Τέρης Α. Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Το έχει κάνει και γνωστός μου με ένα παλιό smartphone, το οποίο συνδέει με καλώδιο στον υπολογιστή, για να ελέγχει τι γίνεται όταν του freezάρει το σύστημα. 1
GRIFFIN23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, RTW4ever είπε Τι είναι αυτή η μικρή οθόνη μπροστά και πως το έκανες να σου δείχνει τις μετρήσεις; tablet ειναι, του έχω περάσει το "remote system monitor" για android. 'Οποτε κάνω καμιά αλλαγή το συνδέω με το pc για να βλέπω θερμοκρασίες κτλ. Είναι αρκετά εκνευριστικό μέχρι να το σετάρεις αλλά είναι free και δείχνει σωστά τα νούμερα. Και ένα παλιό κινητό μπορείς να βάλεις αμα θες. https://www.trigonesoft.com/ 3
triplex1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GRIFFIN23 είπε tablet ειναι, του έχω περάσει το "remote system monitor" για android. 'Οποτε κάνω καμιά αλλαγή το συνδέω με το pc για να βλέπω θερμοκρασίες κτλ. Είναι αρκετά εκνευριστικό μέχρι να το σετάρεις αλλά είναι free και δείχνει σωστά τα νούμερα. Και ένα παλιό κινητό μπορείς να βάλεις αμα θες. https://www.trigonesoft.com/ To Pitikapp ειναι πολυ καλυτερο Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από triplex1 2
johnmt2 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 @GRIFFIN23 καλησπέρα, ευτυχώς όλα καλά με την περίπτωση σου! Να ρωτήσω κάτι ψηλοασχετο, όταν τρέχεις cinebench τι θερμοκρασίες πιάνεις; εγω εχθές έκανα repaste στον 5800 και τωρα βαράει 81 βαθμούς από 73-75 που ήταν... Επίσης είδες ουσιαστική διαφορά από αέρα σε νερο; έχω την εντύπωση ότι μια καλή ψυχτρα όπως η dark rock 4 pro κρατάει καλύτερα temps
GRIFFIN23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, johnmt2 είπε @GRIFFIN23 καλησπέρα, ευτυχώς όλα καλά με την περίπτωση σου! Να ρωτήσω κάτι ψηλοασχετο, όταν τρέχεις cinebench τι θερμοκρασίες πιάνεις; εγω εχθές έκανα repaste στον 5800 και τωρα βαράει 81 βαθμούς από 73-75 που ήταν... Επίσης είδες ουσιαστική διαφορά από αέρα σε νερο; έχω την εντύπωση ότι μια καλή ψυχτρα όπως η dark rock 4 pro κρατάει καλύτερα temps Είχα dark rock 4 που έφτανε άνετα 85 βαθμούς στο cinebench και πήρα απο ένα φίλο Nzxt kraken x73. με την αλλαγή σε υδρόψυξη στο cinebench έφτασε 80-82 βαθμούς η cpu και φαντάσου δεν έβαλα τους Nzxt ανεμιστήρες αλλά 3 corsair LL120 που έιχα ήδη επάνω στο κουτί λόγο rgb. Οι Nzxt έχουν διπλάσια πίεση αέρα αλλά δεν ασχολούμε με overclocking οπότε δεν με ένοιαξε. Σε game πριν με 2 ανεμιστήρες push/pull στην dark rock 4 στο cod multiplayer έφτανε η cpu 78 βαθμούς τώρα είμαι max 65 βαθμούς. θερμοαπαγωγική χρησιμοποιώ ARCTIC MX-4 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από GRIFFIN23
triplex1 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Παιδια το cpu που εχετε ειναι αρκετα ζεστο αλλα αν θελετε τη γνωμη μου δεν μπορει να τον κρατησει κρυο η Dark rock pro 4 , ειναι για ψυκτρα επιπεδου Noctua ή της Dark με καλυτερους ανεμιστηρες και μεγαλο ρολο το τι κουτι εχετε απο αποψη airflow
Tzini_Gr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 On 15/10/2021 at 21:10, GRIFFIN23 said: το σύστημα έτρεξε περίπου ένα 4ωρο multiplayer χωρίς θέματα και απο θερμοκρασίες ήμουν καλά. λήξη συναγερμού και thanks και πάλι για όλες τις απαντήσεις. πως λεγεται το παιχνιδακι;
GRIFFIN23 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tzini_Gr είπε πως λεγεται το παιχνιδακι; Το multiplayer του call of duty είναι 1
XristosQts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Στις 15/10/2021 στις 9:10 ΜΜ, GRIFFIN23 είπε το σύστημα έτρεξε περίπου ένα 4ωρο multiplayer χωρίς θέματα και απο θερμοκρασίες ήμουν καλά. λήξη συναγερμού και thanks και πάλι για όλες τις απαντήσεις. Ποιο πρόγραμμα ειναι αυτό με τα FPS/temp
triplex1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, XristosQts είπε Ποιο πρόγραμμα ειναι αυτό με τα FPS/temp Αυτο βαλε το αλλο ειναι τυραννία Pitikapp ΥΓ Τετοια βαζετε και μετα παραπονιεστε για θερμοκρασιες. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από triplex1 1
XristosQts Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, triplex1 είπε Αυτο βαλε το αλλο ειναι τυραννία Pitikapp ΥΓ Τετοια βαζετε και μετα παραπονιεστε για θερμοκρασιες. Κατεβάζεις κατι για την εγκατάσταση;
triplex1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, XristosQts είπε Κατεβάζεις κατι για την εγκατάσταση; Το app για το κινητο και το αντιστοιχο για το pc που λειτουργει σαν σερβερ https://www.pitikapp.com/
ilos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, triplex1 είπε Το app για το κινητο και το αντιστοιχο για το pc που λειτουργει σαν σερβερ https://www.pitikapp.com/ Κλαίω με την sig σου.😁 1
triplex1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 32 λεπτά πριν, ilos είπε Κλαίω με την sig σου.😁 Ειχα καλυτερη , με μια μονο παραθεση γεμιζε η σελιδα και πηγαιναμε στην επομενη , αλλα δυστυχώς μας πολεμανε
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ειχα καλυτερη Γιατί δεν βάζεις τη παλιά σε spoiler;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα