Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ.. Υπάρχει περίπτωση με κλειστό διακόπτη τροφοδοτικού να μου έκαψε κάρτα γραφικών;; Ανοίγει το pc αλλά δεν δείχνει τίποτα!!! Για κάποιο λόγο βραχυκυκλωσε το πολυμπριζο έκανε σκάσιμο με αποτέλεσμα να με κάψει και τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης αλλά το pc είχε κλειστό διακόπτη τροφοδοτικού!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, biri είπε

Για κάποιο λόγο βραχυκυκλωσε το πολυμπριζο έκανε σκάσιμο

Μια εικόνα; Τι μάρκα ήταν;

Ήσασταν μπροστά εκείνη τη στιγμή;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Η κάρτα είναι μια msi 1050ti gaming x συνήθως βγαίνει εκείνη η Μπριζα για να μπει η ηλεκτρική σκούπα και τώρα το βράδυ πήγα να την βάλω να παίξω λίγο ο κακομοίρης αφού κοιμησα τα 2 παιδάκια μου και τσαφ σκάει με το που το βάζω σηκώνω ασφάλεια ανάβω το pc  και δεν ποσταρει τπτ!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, biri είπε

Η κάρτα είναι μια msi 1050ti gaming x συνήθως βγαίνει εκείνη η Μπριζα για να μπει η ηλεκτρική σκούπα και τώρα το βράδυ πήγα να την βάλω να παίξω λίγο ο κακομοίρης αφού κοιμησα τα 2 παιδάκια μου και τσαφ σκάει με το που το βάζω σηκώνω ασφάλεια ανάβω το pc  και δεν ποσταρει τπτ!

Αγαπητε μου φιλε εκει που εχουμε το πι σι οχι ηλεκτρικη σκουπα αλλα ουτε ο θεος ο ιδιος δεν επιτρεπεται να βαλει το χερι του.

Συνηθως δεν υπαρχει προβλημα αν ειναι κλειστο το τροφοδοτικο , αλλα αποκταει το προβλημα οταν το ιδιο πραγμα που εκανες , το κανεις συνεχεια και το τσαφ ειναι την ωρα που πας να δωσεις ρευμα οχι την ωρα που ειναι κλειστο (για το pc και την καρτα αναφερομαι)

Δοκιμασε αν εχεις ενα αλλο καλωδιο της τροφοδοσιας  ισως φανεις τυχερος στην ατυχια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα το ρημαδι δουλεύει ανάβει όλα και η κάρτα τα φώτα της και τα φανσ γυρνάνε αλλά δεν δείχνει και hdmi έχω αλλάξει και τα πάντα δοκίμασα

Επεξ/σία από biri
Δημοσ.

11 ώρες πριν, biri είπε

Μα το ρημαδι δουλεύει ανάβει όλα και η κάρτα τα φώτα της και τα φανσ γυρνάνε αλλά δεν δείχνει και hdmi έχω αλλάξει και τα πάντα δοκίμασα

Έχεις κάνει reset το bios;

• Like 1
Δημοσ.

Μια υπόθεση κάνω ότι μπορεί να έχουν καεί οι θύρες hdmi της κάρτας γραφικών. Βάλε μια άλλη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις στον υπολογιστή σου ή δοκίμασε την δικιά σου κάρτα γραφικών σε άλλο υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...