Dantε Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, gaspari είπε Όχι βέβαια. Ε ειχα βαλει απο ενα Silkoil στη Δραμα και ειχε καλη βενζινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, gaspari είπε Όχι βέβαια. τοτε καταλαβαίνεις πόσο χωρίς νόημα είναι η ερωτηση σου. 35 λεπτά πριν, gaspari είπε Όχι βέβαια. τοτε καταλαβαίνεις πόσο χωρίς νόημα είναι η ερωτηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, gaspari είπε Από θέμα αξιοπιστιας, βρήκα την 95αρα στο 1.57 και θέλω να μάθω τι παίζει με την εταιρία. Βρήκες 1,57 95άρα. Που στην ευχή τόσο χαμηλά. Λαθραία είναι;;;; Αν έβρισκα τέτοια τιμή έτσι για το γαμώτο θα το γέμιζα.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaspari Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Εδώ τη βρήκα απλά δεν έχω περάσει από το πρατήριο να το εξακριβώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gaspari είπε Εδώ τη βρήκα απλά δεν έχω περάσει από το πρατήριο να το εξακριβώσω. Εχει μεινει μια εβδομάδα χωρίς ενημέρωση.Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρεις τόσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 H χαμηλη τιμη μπορει να κρυβει και παγιδες Προσφατα σε νεο βενζιναδικο εβαλα βενζινη και μετα απο 5 λεπτα αναψε λαμπακι κινητηρα και αρχισε κοψιματα Πηγα στο συνεργειο και λεει χαλια βενζινη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Με την αμόλυβδη ναι υπάρχουν διαφορές αλλά σε μέτρια κατάσταση και παίζουν μέσα σε 10-12 λεπτά. Εκεί που χάνεται η μπάλα είναι το υγραέριο. Στην περιοχή μου ,ευτυχώς έχουμε στατιστικά από τα πιο πολλά πρατήρια με αυτό το καύσιμο , αλλά τρομακτικές διαφορές. Βάζω από ένα silk στο Γέρακα 0,77 και 3-4 χιλιόμετρα πιο κάτω στο Πικέρμι 0,99 λεπτά , στην ίδια τιμή με το αεροδρόμιο και Εθνική οδό🤣. Θεωρώ ότι κάποιοι εκμεταλεύονται αυτή την εποχή που γίνεται παγκόσμιος χαμός με την ενέργεια και κερδοσκοπούν. Δεν μπορεί , δεν γίνεται μέσα σε τόσο μικρή απόσταση 22 λεπτά διαφορά. Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν τόσο ψηλά στην εποχή της άπλετης πληροφόρησης; Πάτα ένα fuel.gr ρε αδερφέ και δες τι παίζει στην περιοχή σου με τα καύσιμα. Μην κάνεις κάποιους τύπους μάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, adi32 είπε H χαμηλη τιμη μπορει να κρυβει και παγιδες Προσφατα σε νεο βενζιναδικο εβαλα βενζινη και μετα απο 5 λεπτα αναψε λαμπακι κινητηρα και αρχισε κοψιματα Πηγα στο συνεργειο και λεει χαλια βενζινη To εχω πάθει αρκετές φορες στο παλιο αυτοκίνητο που ήταν ιδιαίτερα ευαισθητο στις βενζίνες (για το καινουργιο δε ξερω), ειχα βάλει στην άνοδο της μεσογείων σε ενα φθηνό aegean και γυρω στα γλυκα νερα προς παιανία αναψε λαμπακι και μπηκε σε safe mode.... ευτυχως ειχα βαλει ενα εικοσαρικο μονο (κ πως μου εκοψε, συνηθως γεμιζω) οποτε το εκαψα το ιδιο απογευμα και πηγα γεμισα κατοστάρα και καθαρισε... Πολυ προσοχη με τα φθηνα λοιπον! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε aegean Τυχαίο? 😀😀😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Τυχαίο? 