Witcher1st Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Με τον καιρο αφαιρει ταινιες και σειρες ή εγω εχω μπερδευτει; Εχω την εντυπωση οτι ειχα δει το Pet sematary στο Netflix ( το μισο δλδ ) και εχθες που πηγα να δω το υπολοιπο, δεν υπαρχει πουθενα. Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος;
Helionar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Is the Pet Sematary on Netflix? Pet Sematary is a Paramount Pictures movie, which tells us that it isn't going to come to Netflix. All Paramount Pictures movies go to Epix, which means Hulu and Amazon Prime Video get the releases. Για καποια άλλα χάνει τα δικαιώματα είτε γιατί οι εταιρείες παραγωγής αναπτύσσουν δικές τους πλατφόρμες (Ντίσνεϊ) είτε γιατί παύει να τα πληρώνει (ίσως χαμηλή επισκεψιμότητα)
star12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 το χαν κανει και με το στενεσ επαφεσ τριτου τυπου,και τελικα το κατεβασα λολ
Witcher1st Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, star12 είπε το χαν κανει και με το στενεσ επαφεσ τριτου τυπου,και τελικα το κατεβασα λολ Τι εννοεις το κατεβασες;
onelonelystar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2021 11 ώρες πριν, Lazostat είπε Με τον καιρο αφαιρει ταινιες και σειρες ή εγω εχω μπερδευτει; ναι. Για να είναι στο netflix υπάρχει κάποιο συμβόλαιο και δεν είναι δωρεάν. Αν δούνε πχ ότι μια ταινία/σειρά δεν έχει πολύ τηλεθέαση, ποιό το νόημα να το έχουν στην πλατφόρμα και να πληρώνουν?
_linuslost_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Lazostat είπε Τι εννοεις το κατεβασες; Το είχε ο θείος του σε ένα ράφι, οπότε πηγε και το κατέβασε από εκεί ! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από _linuslost_ 1
Crypton-R- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Γιατί αποσύρονται τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από το Netflix; Πώς μπορείτε να μάθετε αν μια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία πρόκειται να αποσυρθεί από το Netflix
Witcher1st Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 12/10/2021 στις 10:45 ΠΜ, onelonelystar είπε ναι. Για να είναι στο netflix υπάρχει κάποιο συμβόλαιο και δεν είναι δωρεάν. Αν δούνε πχ ότι μια ταινία/σειρά δεν έχει πολύ τηλεθέαση, ποιό το νόημα να το έχουν στην πλατφόρμα και να πληρώνουν? Το pet sematary δεν το λες και αθλια ταινια, μαλλον τα λεφτα θα ηταν αρκετα.
StamTheMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2021 στις 10:49 ΜΜ, Lazostat είπε Με τον καιρο αφαιρει ταινιες και σειρες ή εγω εχω μπερδευτει; Οι αδειες χρησεις ληγουν. Οσες δεν εχουν τηλεθεαση φευγουν,δεν τις κρατανε. Δεν ειναι μονο αυτοι οι παραγοντες βεβαια,εδω απο εξωτερικο εφυγαν φιλαρακια και απο εμας dexter,οποτε παιζουν και αλλοι λογοι. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2021 από StamTheMan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα