Raylan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Πήγε ο πατέρας μου και προπλήρωσε στρώμα με τόσα λεφτά επειδή τον πονάει η μέση του και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.. Δεν έχω δει πως είναι αυτό το στρώμα αλλά δεν νομίζω να είναι από χρυσό, μάλλον τον εξαπάτησαν..!! Πάει όλη η σύνταξη έκανε φτερά... Θα μου πεις εδώ άλλοι δίνουν τόσα λεφτά για κινητό τηλέφωνο για να μπαίνουν στο instagram, στο στρώμα κολλάς εσύ? Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό, εσείς θα δύναται τόσα λεφτά για στρώμα ύπνου? είναι φυσιολογικό?
TuXaKoS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Raylan είπε Πήγε ο πατέρας μου και προπλήρωσε στρώμα με τόσα λεφτά επειδή τον πονάει η μέση του και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.. Δεν έχω δει πως είναι αυτό το στρώμα αλλά δεν νομίζω να είναι από χρυσό, μάλλον τον εξαπάτησαν..!! Πάει όλη η σύνταξη έκανε φτερά... Θα μου πεις εδώ άλλοι δίνουν τόσα λεφτά για κινητό τηλέφωνο για να μπαίνουν στο instagram, στο στρώμα κολλάς εσύ? Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό, εσείς θα δύναται τόσα λεφτά για στρώμα ύπνου? είναι φυσιολογικό? Ναι και περισσότερα. 1
Nabuko Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Raylan είπε εσείς θα δύναται τόσα λεφτά για στρώμα ύπνου? είναι φυσιολογικό? Πεταμένα λεφτά. Εγώ που έχω πρόβλημα με τη μέση επίσης κοιμάμαι στο πάτωμα. Τι μάρκα είναι το στρώμα?
Skrobo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δεν ξέρω αν είναι κάποιο "ειδικό" για την πλάτη, αλλά 1000+ ευρώ για δίπλα στρώματα είναι συνηθισμένο. Στο ΙΚΕΑ τα μέτρια εναμισαρια που έχουν ξεκινάνε από 400.
Land-decked Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι από τα περίεργα της ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα έχει 10 εταιρείες που φτιάχνουν στρώματα και μάλιστα κάνουν και εξαγωγές. Παρόλα αυτά οι τιμές τους είναι απαράδεκτες, καμία σχέση με τον μέσο ελληνικό μισθό. Αλλά σε καταλαβαίνω κάνει και ο δικός μου ο γέρος τα δικά του ώρες ώρες και μου έρχεται να του σπάσω το κεφάλι..... Η πιο μεγάλη μαλακια είναι να αγοράσει τβ 1500 περσινό μοντέλο από κοτσοβολο ενώ στο Σκρουτζ έχει 649... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από Land-decked
momotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 34 λεπτά πριν, Raylan είπε μάλλον τον εξαπάτησαν..!! Πάει όλη η σύνταξη έκανε φτερά... είναι φυσιολογικό? Δε βρίσκω τίποτα μη φυσιολογικό,στην όλη τοποθέτηση. Το πρόβλημα είναι οι απαντήσεις. Οτι υπάρχουν δηλαδή.
SilentVoice Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Land-decked είπε . Η πιο μεγάλη μαλακια είναι να αγοράσει τβ 1500 περσινό μοντέλο από κοτσοβολο ενώ στο Σκρουτζ έχει 649... Εγκεφαλικό θα είχα πάθει!
Ntinaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, Land-decked είπε Είναι από τα περίεργα της ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα έχει 10 εταιρείες που φτιάχνουν στρώματα και μάλιστα κάνουν και εξαγωγές. Παρόλα αυτά οι τιμές τους είναι απαράδεκτες, καμία σχέση με τον μέσο ελληνικό μισθό. Αλλά σε καταλαβαίνω κάνει και ο δικός μου ο γέρος τα δικά του ώρες ώρες και μου έρχεται να του σπάσω το κεφάλι..... Η πιο μεγάλη μαλακια είναι να αγοράσει τβ 1500 περσινό μοντέλο από κοτσοβολο ενώ στο Σκρουτζ έχει 649... Παρομοια σαχλαμαρα ειχε κανει και ο πατερας μου. Προπερσι πηγε και εδωσε 230 ευρω για να παρει samsung HD ready 32αρα... Ευτυχως δεν την ανοιξε και πηγα και την επεστρεψα και πληρωσα 170 ευρω διαφορα και πηρα 55αρα Hisense 4k.
Tommygre Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 MediaStrom μου μυριζει. Εγω αγορασα περυσι cocomat με 1200 συνολο για δυο μονα στρωματα (2*90), ομως μιλαμε για φυσικα υλικα και κοιμαμαι πρωτη φορα σε στρωμα που η εγχειρισμενη μεση μου δεν νιωθει απολυτως καμια πιεση. 1
epp Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Raylan είπε Πήγε ο πατέρας μου και προπλήρωσε στρώμα με τόσα λεφτά επειδή τον πονάει η μέση του και δεν μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ.. Δεν έχω δει πως είναι αυτό το στρώμα αλλά δεν νομίζω να είναι από χρυσό, μάλλον τον εξαπάτησαν..!! Πάει όλη η σύνταξη έκανε φτερά... Θα μου πεις εδώ άλλοι δίνουν τόσα λεφτά για κινητό τηλέφωνο για να μπαίνουν στο instagram, στο στρώμα κολλάς εσύ? Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται κάπως αυτό, εσείς θα δύναται τόσα λεφτά για στρώμα ύπνου? είναι φυσιολογικό? δεν μας λες ποιο στρωμα ειναι αλλα αν μιλαμε για σοβαρα στρωματα οπως cocomat κλπ. ειναι πολυ νορμαλ η τιμη. Εχω την υποψια οτι δεν εχεις ιδεα απο σπιτικο και κοστη επιπλων Γελοιο οτι συγκρινεις το στρωμα με ενα κινητο, ειναι πραγματικα ενα απο τα πιο σημαντικα αντικειμενα μεσα στο σπιτι και αξιζει να δωσεις λεφτα (hint: περνας 8 ωρες την μερα πανω του). Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από epp 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις