karib Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Παιδια κοίταζα τα υπέροχα transition effects του vegas 4. Εχει και το Premiere πολλά. Και αναρωτήθηκα αν υπήρχε κάποιος τρόπος να εφαρμοστούν αυτα τα εφε και σε flash swf. Δεν ξερω ουτε αν, ουτε πως θα μπορουσε να γινει αυτο. Εχω και το swish max, αλλα δεν μπορουν να συγκριθουν τα ενσωματωμένα flash effects με αυτα των προγραμματων video editing. Πολλά και αξιολογα effects εχει το swish max, αλλά... καμια σύγκριση με Premiere & Vegas. Ισως αν γινονταν η δουλεια σε video και μετα μετατροπη σε flash? Η αν υπαρχουν πολύ επαγγελματικά υψηλού επιπέδου flash templates? Οσο κι αν εξαψα ομως στην πηγη των flash, στο flashkit.com, όσο κι αν ειδα τρομερα flashακια, δεν έφταναν τα επαγγελματικα video effects. Πως μπορω να εχω κι εγω τετοια επαγγελματικου επιπεδου εφε στα flash μου, με ευκολο και αυτοματοποιημένο τρόπο? (χωρις να βγαλω τα ματια μου στο macromedia flash...)
martyras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Yparxei to Discreet Plasma gia to Flash alla ekei pame se hard pragmata. Genika den yparxei kapoio programma gia flash pou na kaneis extreme effects me 2-3 clicks!
karib Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Discreet Plasma Καλα μιλαμε τωρα για 3d animation Κλπ, βαρια πραγματα... extreme effects me 2-3 clicks Αυτο θα ηθελα αλλα αραγε υπαρχει λύση?
Aias Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δοκιμασε το Swish.Κανει ωραια flashακια( περισσοτερο για Μενου) και ειναι πανευκολο. :wink:
karib Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δοκιμασε το Swish To εχω και ειναι οντως εξαιρετο. Αλλα θα ηθελα Tv-like εφε σε flash, και το swish σιγουρα δεν τα παραγει εύκολα.
Aias Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δεν εχω κατι αλλο υποψη μου.Ισως να δοκιμαζες λιγο να μαθεις το macromedia.
karib Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δεν εχω κατι αλλο υποψη μου.Ισως να δοκιμαζες λιγο να μαθεις το macromedia. Για να κανω τα ετοιμα εφε του swish με φλας, θελω αιωνες εκμαθησης και εργασίας... Ποσο μαλλον να θελω και κατι καλυτερο απο τα εφε του swish...
FaLLeN_StaR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2006 Αν και παλιό ποστ,μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το Swish?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.