Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fragma είπε

Καταρχήν, γιατί ηρθε στο όνομά μου

Mήπως υπέγραψες καμια τέτοια υπεύθυνη δήλωση;

1.jpg.c940f61d0a2e7b73f9536c1a682b8991.jpg

Αν ναι, τότε πλέον το χρέος είναι δικό σου και θα ακολουθεί για πάντα το ΑΦΜ σου αν δεν εξοφληθεί.

Αν έχεις κάνει τέτοια πατάτα, θα πας να κάνεις διακανονισμό. Και θα βάλεις ένα δικηγόρο να σε βοηθήσει ώστε να πατσίσει το χρέος με το ενοίκιο του σπιτιού.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mήπως υπέγραψες καμια τέτοια υπεύθυνη δήλωση;

1.jpg.c940f61d0a2e7b73f9536c1a682b8991.jpg

Αν ναι, τότε πλέον το χρέος είναι δικό σου και θα ακολουθεί για πάντα το ΑΦΜ σου αν δεν εξοφληθεί.

Αν έχεις κάνει τέτοια πατάτα, θα πας να κάνεις διακανονισμό. Και θα βάλεις ένα δικηγόρο να σε βοηθήσει ώστε να πατσίσει το χρέος με το ενοίκιο του σπιτιού.

Αυτό που παραθέτεις εννοεί την μεταφορά χρέους σε εσένα για παροχές που είχες εσύ στο όνομα σου και όχι κάποιου τρίτου πχ ενοικιαστή. 

Δημοσ.

Είπε "καμιά τέτοια δήλωση", όχι τη συγκεκριμένη.

Εννοούσα μήπως υπέγραψες παρόμοια υπεύθυνη δήλωση που αποδέχτηκες τη μεταφορά στο ΑΦΜ σου, οποιουδήποτε ανεξόφλητου ποσού της παροχής.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να μιλήσεις με τον ΔΕΔΔΗΕ, αυτοί είναι υπεύθυνοι. Δεν έχεις κάποιο λόγο να παίρνεις την EFA τηλέφωνο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Μια και απαντήθηκε του TS, το κάνω hijack. Υπάρχει ένα ακίνητο κοντά στο σπίτι μου, το οποίο το έχει ένας τύπος που ψάχνει να το ξεφορτωθεί. Παλιότερος ενοικιαστής του είχε αφήσει φέσι στη ΔΕΗ, οπότε το σπίτι δεν είχε ρεύμα. Μιλάμε για μεγάλο ποσό απ' ότι θυμάμαι. 

Οι ερωτήσεις μου είναι: Αν το αγοράσω, με επηρεάζει σε κάτι το χρέος το δικό του; Και 2ον, επειδή πάνε χρόνια από τότε, υπάρχει πιθανότητα να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής του; Πάνε σίγουρα 5 χρόνια. Γενικά με ενδιαφέρει να μάθω αν θα χω εγώ πρόβλημα με το ρεύμα είτε στη ΔΕΗ, είτε πάω αλλού

Ευχαριστώ!!

Όχι γιατί το χρέος στο ρεύμα ακολουθεί το ΑΦΜ που έχει υπογράψει την σύμβαση, και όχι απαραίτητα τον ιδιοκτήτη.

Όσο για το 2ο που ρωτάς τους μετρητές δεν τους ξηλώνουν χωρίς λόγο, παρόλα αυτά είναι πανεύκολο να το διαπιστώσεις μόνος σου ρίχνοντας μια απλή ματιά στη χελώνα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...