😀😀😀 Δε θεωρω οτι φταίει η ταμπέλα να σου πω την αληθεια... Επειδη εχω υπάρξει "της δουλειάς" (σε ποιοτικο ελεγχο καυσιμων) πραγματικά μπορεις να βρεις τη καθαρότερη βενζίνη εκει που δε το περιμένεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 19 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε θεωρω οτι φταίει η ταμπέλα να σου πω την αληθεια... Επειδη εχω υπάρξει "της δουλειάς" (σε ποιοτικο ελεγχο καυσιμων) πραγματικά μπορεις να βρεις τη καθαρότερη βενζίνη εκει που δε το περιμένεις... Ναι πιο πολύ ρόλο παίζει σε τι πρατηριούχο θα πέσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, adi32 είπε Ναι πιο πολύ ρόλο παίζει σε τι πρατηριούχο θα πέσεις Έτσι ακριβως, υπάρχουν "επωνυμα" με δεξαμενες δεκαετιων μεσα στη μπιχλα.... Εχω πετύχει το 2009-2010 περιπου (πριν γινουν υποχρεωτικές οι εισροες-εκροες) μια απιστευτη περίπτωση σε παραλιακή περιοχη όπου εμπαινε θαλασσινο νερο στη δεξαμενη απο τρυπες λόγω σαπιλας στο πάνω μέρος της (και ομοιως θα έφευγε και μια μικρη ποσότητας βενζίνης όταν τις γέμιζε)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Το συγκεκριμενο aegean εκλεβε και στην ποσοτητα. Το χα παρει πρεφα γιατι εβαζα μια εποχη.Και εκλεβε σε μια συγκεκριμενη αντλια και σε εστελνε παντα εκει. Ε παω στο πακι και του λεω θελω να μου βαλεις απο αλλη αντλια.Μου λεει δεν εχουν οι αλλες.Ε σηκωθηκα και εφυγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, adi32 είπε Τυχαίο? 😀😀😀 1 ώρα πριν, Dantε είπε Το συγκεκριμενο aegean εκλεβε και στην ποσοτητα. Το χα παρει πρεφα γιατι εβαζα μια εποχη.Και εκλεβε σε μια συγκεκριμενη αντλια και σε εστελνε παντα εκει. Ε παω στο πακι και του λεω θελω να μου βαλεις απο αλλη αντλια.Μου λεει δεν εχουν οι αλλες.Ε σηκωθηκα και εφυγα... Οποιοσδήποτε μπορεί να κλέβει όπως και να νοθεύει φτηνός ή ακριβός για αυτό δεν πρέπει να βάζουμε όπου νάναι αλλά να είμαστε επιλεκτικοί. Στην περιοχή μου ξέρω τρία που κάνουν τέτοιες κομπίνες τα δύο ανοίγουν και κλείνουν το άλλο έκλεισε για δύο χρόνια και τελευταία άνοιξε με άλλους ιδιοκτήτες.Εγώ έχω σταθερό 2+ χρόνια και πάντα βάζω από εκεί. Και ταξίδι να πάω γεμίζω υγραέριο και βενζίνη έχοντας αυτονομία πάνω από 1000 χιλιόμετρα και δεν έχω ανάγκη να βάλω πουθενά. Όσο για κλοπή άσε. Έχω το παπί το οποίο ξέρω ότι και άδειο να είναι με τίποτε δεν παίρνει πάνω 4 ευρώ και αυτά πρέπει να το κουνάς πέρα δώθε (όσοι οδηγούν παπί καταλαβαίνουν τι λέω). 🤣Κατεβαίνω Αθήνα κάπου στη Λιοσίων και Καλάρη και πάω σε βενζινάδικο να γεμίσω γιατί ήταν χαμηλά. Κατάφερε ο τύπος να μου βάλει 6,80 ευρώ σε βενζινάδικο που δεν είχε και καμιά μεγάλη διαφορά η τιμή από το δικό μου. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) προσοχή στην περιοχή ανάμεσα στα λημέρια του papoys1 και του paylidis ρίξτε ματιά στις αξιολογήσεις για βενζινάδικο όχι μόνο στην ποσότητα αλλά και στην ποιότητα το να κλέβει στην ποσότητα είναι ένα, και το να κλέβει και την εφορία είναι ακόμα ένα, το να σου χαλάσει όμως και το αυτοκίνητο είναι άλλο Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από nemom 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις