Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το εξής σύστημα:

Κουτί: Aerocool 300 midi

Τροφοδοτικό: Corsair CX450

GPU: GTX960

mobo: msi b350 pc mate

cpu: AMD 2200G

Ram: 2x4gb ddr4 3000mhz patriot

Δυστυχώς από σχεδόν την αγορά, η μητρική μου έκανε κολπάκια και τη μια δεχόταν και τις δυο ραμ, τη μια δεν άνοιγε καθόλου, αλλά συνήθως έτρεχε μόνο με τη μία, αφού τόσο καιρό καθόμουν με τη μια ραμ αποφάσισα να πάω σε τεχνικό και μου πρότεινε να αλλάξω μητρική. Σκέφτομαι λοιπόν να προσθέσω αλλά 8gb ram, προφανως μητρική, και πιθανόν να αλλάξω και επεξεργαστή επειδή θεωρώ ότι χρειάζεται, το ιδανικό ποσό είναι γύρω στα 300€ αλλά αν βγει και λίγο ακριβότερα και αξίζει δε θα το απορρίψω. Η χρήση που κάνω είναι αρκετά απλή, κανένα παιχνιδάκι όπως FIFA22, football manager κλπ και χρήση για τη σχολή.

Περιμενω προτάσεις. Ευχαριστώ πολύ!

Επεξ/σία από A123456789A
Δημοσ.

Η πιο δυνατή αναβάθμιση σε αυτό το budget νομίζω είναι:

10400f

B560 pro4

+2 ίδια στικ ραμ με αυτά που έχεις

Σε AMDαυτή την στιγμή δεν έχει κάποια καλή budget πρόταση. Πολύ οικονομικός ο 1600af αλλά και πολύ υποδεέστερος από τον 10400f. Οτιδήποτε ισοδύναμο του 10400f θα κοστίσει παραπάνω σε AMD

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Η πιο δυνατή αναβάθμιση σε αυτό το budget νομίζω είναι:

10400f

B560 pro4

+2 ίδια στικ ραμ με αυτά που έχεις

Σε AMDαυτή την στιγμή δεν έχει κάποια καλή budget πρόταση. Πολύ οικονομικός ο 1600af αλλά και πολύ υποδεέστερος από τον 10400f. Οτιδήποτε ισοδύναμο του 10400f θα κοστίσει παραπάνω σε AMD

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση, δεν έχω θέμα αν θα είναι intel ή amd οπότε αφού ο Intel είναι καλύτερος θα πάω εκεί. Έτσι όπως είδα τις τιμές των Ram νομίζω πως αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά και να αγοράσω 16gb αντί για 8. Θα υπάρχει κάποιο θέμα αν τρέχουν 2x8 + 2x4 διαφορετικής εταιρείας ή θα είναι όλα καλά? Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, A123456789A είπε

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση, δεν έχω θέμα αν θα είναι intel ή amd οπότε αφού ο Intel είναι καλύτερος θα πάω εκεί. Έτσι όπως είδα τις τιμές των Ram νομίζω πως αξίζει να δώσω λίγα παραπάνω λεφτά και να αγοράσω 16gb αντί για 8. Θα υπάρχει κάποιο θέμα αν τρέχουν 2x8 + 2x4 διαφορετικής εταιρείας ή θα είναι όλα καλά? Ευχαριστώ 

Όχι αρκεί να έχουν ίδια χαρακτηριστικά, ώστε να μην χάσεις σε ταχύτητα και αρκεί να μοιράσεις σωστά τις μνήμες στα channel

Για μια στις 1000 που μπορεί να υπάρξει θέμα, προτίμησε να αγοράσεις απι μαγαζί που μπορεί να σου κάνει αλλαγή ( eshop πχ)

Αν θέλεις βοήθεια με τις μνήμες, δώσε χαρακτηριστικά και ακριβές μοντέλο αυτών που έχεις

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Όχι αρκεί να έχουν ίδια χαρακτηριστικά, ώστε να μην χάσεις σε ταχύτητα και αρκεί να μοιράσεις σωστά τις μνήμες στα channel

Για μια στις 1000 που μπορεί να υπάρξει θέμα, προτίμησε να αγοράσεις απι μαγαζί που μπορεί να σου κάνει αλλαγή ( eshop πχ)

Αν θέλεις βοήθεια με τις μνήμες, δώσε χαρακτηριστικά και ακριβές μοντέλο αυτών που έχεις

Έχω τις Patriot Viper 4 2x4gb ddr4 3000mhz και σκέφτομαι να προσθέσω και τις Gskill ripjaws V 2x8gb 3200mhz ή τις G.skill aegis 2x8 3000mhz

Επεξ/σία από A123456789A
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να χρονισουν και οι δύο που είπες στα 3000 με τις viper.

Δες και eshop αν βολεύει. Εφόσον δεν διαλύσεις την συσκευασία τις πας πίσω και τις αλλάζεις. Αυτή την εβδομάδα έχει και καλή προσφορά αν ενδιαφέρεσαι άμεσα

https://www.e-shop.gr/ram-kingston-kf432c16bbk2-16-fury-beast-16gb-2x8gb-ddr4-3200mhz-dual-kit-p-PER.578124

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...