Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζω σε περιοχή της Χίου όπου στο σπίτι δεν πιάνω ΠΟΤΕ σήμα, καθώς το κινητό μπαίνει ΜΟΝΙΜΩΣ Τουρκία. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω εκτός του να αλλάξω σπίτι; :P

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε

Ζω σε περιοχή της Χίου όπου στο σπίτι δεν πιάνω ΠΟΤΕ σήμα, καθώς το κινητό μπαίνει ΜΟΝΙΜΩΣ Τουρκία. Έχει κανείς ιδέα τι μπορώ να κάνω εκτός του να αλλάξω σπίτι; :P

Η Cosmote έχει το Wifi calling για τέτοιες περιπτώσεις, δεν ξέρω για τις άλλες 2 εταιρείες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sovarospigouinos είπε

Βρες στο κινητό το menu επιλογών της κάρτας sim. Απενεργοποίησε την αυτόματη αναζήτηση παρόχου και διάλεξε το πάροχο σου χειροκίνητα.

• Like 7
Δημοσ.

Αν κρίνουμε από τις φθηνές τιμές σε διάφορες υπηρεσίες που παίζουν στη τουρκία, μήπως σε συμφέρει να πάρεις μια τούρκικη sim; :D 

Κατά τα άλλα να δεις από τις 3 εταιρείες ποια έχει πιο αξιοπρεπές σήμα ώστε να επιλέξεις αυτήν. Σε ότι αφορά το κινητό στις ρυθμίσεις υπάρχει νομίζω επιλογή να "κλειδώσεις" σε συγκεκριμένο δίκτυο και να μην αλλάζει δλδ σε τουρκσελ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Αν κρίνουμε από τις φθηνές τιμές σε διάφορες υπηρεσίες που παίζουν στη τουρκία, μήπως σε συμφέρει να πάρεις μια τούρκικη sim; :D 

Κατά τα άλλα να δεις από τις 3 εταιρείες ποια έχει πιο αξιοπρεπές σήμα ώστε να επιλέξεις αυτήν. Σε ότι αφορά το κινητό στις ρυθμίσεις υπάρχει νομίζω επιλογή να "κλειδώσεις" σε συγκεκριμένο δίκτυο και να μην αλλάζει δλδ σε τουρκσελ.

Δεν ειναι και τόσο φθηνή η Τουρκική. Αυτο το διαπίστωσα οταν έμεινα αρκετούς μηνες στην Τουρκιά. Υπάρχει διαφορετική πολίτικη και τιμολόγηση για τους αλλοδαπούς σε σχέση με τους Τούρκους πολίτες.

Δηλαδή αν εισαι Τούρκος πολίτης την προμηθεύεσαι σε άλλη τιμη και αν εισαι απο αλλη χωρα σε αλλη. Αυτο που συμφέρει ειναι αν εχει κάποιον Τουρκο φιλο να την παρει στο ονομα του. Εκει πραγματικά σε σχεση με τις Ελληνικές ειναι "τσάμπα" ειδικά στην τιμη που εχει φθάσει τωρα η Τουρκική λύρα. Εγω έτσι εκανα και πλήρωνα σε ευρώ ανανέωση 15GB τον μηνά προς 4-4,5 ευρώ, οταν στην δικιά μου δίνω για 500MB πολυ παραπάνω. Αναφέρομαι για καρτοκινητό. Ετσι και αλλιως ημουν σε σημειο που δεν εφθανε το Ελληνικό σημα.Εγω πηρα Vodafone και ολα καλα μεχρι που γυρισα Ελλάδα και μου έληξε, αν και πιστεύω και η Turkcell την ιδια πολίτικη θα εχει.

Για να μην εχει αυτο το προβλημα ας απενεργοποιήσει την αυτόματη επιλογή φορεα δικτυου και έπειτα ας επιλεξει τον Ελληνικό παροχο που εχει.

8 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε

Τελικά ρώτησα την εταιρεία και μου έκαναν από εκεί φραγή περιαγωγής! Και λειτουργεί φουλ!

Πολυ καλο αυτο δεν το γνωριζα!. Ολα καλα λοιπον

Επεξ/σία από Petros Electron
  • Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Sovarospigouinos είπε

Τελικά ρώτησα την εταιρεία και μου έκαναν από εκεί φραγή περιαγωγής! Και λειτουργεί φουλ!

Αν ποτέ χρειαστεί να πας στο εξωτερικό θυμήσου να επικοινωνήσεις με την εταιρεία για να σου άρουν τη φραγή αλλιώς δε θα μπορείς να κάνεις κλήσεις όταν βρεθείς εκτός Ελλάδας.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sovarospigouinos είπε

Σε φυλάκιο στην Χίο πιο καθαρά έπιανα στο ράδιο σταθμούς των γειτόνων παρά της Ελλάδας :P 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Σε φυλάκιο στην Χίο πιο καθαρά έπιανα στο ράδιο σταθμούς των γειτόνων παρά της Ελλάδας :P 

Και στην Σαντορίνη το ίδιο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/10/2021 στις 4:38 ΜΜ, DownUNDERground είπε

Όλες το έχουν.

Δεν το έχουν όλες. Η Wind δεν προσφέρει ακόμα WiFi Calling.

Επεξ/σία από pluss
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pluss είπε

Δεν το έχουν όλες. Η Wind δεν προσφέρει ακόμα WiFi Calling.

Ok. Cosmote, Vodafone το έχουν, οπότε υπέθεσα ότι θα το έχει και η Wind.

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω το Alcatel 1B 2022 android smartphone και από καμιά φορά δεν έχει καθόλου σήμα (κυρίως σε δύσκολα μέρη) και επανέρχεται το σήμα μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση. Αυτό οφείλεται στην συσκευή, ή είναι θέμα δικτύου?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Candela είπε

Καλησπέρα. Έχω το Alcatel 1B 2022 android smartphone και από καμιά φορά δεν έχει καθόλου σήμα (κυρίως σε δύσκολα μέρη) και επανέρχεται το σήμα μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση. Αυτό οφείλεται στην συσκευή, ή είναι θέμα δικτύου?

Αν δεν πιάνει σήμα καθόλου(η ασθενες) τοτε θα φταίει το δίκτυο λογικά. 

Αν ξερεις οτι εχει η περιοχή σήμα και κάνεις ρεσταρτ και στρώνει μπορει να φταίει η συσκευή. 

Αν έχεις πολύ ασθενές σήμα (η καθολου) πολυ πιθανό ειναι με το ρεσταρτ να στρώσει αλλα για λιγο. 

Δοκίμασε με άλλη συσκευή άλλο πάροχο για να δεις τι φταίει. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...