Προς το περιεχόμενο

Back 4 Blood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Όντως στο στιμ το αγαπάνε.

Ίσως να το πήρα με κακό μάτι

Κοίτα, απλά μπορεί να μην σου αρέσει, δεν είναι περίεργο, ούτε κακό. Το να το χαρακτηρίζεις όμως κακό σαν game είναι λάθος, γιατί απλά δεν είναι από ότι φαίνεται. Όπως και φυσικά το αντίθετο με μερικούς να χαρακτηρίζουν παιχνιδάρες games που παγκόσμιος χαρακτηρίζονται ως τίποτα ιδιαίτερο. ;)

Στην τελική είτε δεν σου αρέσει, είτε είναι κακό αντικειμενικά, πάλι με παρέα παίζεται μια χαρά, εφόσον φυσικά δεν είναι γεμάτο bugs και το matchmaking κουραστικό. Όλα τα αλλα παλεύονται με παρέα όπως ξέρεις. Πόσες φορες πήρες game που δεν ψηνόσουν για χάρη φίλων? ;)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κοίτα, απλά μπορεί να μην σου αρέσει, δεν είναι περίεργο, ούτε κακό. Το να το χαρακτηρίζεις όμως κακό σαν game είναι λάθος, γιατί απλά δεν είναι από ότι φαίνεται. Όπως και φυσικά το αντίθετο με μερικούς να χαρακτηρίζουν παιχνιδάρες games που παγκόσμιος χαρακτηρίζονται ως τίποτα ιδιαίτερο. ;)

Στην τελική είτε δεν σου αρέσει, είτε είναι κακό αντικειμενικά, πάλι με παρέα παίζεται μια χαρά, εφόσον φυσικά δεν είναι γεμάτο bugs και το matchmaking κουραστικό. Όλα τα αλλα παλεύονται με παρέα όπως ξέρεις. Πόσες φορες πήρες game που δεν ψηνόσουν για χάρη φίλων? ;)

Ναι ρε. Πάμε παρακάτω σιγά, σε άλλους μπορεί να αρέσει.

Συνήθως τους βάζω και παίρνουν παιχνίδια αλλά ναι όπως λες 😌😅.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Στα του παιχνιδιού, τι φόλα είναι αυτή ρε σεις? Δε περίμενα δηλαδή κάτι καλύτερο, από τα διάφορα βιδεος που είχαν κυκλοφορήσει και την beta την είχα κόψει την φάση.

Όχι 60€ που ζητάνε, ούτε 15€... Δείχνει τόσο φτηνιαρικο.. Πραγματικά έβλεπες το l4d2 να κρατάει την ίδια συνταγή από το 1 και να γίνεται παιχνιδαρα! Και πας και βλέπεις αυτό εδώ και λες, καλά οι τύποι έφτιαξαν αυτά τα 2 έπη, αυτό εδώ τι φάση?

Η χελωνοκοτρώνα ήταν υπεύθυνη μόνο για το l4d1, το l4d2 είναι της valve. Από εκεί και πέρα, πέρι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για coop με φίλους δεν είναι κακό αλλά αφού το βγάλετε 2-3 φορές στο veteran (+) 8α το βαρεθείτε μετά. Το "competitive mode" είναι της πλάκας ιστορία. Half-assed survival versus με ακόμα πιο μικρά maps από του l4d2 χωρίς κάποιον να παίζει Tank ή κάτι ανάλογο και με ασταμάτητες ορδές για να ξεμένεις και από ammo μετά από λίγο. 0 thought κυριολεκτικά. Θυμάμαι πόσο boring ήταν το survival versus στο l4d2, έ αυτό είναι 100 φορές χειρότερο.

Η άλλη προσπάθεια τους ήταν το evolve το οποίο ήταν και αυτό πολλά υποσχόμενο και το είχα κάνει preorder σαν τραγί, αλλά κατέρρευσε (και μάλιστα σε 2 stages και ως f2p) για αρκετούς λόγους που τους έχουμε αναλύσει στο παρελθόν αν ψάξεις τα threads.

Τα 60 ευρώ δεν είναι από μόνο του το πρόβλημα. Είμαι διατεθειμένος να δώσω και τα διπλάσια για l4d3 με σωστό versus campaign ακόμα και αν suckάρω όσο δε πάει.

Αν θες να παίξεις κάτι solo και fun βάλε last man on earth mutation στο advanced/expert στο l4d2.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aμα μπει versus σφύρα, έχω μονο καμια δέκα χρονια να παίξω. :D Αλλιώς τα λέμε στο L4D3 "παπουδια" φάση να θυμηθούμε τα νιάτα μας. :P:D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ilos είπε

Η χελωνοκοτρώνα ήταν υπεύθυνη μόνο για το l4d1, το l4d2 είναι της valve. Από εκεί και πέρα, πέρι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Για coop με φίλους δεν είναι κακό αλλά αφού το βγάλετε 2-3 φορές στο veteran (+) 8α το βαρεθείτε μετά. Το "competitive mode" είναι της πλάκας ιστορία. Half-assed survival versus με ακόμα πιο μικρά maps από του l4d2 χωρίς κάποιον να παίζει Tank ή κάτι ανάλογο και με ασταμάτητες ορδές για να ξεμένεις και από ammo μετά από λίγο. 0 thought κυριολεκτικά. Θυμάμαι πόσο boring ήταν το survival versus στο l4d2, έ αυτό είναι 100 φορές χειρότερο.

Η άλλη προσπάθεια τους ήταν το evolve το οποίο ήταν και αυτό πολλά υποσχόμενο και το είχα κάνει preorder σαν τραγί, αλλά κατέρρευσε (και μάλιστα σε 2 stages και ως f2p) για αρκετούς λόγους που τους έχουμε αναλύσει στο παρελθόν αν ψάξεις τα threads.

Τα 60 ευρώ δεν είναι από μόνο του το πρόβλημα. Είμαι διατεθειμένος να δώσω και τα διπλάσια για l4d3 με σωστό versus campaign ακόμα και αν suckάρω όσο δε πάει.

Αν θες να παίξεις κάτι solo και fun βάλε last man on earth mutation στο advanced/expert στο l4d2.

ε το θέμα ειναι ότι ψάχνουμε με την παρέα κάτι fun2play και αυτό δεν είναι ένα από τα φαν!
Όπως είπες, μικρές οι πίστες/διαδρομές, το διαπιστώσαμε και εμείς. Competitive σε αυτό το παιχνίδι απλώς είναι γελοίο.
Αλλά versus ρε μπρο! Ώρες έχω λιώσει εκεί. 
Βασικά έχει τόσα mods, το back4blood δεν έχει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To παίζω με παρέα. Το βάλαμε κατευθείαν στο Veteran και το προχωράμε έτσι. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για πρώτο playthrough αλλά με πολύ try-hard και σωστό coordination βγαίνει. Έχει κάποια glitches στα animations αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Προσωπικά σε παρόμοιο στυλ είχα απολαύσει περισσότερο το World War Z το οποίο το υποτιμούσα, αλλά του έδωσα μια ευκαιρία όταν μπήκε στα δωρέαν του Epic και με διέψευσε παντελώς.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, naruto14 είπε

To παίζω με παρέα. Το βάλαμε κατευθείαν στο Veteran και το προχωράμε έτσι. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο για πρώτο playthrough αλλά με πολύ try-hard και σωστό coordination βγαίνει. Έχει κάποια glitches στα animations αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα. Προσωπικά σε παρόμοιο στυλ είχα απολαύσει περισσότερο το World War Z το οποίο το υποτιμούσα, αλλά του έδωσα μια ευκαιρία όταν μπήκε στα δωρέαν του Epic και με διέψευσε παντελώς.

World war z 🤮🤮🤮🤮, σοβαρά τώρα? Άμα είναι να συγκρίνεται με αυτό το παιχνίδι, άστο καλύτερα ρε συ.

@Psycho_Warhead Δημήτρη εμένα δε μου άρεσε. Τον χαβαλε που έκανες στο l4d δε θα τον βρεις εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Λέει τίποτα το παιχνίδι ; Το έβαλα με game pass να δω..

Αποκλειστικα σε co-op με καποιο φιλο ειναι κλασσικη περιπτωση mindless fun κατα τη γνωμη μου.

Κατα τα λοιπα λιγα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostiger είπε

Αποκλειστικα σε co-op με καποιο φιλο ειναι κλασσικη περιπτωση mindless fun κατα τη γνωμη μου.

Κατα τα λοιπα λιγα πραγματα.

Ε αυτό θέλω βασικά, να παίξω με 2-3 φίλους και να περάσει ευχάριστα η ώρα..

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Έλα να παίξουμε, να πάρουμε κάναν 2 ακόμα από δω τότες. Για μόνος ούτε για αστείο, το ΑΙ είναι θεοχαζο θα σου σπάσει τα νεύρα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το φανταστηκα. Ετσι ναι, μια χαρα θα ειναι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά το κατέβασα από gamepass. Σόλο οφλαιν μπορώ αξίζει  μόνο και μόνο για το single player χωρίς κάποιο θέμα?(ένα απλό play through στο νορμάλ έχω σκοπό να κάνω) . Δεν παίζω ιδιαίτερα ονλαιν. Ούτε με νοιάζει να μαζέψω ποιντς για κοσμετικς η αναβαθμίσεις για δύσκολα επίπεδα. 

Υγ ναι έπαιξα world war z και ναι μου άρεσε για ένα χαλαρό mindless fun 10ωρο

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Όχι 60€ που ζητάνε, ούτε 15€... Δείχνει τόσο φτηνιαρικο.. Πραγματικά έβλεπες το l4d2 να κρατάει την ίδια συνταγή από το 1 και να γίνεται παιχνιδαρα! Και πας και βλέπεις αυτό εδώ και λες, καλά οι τύποι έφτιαξαν αυτά τα 2 έπη, αυτό εδώ τι φάση?

το ιδιο στουντιο σε ονομα μονο, ο lead designer των L4D εχει φυγει απο εκει εδω και χρονια. το παιχνιδι ειναι αναιμικο και χωρις προσωπικοτητα, ο φτωχος συγγενης του L4D. κριμα.

in other news, το στουντιο εξαγοραστηκε απο την Tencent. το κοβω να το βγαζουν στα κινητα. επισης η τιμη του επεσε στα 30ε. παλι ακριβη γιαυτα που προσφερει, imho.

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...