Steevius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Πώς να κάνω hard reset σε iPad που είχα παροπλισμένο χρόνια και δεν έχω πρόσβαση στο e-mail και στο τηλέφωνο που είχα δηλώσει στο iCloud.. δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα
Steevius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δλδ??
koutsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Steevius είπε Πώς να κάνω hard reset σε iPad που είχα παροπλισμένο χρόνια και δεν έχω πρόσβαση στο e-mail και στο τηλέφωνο που είχα δηλώσει στο iCloud.. δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω με τίποτα Δεν μπορείς να το ξεκλειδωσεις αν δεν έχεις πρόσβαση στο account κτλ. Είναι σαν να μην είναι δικό σου 😉
Steevius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δλδ πρέπει όπωσδηποτε να θυμηθώ κωδικό του email.... Πωωωωω!!!!
koutsis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Steevius είπε Δλδ πρέπει όπωσδηποτε να θυμηθώ κωδικό του email.... Πωωωωω!!!! Βασικά νομίζω αν έχεις απόδειξη αγοράς πας και στο ξεκλειδώνει η Apple
Steevius Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δεν παίζει να την βρω ούτε τον αιώνα τον άπαντα... Αφηνω ανοιχτό το θέμα μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Steevius είπε Δεν παίζει να την βρω ούτε τον αιώνα τον άπαντα... Αφηνω ανοιχτό το θέμα μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα!!! Επικοινωνείς με το κατάστημα που το αγόρασες με την ελπίδα να σου σου στείλουν αντίγραφο της απόδειξης αγοράς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα