Ukforthemoment Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Εγω πάντως θα έβαζα ένα ποσό που το αγοράζω και θα το έκανα κατάθεση στην τράπεζα του πωλητή.
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Η τράπεζα πως ακριβώς θα αξιοποιήσει το μισό αμάξι? Θα το κατάσχει, θα το βγάλει σε πλειστηριασμό, και μετά θα περιμένει να βρεθεί αγοραστής για το 50% ενός ίμπιζα 15τίας? Ποιος θα το πάρει αυτό και πως θα το δουλεύουν μισό μισό το αμάξι δύο ξένοι? Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, οπότε εκτός και αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αξιοποιηθεί το αμάξι (χλωμό) η τράπεζα δεν πρόκειται να το διεκδικήσει
agnostos13 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 6:36 ΜΜ, Joshua21 είπε Μπερδεύτηκες, το αυτοκίνητο δεν είναι του οφειλέτη, ο οφειλέτης έχει μόνο ένα ποσοστό. Η τράπεζα μόνο αυτό το ποσοστό μπορεί να κατασχέσει, μόνο αυτό μπορεί να βγάλει σε πλειστηριασμό, το υπόλοιπο δεν μπορεί να το αγγίξει. Επίσης πλήρη κυριότητα είναι το είδος δικαιώματος, όχι ποσοστό, μια χαρά μπορεί να έχει κάποιος το 50% κατά πλήρη κυριότητα. Σύμφωνοι...με δεδομένο λοιπόν οτι ο οφειλέτης έχει το 50%, μπορεί πρακτικά η τράπεζα να βγάλει στο σφυρί το 50% της κυριότητας του οχήματος; Και έστω οτι μπορεί να το κάνει (αν βρεθεί το όχημα), υπάρχει πιθανότητα να ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει ΙΧ με συγκυριότητα;
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Σύμφωνοι...με δεδομένο λοιπόν οτι ο οφειλέτης έχει το 50%, μπορεί πρακτικά η τράπεζα να βγάλει στο σφυρί το 50% της κυριότητας του οχήματος; Ναι, μπορεί, αυτό δεν είπα παραπάνω? 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Και έστω οτι μπορεί να το κάνει (αν βρεθεί το όχημα), υπάρχει πιθανότητα να ενδιαφέρεται κάποιος να αγοράσει ΙΧ με συγκυριότητα; Δεν γνωρίζω, μόνο για τον εαυτό μου μπορώ να απαντήσω, εγώ δεν θα ενδιαφερόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα