Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Σύντομα περιμένουμε νέο μέλος στην οικογένεια και σκέφτομαι να επενδύσω ένα μικρό ποσό για φωτογραφική. Απευθύνομαι λοιπόν στους insomnia experts. Budget έως 300€

φανταζομαι με το παραπάνω budget θα έχω καλύτερα αποτελέσματα από ένα iphone 12 έτσι?

Είμαι διατεθημένος και για αγορές από εξωτερικό
Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από podarilos
Δημοσ.

Kαλησπέρα,

Θέλεις να μας πεις περίπου τι φωτογραφίες σε ενδιαφέρει να βγάλεις;

Επίσης, θα αγόραζες μεταχειρισμένη μηχανή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κυρίως θα χρησιμοποιηθεί για φωτογράφιση προσώπων, οικογενειακών στιγμών με το μωρό κτλ.
Δεν με ενδιαφέρει μεγάλο οπτικό ζουμ. Σε μεταχειρισμένη θα πήγαινα αν αξίζει αρκετά. 

Επισης να αναφέρω ότι χρειάζομαι ευκολία στην χρήση (πχ να μην χρειάζεται να αλλάζω φακούς να κάνω χειροκίνητη εστίαση, μικρορυθμισεις κτλ)

Επεξ/σία από podarilos
Δημοσ.
2 ώρες πριν, podarilos είπε

Κυρίως θα χρησιμοποιηθεί για φωτογράφιση προσώπων, οικογενειακών στιγμών με το μωρό κτλ.
Δεν με ενδιαφέρει μεγάλο οπτικό ζουμ. Σε μεταχειρισμένη θα πήγαινα αν αξίζει αρκετά. 

Επισης να αναφέρω ότι χρειάζομαι ευκολία στην χρήση (πχ να μην χρειάζεται να αλλάζω φακούς να κάνω χειροκίνητη εστίαση, μικρορυθμισεις κτλ)

Με το ίδιο σκεπτικό πριν ενα χρόνο ξεκίνησα και εγω. Ομως παράλληλα ήθελα να μάθω κιολας τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Αν δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις παραπάνω πράγματα απο ένα απλό κλικ, τότε με ενα κινητό μια χαρά δουλειά θα κάνεις :) Με το καλό το νέο μέλος ! 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CONAN_ είπε

Με το ίδιο σκεπτικό πριν ενα χρόνο ξεκίνησα και εγω. Ομως παράλληλα ήθελα να μάθω κιολας τον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας. Αν δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις παραπάνω πράγματα απο ένα απλό κλικ, τότε με ενα κινητό μια χαρά δουλειά θα κάνεις :) Με το καλό το νέο μέλος ! 

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές. Θα την χρησιμοποιεί η γυναίκα κυρίως και της έχει μπει η ιδέα ότι στο κινητό θα τις χάσει ενώ από την κάμερα θα κάνει εκτυπώσεις backup κτλ. Με ένα απλό search νομίζω ότι χρειάζομαι μια compact  >15mp

https://www.skroutz.gr/c/1671/compact-fwtografikes-mhxanes/f/483818_485099/toulachiston-14-mp-WiFi.html?availability_enum=10&price_max=350&price_min=150

Δημοσ.
2 ώρες πριν, podarilos είπε

Ευχαριστω πολύ για τις ευχές. Θα την χρησιμοποιεί η γυναίκα κυρίως και της έχει μπει η ιδέα ότι στο κινητό θα τις χάσει ενώ από την κάμερα θα κάνει εκτυπώσεις backup κτλ. Με ένα απλό search νομίζω ότι χρειάζομαι μια compact  >15mp

https://www.skroutz.gr/c/1671/compact-fwtografikes-mhxanes/f/483818_485099/toulachiston-14-mp-WiFi.html?availability_enum=10&price_max=350&price_min=150

Θα επιμείνω στην ιδεα του κινητού μιας και εγώ ετσι ξεκίνησα να βγαζω φωτός την κόρη μου απο την στιγμη που γεννήθηκε. Ειδικά οι πρώτοι μήνες που ειναι και ζορικοι, βολεύει το κινητό γιατί ειναι κατι που το εχεις παντα μαζί σου και εύκολο στην χρήση. Point & click που λεμε :)

Οσον αφορά το backup μεσω του κινητού. εγω στελνω τις φωτός ανα διαστήματα σε εναν δικτυακό σκληρό δισκο που έχω σπιτι. Εναλλακτικά μπορείς να τις ανεβάζεις σε κάποιο google drive/one drive και μετα να τις κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Για πιο γρήγορα μπορείς να βγάζεις την κάρτα μνήμης αν εχει και να τις κοπιάρεις απευθείας. 

Οπως και να εχει η τελική αποφαση είναι δική σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...