόλαιο στην πρώτη σελίδα αναγράφει κανονικά και ξεκάθαρα την αρχική τιμή του πακέτου και την τιμή που θα πληρώνω μετά τις εκπτώσεις

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα μου έγινε πρόταση για τέτοιο συμβόλαιο τηλεφωνικά στα 21.35 και συμφωνησα να προχωρήσουμε. όταν είδα την τιμή στο συμβόλαιο ήταν 26.5 σκέφτηκα οτι έκανα λάθος και οτι η τιμη που είπαν ήταν χωρίς ΦΠΑ ( οι υπόλοιποι πάροχοι έχουν παρόμοιες τιμες Κ επίσης 21.35+φπα κανει περιπου 26.5). Μετά από επικοινωνία, μου είπαν προφορικά οτι η έκπτωση θα γίνει ύστερα  "μέσω του συστηματος". Δεν φαντάζομαι να λένε τόσο ξεκάθαρα ψέματα, αλλά το 'άλλο υπογράφεις'' και 'άλλο σου υπόσχονται' ήταν ένας λόγος να μην προχωρήσει η αίτηση. Αναμένω προσφορές και από άλλους παρόχους και είδωμεν.. Αυτη η έξτρα σελίδα που αναφέρθηκε πάντως δεν υπήρχε ούτε σε μένα. Πολύ καλή τιμή πάντως! 

Επεξ/σία από e-bros

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 6/11/2021 στις 8:46 ΜΜ, exitpc είπε

Λιγο ασχετη η ερωτηση...υποστηριζει κανεις τους 4Κ προγραμμα?Η ολοι εχουν μαξ FHD?

Ουτε καν FHD δεν ξερω αν εχουν. Ενα hd εχουν

όταν είναι να αλλάξεις εταιρεία όλοι κάνουν καλες προσφορές, όταν είσαι ήδη σε κοροϊδεύουν.

Εγω είχα βονταφον με 17/μήνα για 24αρα. Πέρασε η διετια και το πήγαν αμέσως στα 21 ευρώ

Μου έκαναν προσφορά 27/μήνα vdsl 50 και λίγο χρόνο ομιλίας και έφυγα για νοβα. Θα είχα ανανεώσει αν είχαν κάνει μια νορμάλ προσφορά.

Το θεμα ειναι ποσο ασφαλες ειναι να κανουμε τηλεφωνικα συμβολαιο απο ατομα που δουλευουν σε τηλεφωνικα κεντρα διαφορων εταιριων; Θελω να πω, δεν μιλησες με την επισημη εξυπηρετηση της Vodafone, αλλα με τα κλασσικα spam/block/delete τηλεφωνα, ετσι;

7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Το θεμα ειναι ποσο ασφαλες ειναι να κανουμε τηλεφωνικα συμβολαιο απο ατομα που δουλευουν σε τηλεφωνικα κεντρα διαφορων εταιριων; Θελω να πω, δεν μιλησες με την επισημη εξυπηρετηση της Vodafone, αλλα με τα κλασσικα spam/block/delete τηλεφωνα, ετσι;

Δεν έκανα τηλεφωνικά συμβόλαιο. Ενημερώθηκα τηλεφωνικά, μου έστειλαν έντυπο με το συμβόλαιο, το υπέγραψα και το έστειλα. Αν δεν υπέγραψα δεν θα ίσχυε κάποια δέσμευση

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σε μένα σε vodafone όπου στο email που μου έστειλαν  συνημμένο το pdf του συμβολαίου μου αναγράφουν οτι θα έχει 10% έκπτωση με τιμή στα 26,9€ και 2 πάγια δώρο ενώ στο συμβόλαιο γράφει 29,9€ και πουθενα για εκπτωση κτλ. Τους ζήτησαν να αλλάξουν το συμβόλαιο και δεν το αλλάζουν και με διαβεβαιώνουν οτι είμαι εξασφαλισμένος καθώς το αναφέρει το email. Είναι ασφαλές οτι θα το τηρήσουν ή θα μου τα γυρίσουν αν υπογράψω?

