Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανενας τι γίνεται έχω βρει ένα πολύ τίμιο αμάξι από εξωτερικό αξίζει τι χρήματα θα χρειαστούν για την μεταφορά για τα τελωνεία κτλ???

Δημοσ.

Αν δεν ειναι ηλεκτρικο αυτο που εχεις βρει, συνηθως δεν συμφερει να το φερεις απο το εξωτερικο με τα επιπλεον εξοδα που μπαινουν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Gripop7 είπε

Ξέρει κανενας τι γίνεται έχω βρει ένα πολύ τίμιο αμάξι από εξωτερικό αξίζει τι χρήματα θα χρειαστούν για την μεταφορά για τα τελωνεία κτλ???

Αυτοί που κάνουν μεταφορές μπορούν να σε ενημερώσουν για το κόστος μεταφοράς, και αυτοί που κάνουν εκτελωνισμούς μπορούν να σε ενημερώσουν στο περίπου για τα τελωνεία κτλ.

Υπόψιν θα χρειαστούν πολύ περισσότερα στοιχεία από το "ένα πολύ τίμιο αμάξι από εξωτερικό", ειδικά ο εκτελωνιστής.

Δημοσ.

Προφανώς περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστούν όλα αυτά μαζί χωριά του αυτοκινήτου?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gripop7 είπε

Προφανώς περίπου πόσα χρήματα θα χρειαστούν όλα αυτά μαζί χωριά του αυτοκινήτου?

Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτήν που έχεις στο μυαλό σου και έχει να κάνει με την τιμή αγοράς, τα μπλιμπλίκια που έχει πάνω του το αμάξι, το έτος κατασκευής και το είδος καυσίμου (εσωτερικής κάυσης, υβριδικό, ηλεκτρικό). Ίσως και κάποιον ακόμα παράγοντα που μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Gripop7 είπε

Από 1.000  - 1.500€ έως πάνω από 100.000€.

Δημοσ.
4 hours ago, Gripop7 said:

Γιατί δεν λες μοντέλο, χρόνια, εξοπλισμό, κινητήρα και άλλα στοιχεία? 

Μην βρει κανείς την προσφορά και στο προλάβει? 

Δημοσ.

Υπάρχουν τυποι στο ίντερνετ που περνάς τα στοιχεία από την άδεια κυκλοφορίας και σου υπολογίζουν στο περίπου η ακριβώς το ποσό... Υπάρχουν νκαι εδώ μέσα τέτοιοι τύποι που σου ζητούν ένα μικρό ποσό....αν ξέρετε ακριβώς τι αναφέρει η άδεια κυκλοφορίας του...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PedroG είπε

Υπάρχουν τυποι στο ίντερνετ που περνάς τα στοιχεία από την άδεια κυκλοφορίας και σου υπολογίζουν στο περίπου η ακριβώς το ποσό... Υπάρχουν νκαι εδώ μέσα τέτοιοι τύποι που σου ζητούν ένα μικρό ποσό....αν ξέρετε ακριβώς τι αναφέρει η άδεια κυκλοφορίας του...

Αυτό στην περίπτωση μας είναι θέμα μια και ο ts θέλει να μάθει όλα τα έξοδα αλλά δεν διατίθεται να αναφέρει καμία απολύτως πληροφορία, μόνο το "έχω βρει ένα πολύ τίμιο αμάξι από εξωτερικό".

Δημοσ.

Ξέρω εκτελωνιστες που θα σου πουν με ακρίβεια τι θα πληρώσεις άσχετα αν τους χρησιμοποιήσεις η όχι μετά....είναι η δουλειά τους. Αλλά πρέπει να έχεις την άδεια κυκλοφορίας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...