Donald Duck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Έχω ένα σύστημα με δύο λειτουργικά win98 και winXP. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να κάνω format τα win98 και κλασικά έχασα το MBR. Εγκατέστησα τα win98 και winXP ξανά. Λοιπόν πως μπορώ να κάνω copy το MBR σε μια δισκέτα ή κάπου αλλού ώστε αν ξαναχρειαστεί κάποια στιγμή να το επαναφέρω;; Υπάρχει κανα πρόγραμμα που να το κάνει αυτό;
wert Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Για να το κάνεις copy δεν ξέρω αλλά μπορούσες με ένα από τα δύο cd να κάνεις boot και να δώσεις την εντολή fixmbr και να ησυχάσεις. :wink: Εκτός και ενοείς κάτι άλλο και λάθος κατάλαβα :?
Lupus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 spakse sto internet kai idiaitera se forums programmatistwn mipws vreis kapoio source code i kai binary akoma kalitera. Den kserw an yparxei kapoio programa apo kammia etairia pou na to kanei ayto.
Donald Duck Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2004 Ευχαριστώ παιδιά βρήκα ένα εργαλείο που αντιγράφει το MBR σε ένα αρχείο και μπορεί να το επαναφέρει. Το πρόγραμμα λέγεται Head και το βρήκα σε αυτό το link http://www.geocities.com/thestarman3/asm/mbr/BootToolsRefs.htm και μάλλον κάνει αυτό που θέλω.
_-b}{d-_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Kai to MBR Works 8a se kalypsei. To epanaferei akoma ki otan exei sbhstei
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.