Στις 29/11/2021 στις 2:36 ΜΜ, samtwo είπε

Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σε μένα σε vodafone όπου στο email που μου έστειλαν  συνημμένο το pdf του συμβολαίου μου αναγράφουν οτι θα έχει 10% έκπτωση με τιμή στα 26,9€ και 2 πάγια δώρο ενώ στο συμβόλαιο γράφει 29,9€ και πουθενα για εκπτωση κτλ. Τους ζήτησαν να αλλάξουν το συμβόλαιο και δεν το αλλάζουν και με διαβεβαιώνουν οτι είμαι εξασφαλισμένος καθώς το αναφέρει το email. Είναι ασφαλές οτι θα το τηρήσουν ή θα μου τα γυρίσουν αν υπογράψω?

και σε μενα εκανα προσφορα στα 21.30 αλλα το συμβολαιο λεει 26.51. Θα επικοινωνησω ξανα να επιβεβαιωσω. Μετα απο πποσες μερες μπορεις να κανεις υπαναχωρηση??

2 ώρες πριν, giokspy είπε

και σε μενα εκανα προσφορα στα 21.30 αλλα το συμβολαιο λεει 26.51. Θα επικοινωνησω ξανα να επιβεβαιωσω. Μετα απο πποσες μερες μπορεις να κανεις υπαναχωρηση??

δεν το κοίταξα για την υπαναχώρηση αλλά θα το κοιτάξω. Αλλά αφού η wind που είμαι μου έδινε τα ίδια στα 33 ευρώ μου την έδωσε και το ρίσκαρα και υπέγραψα με vodafone και τους το έστειλα. Το πότε θα επιβεβαιώσω πόσα είναι το μηνιαίο παγιο δεν ξέρω γιατί τον 1ο μήνα έρχεται πιο φουσκωμένος νομίζω προπλήρωνουμε και κάποιο πάγιο επιπλέον αν δεν κάνω λάθος.

Tελικα πηρα τηλ και επιβεβαιωσα την τιμη της προσφορας στα 21,30€ και δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Περιμενω τωρα να δω αν ο οτε κανει καμμια αξιολογη προσφορα αλλιως προχωραω. Την 100αρα παντως μου την εδιναν 24 και κατι και κλειδωνε στα 80MBps αρκετα καλη τιμη.

12 ώρες πριν, giokspy είπε

Tελικα πηρα τηλ και επιβεβαιωσα την τιμη της προσφορας στα 21,30€ και δωρεαν τελη ενεργοποιησης. Περιμενω τωρα να δω αν ο οτε κανει καμμια αξιολογη προσφορα αλλιως προχωραω. Την 100αρα παντως μου την εδιναν 24 και κατι και κλειδωνε στα 80MBps αρκετα καλη τιμη.

Στα 24 την 100 άρα  είναι super δεν ξέρω βέβαια αν έδιναν δωρεάν τηλ σε κινητά ή σταθερά. Εμένα έδιναν δωρεάν αστικά και 6 ώρες κινητά στα 26,9 και 2 πάγια δώρο. Πάντως όπως το έχουν κάνει τώρα δεν προλαβαίνει συνήθως ο παροχος σου να κάνει αντιπροσφορα η όταν στην κάνει μπορεί να έχεις ήδη συνδεθεί με τον νέο 

Nα πω την αλήθεια το μετάνιωσα που δεν πήγα σε 100αρα αν και δε μου χρειάζεται. Έτσι κι αλλιώς στα 80 που κλειδώνει εδώ δεν έχει τρελή διάφορα μόνο στο upload που είναι 10 και ίσως μου χρειαζόταν για να ανεβάζω κάποια μεγάλα αρχεία. Η cosmote πάντως μου έδινε 23.50€ την 24αρα και έδινε έξτρα 5 ώρες προς κινητά αντί 30λεπτα που είναι 5ο πακέτο 1gb στο cosmote one και 50% έκπτωση στο κινητό. Δηλαδή ουσιαστικά 12€ επιπλέον εκπτωση. Και κλειδώνει στα 26mbps και στα 2 χρόνια ποτέ δεν είχα αποσύνδεση η πτώση ταχύτητας. Και η Vodafone βέβαια που έχει ο αποκατω είναι πολύ καλή σχεδόν σταθερά στα 51 και κατεβαίνει μέχρι τα 45 χωρίς ιδιαίτερα θεματα

Τώρα με τη nova δεν είχα καθόλου καλή εμπειρια στο παρελθόν και σε απόδοση αλλά και σε εξυπηρέτηση και τεχνική υποτηρηξη. Αφού 3σπασα το συμβόλαιο στους 15 μήνες και μου ζητάνε ακόμα 70€ οπότε θα δίσταζα πολύ να ξαναπάω στη nova

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...