xenos.p Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 20 ώρες πριν, andreas1gr είπε 16:9 - 16:10 και χαζομάρες… αν θέλεις να κάνεις δουλειά η οθόνη 3:2 είναι μονόδρομος! Ανάλογα τη δουλειά.. Αν εννοείς κείμενο οκ, αν κάνεις επεξεργασία φωτογραφιών ή βίντεο το 16:10 βολεύει περισσότερο (βέβαια ιδανικά σε μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη).. 17 ώρες πριν, MetroStar είπε Ντροπή σε αυτά τα λεφτά εν έτη 2021 να μην είναι στάνταρ τα 32GB RAM. Μετά από 7 χρόνια με Mac έστησα φέτος desktop με Linux (+ Windows άμα λάχει) και ησύχασα. Σε όλα βέβαια τα ultrabooks τα 8gb είναι το στανταρ.. και με αυτά το m1 MacBook Pro δουλεύει άψογα lightroom και photoshop μαζί ή Davinci Resolve.. χρησιμοποιεί βέβαια αρκετή swap memory, αλλά δεν καταλαβαίνεις κάτι σαν χρήστης.. 1
dilatedjunkie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, civilarac είπε Ποτέ υπολογίζουμε να τα δουμε στην αγορά? και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.. επειδή έχω πρόγραμμα ΕΣΠΑ που πρέπει να κάνω την αγορά μέχρι 31/12/2021.. μήπως το σώσω με καμια προπαραγγελία.. γνωρίζει κανείς το διάστημα που ξεκινούν συνήθως οι προπαραγγελίες μετά από το event;
stevemusicdj Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, dilatedjunkie είπε και εμένα με ενδιαφέρει αυτό.. επειδή έχω πρόγραμμα ΕΣΠΑ που πρέπει να κάνω την αγορά μέχρι 31/12/2021.. μήπως το σώσω με καμια προπαραγγελία.. γνωρίζει κανείς το διάστημα που ξεκινούν συνήθως οι προπαραγγελίες μετά από το event; τι προγραμμα ΕΣΠΑ εχεις για τι ειδους επιχειρηση ??
dilatedjunkie Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, stevemusicdj είπε τι προγραμμα ΕΣΠΑ εχεις για τι ειδους επιχειρηση ?? ψηφιακή αναβάθμιση για δικηγόρους
brx Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, civilarac είπε Ποτέ υπολογίζουμε να τα δουμε στην αγορά? Υπολογίζω τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη (αν οι πρώτες αποστολές γίνουν στην Αμερική, Παρασκευή 22/10/21) 1 ώρα πριν, dilatedjunkie είπε ψηφιακή αναβάθμιση για δικηγόρους Δεν έχει λήξει αυτό; 1
alexxkidd31 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, civilarac είπε Ποτέ υπολογίζουμε να τα δουμε στην αγορά? Λογικά μια εβδομάδα αργότερα 1
dilatedjunkie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, brx είπε Υπολογίζω τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη (αν οι πρώτες αποστολές γίνουν στην Αμερική, Παρασκευή 22/10/21) Δεν έχει λήξει αυτό; έχει λήξει εδώ και καιρό.. απλά τέλη Σεπτέμβρη άρχισε η έγκριση των αιτήσεων και ακόμα δεν έχουν οι εγκριθεί πολλές.
george kesoglu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 13/10/2021 στις 11:47 ΠΜ, EnergosPolitis είπε Να δούμε και καμιά τιμούλα όμως ε; Ξυνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα