Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα τοποθεσίας IP με σύνδεση στην Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, πρόσφατα άλλαξα πάροχο από wind σε vodafone και έχω το εξής πρόβλημα, η τοποθεσία της IP address μου είναι στην Ισπανία το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να με εμφανίζει σε συγκεκριμένες εφαρμογές ότι βρίσκομαι στην Ισπανία (σαν να έχω VPN δηλαδή αλλά χωρίς να το θέλω). Μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών τους και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα και ότι πρώτη φορά τους αναφέρει κάποιος αυτό το πρόβλημα. Μήπως γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω για να το επιλύσω; Άλλοι χρήστες που είστε στην Vodafone έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο; Προσωπικά έψαξα για παρόμοια threads στο forum και δεν βρήκα τίποτα :( Θα ανεβάσω ενα screenshot από το https://mylocation.org/

ss+(2021-10-12+at+08.33.44).png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έκανα restart το router και τώρα πήρε μία IP που βρίσκεται στην Ελλάδα, ευχαριστώ! Υπάρχει πιθανότητα να ξαναπάει σε ξένη πάλι όμως; Απ'όσο γνωρίζω η IP που σου δίνει ο πάροχος αλλάζει κάθε λίγες βδομάδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, genju είπε

Έκανα restart το router και τώρα πήρε μία IP που βρίσκεται στην Ελλάδα, ευχαριστώ! Υπάρχει πιθανότητα να ξαναπάει σε ξένη πάλι όμως; Απ'όσο γνωρίζω η IP που σου δίνει ο πάροχος αλλάζει κάθε λίγες βδομάδες.

Αλλάζει καθε φορα που κανεις restart το router, η αν χασει τον συγχρονισμο του και επανασυνδέεται και οχι καθε λιγες εβδομαδες.

Επισης απο την σελιδα του ρουτερ σου μπορεις να δεις ποια ειναι τα DNS που παίρνει.

Καμια φορα και για διαφορους λογους βαζουμε "καρφωτο" το DNS του παροχου μας. Εφοσον εισαι οκ τωρα δεν χρειάζεται.

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...