Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο ιντερνετ

msci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, το προβλημα μου είναι το εξής. Θέλω να ¨φέρω¨ ασύρματα( ή ενσύρματα αν δε γίνεται αλλίως)ιντερνέτ από το πατρικό μου στο απέναντι σπίτι που μένω τώρα. Απόσταση περίπου 20 μετρα. Αγόρασα ενα tp link 510 το εγκατέστησα αλλά δε το λες και μεγάλη επιτυχία, εχει πολυ κακο σημα και εκτος αυτου το λαπτοπ του φίλπυ δε μπορει να βρει το σήμα ενω βρισκει άλλα δίκτυα, ο οποιος εχει το λαπτοπ πιο κοντα στη κεραι απο οτι το δικο μου. Εν τελει πειτε μου τι μπορω να κανω για να μη ξοδεψω και αλλα χρηματα και δε πιασουν τοπο. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, msci είπε

Γεια σας, το προβλημα μου είναι το εξής. Θέλω να ¨φέρω¨ ασύρματα( ή ενσύρματα αν δε γίνεται αλλίως)ιντερνέτ από το πατρικό μου στο απέναντι σπίτι που μένω τώρα. Απόσταση περίπου 20 μετρα. Αγόρασα ενα tp link 510 το εγκατέστησα αλλά δε το λες και μεγάλη επιτυχία, εχει πολυ κακο σημα και εκτος αυτου το λαπτοπ του φίλπυ δε μπορει να βρει το σήμα ενω βρισκει άλλα δίκτυα, ο οποιος εχει το λαπτοπ πιο κοντα στη κεραι απο οτι το δικο μου. Εν τελει πειτε μου τι μπορω να κανω για να μη ξοδεψω και αλλα χρηματα και δε πιασουν τοπο. Ευχαριστω

απλωσε συρμα ανοξειδωτο αντιριδα σαν αυτο που στερεωνουμε ιστους κεραιων και πανω σε αυτο δεσε το καλωδιο και το περνας απεναντι αν μπορεις και δεν εμποδιζει...θα χρειαστεις βεβαια καλες βασεις και στις 2 πλευρες...

αν δε γινεται 2 x ubiquiti nanostation m2 και τελος.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πέραν του ότι συμφωνώ με τον φίλο, ότι δηλαδή η καλύτερη λύση είναι η ενσύρματη σύνδεση και για μέγιστη ταχύτητα σε ασύρματες ζεύξεις χρειάζονται 2 ίδια ΑΡ (από ένα σε κάθε θέση), έχεις κάνει λάθος αγορά.

Το CPE-510 που αναφέρεις, δουλεύει στους 5GHz που δεν υποστηρίζονται από πολλές συσκευές, όπως του φίλου σου που δεν βρίσκει το SSID. Αντ' αυτού θα έπρεπε να πάρεις το CPE-210 που δουλεύει στους 2,4GHz και υποστηρίζεται απ' όλες τις συσκευές του πλανήτη.

Επεξ/σία από jkoukos

Νιώθω ότι μου απαντάτε λες και είμαι γνώστης !! Δλδ πολλά δε τα καταλαβαίνω. Εν ολίγοις πάει για φούντο το 510? Δε ρυθμίζεται σε άλλη συχνότητα ; Και αν φέρω απέναντι καλώδιο μέσα στο σπίτι κάπως πρέπει να παίρνουμε όλοι ίντερνετ πώς θα το κάνω; 

Αν δεν γνωρίζουμε, πρώτα ρωτάμε και μετά αγοράζουμε. Τώρα είσαι στην ανάποδη σειρά και όπως καταλαβαίνεις θα βγεις οικονομικά χαμένος.

Οι συσκευές είτε έχουν είτε όχι δυνατότητα να δουλέψουν σε κάποια μπάντα. Είναι θέμα υλικού και όχι λογισμικού ώστε να κάποια αναβάθμιση να γίνει εφικτό.

Αν περάσεις καλώδιο, τότε θα χρειαστείς οποιοδήποτε εσωτερικό Access Point ή ασύρματο Router. Δουλειά θα κάνει και κάποιο DSL Router που τυχόν σου έχει ξεμείνει ως εφεδρικό από κάποιον πάροχο.

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Έφερα καλώδιο ethernet στο σπιτι. Πείτε μου τι να αγοράσω ώστε να έχει ίντερνετ οποιαδήποτε συσκεύη (κινητο , λαποτπ ,ps4 κτλ),δυστυχώς δε έχω καποιο παλιό ρούτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...